Stadion

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
jerry78
Trener

Re: Stadion

#3476 Postautor: jerry78 » 3 marca 2011, o 23:59

Ramzes pisze:Przecież kilka dni temu solidnie zapewniał że remont toru go nie interesuje a remont robi na sto % mosir.minęły dwa-trzy dni i już jest gotowy plan przebudowy toru przez klub.

Może podać jakiś cytat, który świadczyłby o tym, że remont nie interesuje prezesa? Szukam, szukam i nie mogę znaleźć.
Przecież już od dawna było wiadomo, że to klub wszystko przygotuje, więc wymyślasz bez sensu.
Ramzes pisze: Wcześniej Szmit mówił że nie zapłaci po robocie a teraz juz to możliwe.

Jeśli coś tak mówił to chodziło o to, że nie jest możliwością zwrócenia klubowi kosztów, gdyby ten je poniósł. Ale jakbyś przeczytał dzisiejszy artykuł w dzienniku ze zrozumieniem, to zaczaiłbyś, że wykonawcy zgodzili się na opóźniony termin płatności, więc wtedy kiedy mosir będzie miał kasę to zapłaci. Wiesz, że gdzieś dzwoni, ale nie wiesz, w którym kościele.
Ramzes pisze:Wcześniej mróz miał nie pozwolić na roboty a juz teraz jest nieważny.

Mówił, że może utrudnić, ale wszyscy wiemy, że nie ma wyjścia i trzeba działać w takich warunkach jakie są i jasne było, że bez względu na pogodę remont i tak będzie robiony.
Ramzes pisze:Wcześniej przyjaciel prezydent Żuk miał załatwić 150 000,00 zł na remont a nawet nie wrzucił tego na radę. Kompletnie nie wiadomo kto za ten remont zapłaci i z czego.

Jak wiesz dlaczego nie wrzucił na radę to nas oświeć. Sam jestem ciekawy.
A jeśli nie wiesz kto zapłaci za remont to się kompromitujesz bo nie potrafisz zrozumieć najprostszego zdania z artykułu na DW "MOSiR ma im później zapłacić za pracę."
Ramzes pisze: Z tego co mi wiadomo to Pan Jacek Strugalski to od lat ma biznes w Azji bo w Turcji. Do zarządu wszedł w grudniu a już w lutym uciekł? To dwa miesiące temu nie wiedział, że przenosi firmę na drugi koniec świata? Firmę, która była głównym sponsorem i nie wykładała 5zł tylko potężne pieniadze. A przenosiny takiej firmy to nie planuje się w dwa miesiące a człowiek w przeciwieństwie do dyroprezesa nie wyglada na kompletnie niepoważnego. Bardzo to dziwna ta rezygnacja.

Pierwszy z radością nas o tym poinformowałeś i nie znasz prawdziwych powodów dlaczego odszedł, bo jak rozumiem te przenosiny to wymówka? Dawaj "prawdziwe" powody. My nieświadomi niczego forumowicze chętnie dowiemy się co masz do powiedzenia w tej sprawie.
Jeśli nie znasz tych "innych" powodów to już zakończ ten temat.

Ramzez, bardzo mi jest przykro z tego powodu, że nie możesz się pogodzić z tym, że wszystko idzie w klubie zgodnie z planem. Bardzo musisz cierpieć z tego powodu. Nie nabaw się frustracji, nie załam się bo wtedy to tylko już Abramowice może pomogą.
A powiesz nam wreszcie skąd ta nienawiść do prezesa?

Awatar użytkownika
Ramzes

#3477 Postautor: Ramzes » 4 marca 2011, o 10:02

jerry78 pisze:
Ramzes pisze:Przecież kilka dni temu solidnie zapewniał że remont toru go nie interesuje a remont robi na sto % mosir.minęły dwa-trzy dni i już jest gotowy plan przebudowy toru przez klub.

Może podać jakiś cytat, który świadczyłby o tym, że remont nie interesuje prezesa? Szukam, szukam i nie mogę znaleźć.

Szukaj dalej tak jak i prawdy u swojego idola. :lol:

"Wszyscy kibice zastanawiają się teraz, co dalej z zaplanowanym i koniecznym do uzyskania licencji remontem toru. Prezydent Krzysztof Żuk obiecał 150 tys. zł na ten cel. Ale taki wydatek powinien być zatwierdzony przez Radę Miasta.
Tymczasem na ostatniej sesji, która odbyła się w czwartek, nie było punktu o przekazaniu dodatkowych pieniędzy dla MOSiR. KMŻ nie chce tego komentować. – O kwestię remontu proszę pytać MOSiR – ucina Sprawka. Ale z dyrektorem Mariuszem Szmitem nie udało nam się wczoraj skontaktować."

Przecież już od dawna było wiadomo, że to klub wszystko przygotuje, więc wymyślasz bez sensu.

To klub czy mosir? I kto tu wymyśla? :lol:
Ramzes pisze: Wcześniej Szmit mówił że nie zapłaci po robocie a teraz juz to możliwe.

Jeśli coś tak mówił to chodziło o to, że nie jest możliwością zwrócenia klubowi kosztów, gdyby ten je poniósł. Ale jakbyś przeczytał dzisiejszy artykuł w dzienniku ze zrozumieniem, to zaczaiłbyś, że wykonawcy zgodzili się na opóźniony termin płatności, więc wtedy kiedy mosir będzie miał kasę to zapłaci. Wiesz, że gdzieś dzwoni, ale nie wiesz, w którym kościele.

:lol: właśnie rozwinąłeś to co ja napisałem dzwonniku :lol:
Ramzes pisze: Wcześniej mróz miał nie pozwolić na roboty a juz teraz jest nieważny.

Mówił, że może utrudnić, ale wszyscy wiemy, że nie ma wyjścia i trzeba działać w takich warunkach jakie są i jasne było, że bez względu na pogodę remont i tak będzie robiony.

Nic nie mówił o utrudnieniach. Kazał sie modlić o pogodę bo remontu nie da się zrobić.
Ramzes pisze:Wcześniej przyjaciel prezydent Żuk miał załatwić 150 000,00 zł na remont a nawet nie wrzucił tego na radę. Kompletnie nie wiadomo kto za ten remont zapłaci i z czego.

Jak wiesz dlaczego nie wrzucił na radę to nas oświeć. Sam jestem ciekawy.
A jeśli nie wiesz kto zapłaci za remont to się kompromitujesz bo nie potrafisz zrozumieć najprostszego zdania z artykułu na DW "MOSiR ma im później zapłacić za pracę."

Właśnie nie wiem dlaczego nie dał chociaż jak sam pisałeś miał być takim wielkim przyjacielem Sprawki a najzwyczajniej w świecie go olał :lol:
Sam się kompromitujesz bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Pierwsze zdanie jakie napisałem to:
"Uwierzę, jak to samo powtórzy dyr Szmit, bo dyrektoprezesowi to nie wierzę w ani jedno słowo.'
On już tyle najprostszych słów naopowiadał...
Ramzes pisze: Z tego co mi wiadomo to Pan Jacek Strugalski to od lat ma biznes w Azji bo w Turcji. Do zarządu wszedł w grudniu a już w lutym uciekł? To dwa miesiące temu nie wiedział, że przenosi firmę na drugi koniec świata? Firmę, która była głównym sponsorem i nie wykładała 5zł tylko potężne pieniadze. A przenosiny takiej firmy to nie planuje się w dwa miesiące a człowiek w przeciwieństwie do dyroprezesa nie wyglada na kompletnie niepoważnego. Bardzo to dziwna ta rezygnacja.

Pierwszy z radością nas o tym poinformowałeś i nie znasz prawdziwych powodów dlaczego odszedł, bo jak rozumiem te przenosiny to wymówka? Dawaj "prawdziwe" powody. My nieświadomi niczego forumowicze chętnie dowiemy się co masz do powiedzenia w tej sprawie.

Właśnie tego nie wiem i dlatego właśnie nie zakończe tego tematu w nadziej że ktoś będzie to wiedział i może sie tym podzieli. Bo na pewno nie przekona mnie Sprawka takimi bzdurami dla naiwniaków. Już lepiej by zrobił gdyby nic nie mówił a nie takie kity wrzucał.
Ramzez, bardzo mi jest przykro z tego powodu, że nie możesz się pogodzić z tym, że wszystko idzie w klubie zgodnie z planem. Bardzo musisz cierpieć z tego powodu. Nie nabaw się frustracji, nie załam się bo wtedy to tylko już Abramowice może pomogą.

Jakbys umiał czytać ze zrozumieniem to byś w przedostatnim zdaniu wyczuł radość moją z tego faktu że nareszcie w tym klubie zaczyna wszystko iść w dobrym kierunku
Ja bym chciał w Lublinie jeździć... O wiele nie proszę...
Tylko o kurę znoszącą złote jajka i krowę z Milki.

jerry78
Trener

#3478 Postautor: jerry78 » 4 marca 2011, o 10:58

Ramzes, Sprawka nie jest moim idolem, ale wyczuwam u ciebie jakąś zazdrość. Od razu cię rozczaruję - ty też nie będziesz moim idolem :)

Ramzes pisze:"Tymczasem na ostatniej sesji, która odbyła się w czwartek, nie było punktu o przekazaniu dodatkowych pieniędzy dla MOSiR. KMŻ nie chce tego komentować. – O kwestię remontu proszę pytać MOSiR – ucina Sprawka."

Z typową dla siebie złośliwością nadinterpretowujesz ten cytat. Z kontekstu całego zdania jasno wynika, że o kwestię kasy na remont należy pytać mosir, a to wcale nie oznacza, że remont go nie interesuje. Świadczy też o tym chociażby to, że jednak to klub znalazł wykonawców i przygotował wiele innych rzeczy, czyli generalnie odwalił całą robotę za mosir. Kieruj się faktami jeśli tekst pisany to ciężka sprawa, tym bardziej, że dziennikarze też potrafią po swojemu napisać, dając pole do nadintepretacji.

Ramzes pisze:To klub czy mosir? I kto tu wymyśla? :lol:

TY

Ramzes pisze::lol: właśnie rozwinąłeś to co ja napisałem dzwonniku :lol:

Napisałeś "Wcześniej Szmit mówił że nie zapłaci po robocie a teraz juz to możliwe." Czyli dobrze, że rozwinąłem, bo napisałeś nieprawdę.

Ramzes pisze:Nic nie mówił o utrudnieniach. Kazał sie modlić o pogodę bo remontu nie da się zrobić.

Poproszę o cytat tej wypowiedzi, że się NIE DA ZROBIĆ.

Ramzes pisze:Właśnie nie wiem dlaczego nie dał chociaż jak sam pisałeś miał być takim wielkim przyjacielem Sprawki a najzwyczajniej w świecie go olał :lol:

Nie wiesz dlaczego nie wrzucił, ale wiesz, że go olał??? Ciekawe. Wg ciebie nie istnieją na świecie inne powody?

Ramzes pisze:Właśnie tego nie wiem i dlatego właśnie nie zakończe tego tematu w nadziej że ktoś będzie to wiedział i może sie tym podzieli.

Już kolejny raz coś nie wiesz ale wiesz, że wersja klubu to nieprawda. Przykro mi, że do ciebie nic nie dochodzi i masz swój świat.

Sztyvny
Szkółkowicz

#3479 Postautor: Sztyvny » 4 marca 2011, o 11:22

Ramzes, pare dni temu chyba pisales, ze odszedl jeden ze Sponsorow (sugerujac, ze "mial dosc postepowania Sprawki"). Oczywiscie wypowiedz byla w tonie "Czemu prezes sie nie pochwali, ze ...". Wpisu nie da rady zacytowac, bo zostal usuniety.

Dzis na glownej stronie news:

23 grudnia 2010 w skład zarządu naszego klubu wszedł Jacek Strugalski reprezentujący firmę RedStar. Wiadomo jednak już, że zarząd klubu został w ostatnim czasie uszczuplony o osobę Jacka Strugalskiego, który pełnił fukcję sekretarza.

– Jacek przeniósł swój biznes do Azji i nie będzie go przez jakiś czas w Polsce. Pozostał nam jedynie kontakt telefoniczny. Pojawił się problem przy podpisywaniu dokumentów. Dlatego postanowiliśmy, że będzie nas wspierał jako sponsor, ale nie będzie go w zarządzie klubu – wyjaśnia prezes Sprawka dodając, że na razie nikt nie będzie wprowadzony na miejsce Strugalskiego.

Dodatkowo, apropo twoich wypowiedzi:

Z tego co mi wiadomo to Pan Jacek Strugalski to od lat ma biznes w Azji bo w Turcji. Do zarządu wszedł w grudniu a już w lutym uciekł? To dwa miesiące temu nie wiedział, że przenosi firmę na drugi koniec świata?

A nie pomyslales, ze moze np. decyzja o przeniesieniu firmy zapadla niedawno? I moze np. teraz musi dopilnowac przenosin, a one same odbeda sie, dajmy na to, za 3 miesiace? To oczywiscie tylko domysly, ale skoro ty przedstawiasz swoje...

Jakies rewelacje o Truminskim tez kiedys wypisywales, z tego co pamietam.

No to jak to w koncu jest z tymi twoimi informacjami? Starasz sie wszystkim pokazac, ze gowno wiedza, a ty wiesz wiecej i dlatego masz pojecie, jak to w klubie zle. Tymczasem gdy tylko napiszesz jakis konkretny zarzut, to bardzo szybko wychodzi na jaw, ze mija sie on z prawda. Patrzac z boku - jestes bardzo malo wiarygodny. Powiedzialbym nawet - wcale.
Wiec moze warto dac na luz i zaczac pisac dopiero wtedy, gdy bedziesz mial jakies fakty na potwierdzenie swoich oskarzen?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#3480 Postautor: mikas » 4 marca 2011, o 20:40

jerry78 pisze:

Akurat w tym wypadku Ramzes moze miec racje.
Wystaczy spojerzec na KRS klubu znajdujacy sie tutaj:
http://www.krs-online.com.pl/stowarzysz ... 09302.html
Tam w członkach, którzy moga reprezentowac klub nie ma ani słowa o panie Strugalskim, wiec on i tak i tak nie byl w stanie podpisywac waznie zadnych dokumentow w imieniu klubu. Wedlug KRS moga to robic tylko:
DARIUSZ JAN SPRAWKA SEKRETARZ
RYSZARD MAŃKOWSKI SKARBNIK
ZBIGNIEW CZESŁAW WOJCIECHOWSKI PREZES ZARZĄDU
PIOTR ANDRZEJ ADAMCZUK WICEPREZES ZARZĄDU

Dlatego powody odejscia o ktorych mowi pan Sprawka w prasie moga wydawac sie conajmniej watpliwe.
Moze podczas kolejnego spotkania z kibicami wyjasni to dokladniej.

Edit:
tutaj jest aktualny KRS na dzien 3 marca 2011r.:
http://krs.ms.gov.pl/Podmiot.aspx?nrkrs=0000324372
Jak z niego wynika do reprezentowania klubu upowaznieni są:
1. DO REPREZENTOWANIA STOWARZYSZENIA UPRAWNIONY JEST PREZES ZARZĄDU, A W RAZIE JEGO NIEOBECNOŚCI WICEPREZES LUB INNY UPOWAŻNIONY CZŁONEK ZARZĄDU. 2. DO WAŻNOŚCI OŚWIADCZEŃ W ZAKRESIE PRAW I ZOBOWIĄZAŃ MAJĄTKOWYCH KLUBU ORAZ UDZIELANIA PEŁNOMOCNICTW WYMAGANE JEST WSPÓŁDZIAŁANIE DWÓCH CZŁONKÓW ZARZĄDU, W TYM PREZESA LUB WICEPREZESA I SKARBNIKA LUB INNEGO CZŁONKA ZARZĄDU CZY PEŁNOMOCNIKA USTANOWIONEGO UCHWALĄ ZARZĄDU.

Czyli tak naprawde nawet jesli pan Strugalski był w zarządzie (chociaz oficjalnie wedlug stron Ministerstwa Sprawiedliwosci do wczoraj go tam nie bylo) to jako sekretarz mial i tak najmniej do powiedzenia, bo do reprezentowania wystarczylo w zupelnosci dzialanie pozostałych członkow.
Jesli dodamy do tego, ze w miejsce pana Strugalskiego nikt nie wchodzi, jak mowil pan Sprawka, to znaczy, ze problem z reprezentowaniem nie jest taki duzy, zeby trzeba bylo kogos dokoptowywac do skladu zarzadu. A jesli tak to co szkodzila obecnosc w zarzadzie pana Strugalskiego? Przeciez spokojnie moglby w nim nadal byc i nic by to nie zmienialo dla sposobu reprezentacji.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Ramzes

#3481 Postautor: Ramzes » 4 marca 2011, o 22:13

Sztyvny pisze:
No to jak to w koncu jest z tymi twoimi informacjami? Starasz sie wszystkim pokazac, ze gowno wiedza, a ty wiesz wiecej i dlatego masz pojecie, jak to w klubie zle. Tymczasem gdy tylko napiszesz jakis konkretny zarzut, to bardzo szybko wychodzi na jaw, ze mija sie on z prawda. Patrzac z boku - jestes bardzo malo wiarygodny. Powiedzialbym nawet - wcale.
Wiec moze warto dac na luz i zaczac pisac dopiero wtedy, gdy bedziesz mial jakies fakty na potwierdzenie swoich oskarzen?

No i są fakty. I wiarygodność się znalazła. :twisted:

Mikas, za co tak nienawidzisz Sprawki? :wink:
Zaraz nadworne giermki ci udowodnią że sam wymyśliłeś i zrobiłeś te strony, które pokazują kłamstwa dyroprezesa 8) :lol:
Oczywiście są one tak niewinne, że kompletnie nieważne i nie wolno dalej sie go czepiać :evil:

I dalej to podtrzymuję. A co, ktos wrócił z dawnych czasów? Bo ja nie słyszałem. Tak to jest z abnegatami. Cos tam pierdną w swojej totalnej ignorancji a później jak sie zorientują w gafie to przewracaja oczami i robią głupie miny. Na nastepnym spotkaniu pytaj Sprawki aż do skutku :lol: Może w końcu ci odpowie.

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#3482 Postautor: Hayden » 4 marca 2011, o 22:36

Ramzes pisze:

I dalej to podtrzymuję. A co, ktos wrócił z dawnych czasów? Bo ja nie słyszałem. Tak to jest z abnegatami. Cos tam pierdną w swojej totalnej ignorancji a później jak sie zorientują w gafie to przewracaja oczami i robią głupie miny. Na nastepnym spotkaniu pytaj Sprawki aż do skutku :lol: Może w końcu ci odpowie.

Jakbys nie sluchal "wybiorczo" to bys wiedzial ze ten powrot MOZE byc i jak juz to wszystko sie wyjasni na WIOSNE.
Motor mocny

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#3483 Postautor: Torsen » 4 marca 2011, o 22:43

Stawiam, że nie mogąc być na miejscu wolał odejść z zarządu, żeby nie ryzykować odpowiedzialności osobistej za zobowiązania klubu.

go!
Trener

#3484 Postautor: go! » 4 marca 2011, o 22:47

Torsen pisze:Stawiam, że nie mogąc być na miejscu wolał odejść z zarządu, żeby nie ryzykować odpowiedzialności osobistej za zobowiązania klubu.

No tak, tylko ze on nigdy w tym zarzadzie nie byl, jak sie okazuje !
Wiec mikas przez przypadek wykryl dosyc paskudne klamstewko :/

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#3485 Postautor: Torsen » 4 marca 2011, o 22:51

Niezgłoszenie do KRS nie oznacza, że nie był w zarządzie.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#3486 Postautor: mikas » 4 marca 2011, o 23:01

To co piszesz Torsen moze miec sens, tylko dlaczego w takim razie nie mozna bylo wprost powiedziec, ze pan Strugalski nie chce byc w zarzadzie aby nie odpowiadac za decyzje na ktore nie ma wplywu a mowi sie, ze: "Pojawił się problem przy podpisywaniu dokumentów. Dlatego postanowiliśmy, że będzie nas wspierał jako sponsor, ale nie będzie go w zarządzie klubu"., skoro jak sie okazuje takiego problemu nie ma jesli nie ma równoczesnej decyzji o wprowadzeniu kogos na jego miejsce?
Nie ma w tym za grosz logiki.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Ramzes

#3487 Postautor: Ramzes » 4 marca 2011, o 23:22

Hayden pisze:Jakbys nie sluchal "wybiorczo" to bys wiedzial ze ten powrot MOZE byc i jak juz to wszystko sie wyjasni na WIOSNE.

Tak, tak, wiemy, wiemy. O Drabiku też dyroprez jako najbardziej zainteresowany dowiedział się ostatni od dziennikarzy :lol: :twisted: A ile zdziwienia było. A ile sprostowań. Drabik to chyba przesadza z tym alkoholem i nie wie już co mówi a własciwie to bredzi :wink: .

meesha
Trener
Kontakt:

#3488 Postautor: meesha » 4 marca 2011, o 23:43

Akurat jeśli o Drabika chodzi to chyba ty kolego przesadziłeś z alkoholem. Slammer w wywiadzie powiedział coś w stylu: "miałem parę telefonów z drugiej ligi, ale do Krosna czy Lublina jeździć nie będę". To samo mówi od 20 lat. Ja w tym zdaniu nie widzę ani słowa o tym, że ktoś z Lublina z nim rozmawiał, jedynie sugestię, że z tej jego Częstochowy tak strasznie daleko w te nasze wschodnie strony. No ale czytać to trza umić, a tym bardziej rozumić...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Ramzes

#3489 Postautor: Ramzes » 4 marca 2011, o 23:52

Slammer nie wyklucza startów na torach najniższego szczebla rozgrywek. - A czemu nie, tam też można się pościgać. Problem w tym, żeby do tego nie dokładać, a coś zarobić. Nie tak dawno miałem telefon z Ostrowa. Nic konkretnego, chcieli chyba zrobić mały wywiad. Dzwonili też inni, ale wyjazdy do Krosna czy Lublina nie wchodzą w grę - mówi w rozmowie z "Gazetą Wyborczą".
Tak, mozna różnie to interpretować ale to " dzwonili tez inni" i hasło Lublin bardziej mnie przekonuje że jednak coś było na rzeczy. Tym bardziej że było sporo głosów, że jednak rozmawiamy z Drabikiem.

meesha
Trener
Kontakt:

#3490 Postautor: meesha » 5 marca 2011, o 00:11

Tak se tłumacz... ale jak widać mało się rozeznajesz na "drabikowej gwarze". No trudno, nie każdy potrafi te teksty Sławka Drabika rozszyfrować. A ma "chłopak" taką tendencję od czasów gdy był juniorem. A to - wbrew pozorom - nie było wcale tak dawno, ledwie ćwierć wieku temu :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#3491 Postautor: Egon » 5 marca 2011, o 00:16

Sporo głosów gdzie przepraszam? W komentarzach na Sportowych Faktach? Jeśli to na nich opierasz swoją wiedzę to współczuję. Ja WIARYGODNYCH głosów na ten temat nie słyszałem.
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

harry
Trener

#3492 Postautor: harry » 5 marca 2011, o 09:36

Kurde, nie mam czasu skoczyć na stadion a tam podobno nareszcie robota przy bandzie aż furczy.
Mógłby ktoś ( DJPEPE?) podejść i sfilmować? Coby radośniej na sercu było?
Pogodę zapowiadają póki co ładną to może jaki trening dałoby radę odjechać jak zrobią bandę?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#3493 Postautor: kibicLBN » 5 marca 2011, o 10:42

Zmarznięta ziemia, a kopareczka w wersji "mini" więc powoli to idzie, ale powinni sobie poradzić. Pracuje przy tym 3 gości + kierownik. Teraz dopiero widać w jakiej kondycji był kickboard....
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

straho
Junior

#3494 Postautor: straho » 5 marca 2011, o 13:10

Byłem na stadionie ok.12 ale nikogo nie było ani nic się nie działo.
Z niczego może być tylko nic.

PavelPL
Kontakt:

#3495 Postautor: PavelPL » 5 marca 2011, o 15:55

Zdjęcia z godz 13, nikogo nie było :) Siatka zdjęta na prostych.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

go!
Trener

#3496 Postautor: go! » 5 marca 2011, o 22:04

kibicLBN pisze:Zmarznięta ziemia, a kopareczka w wersji "mini" więc powoli to idzie, ale powinni sobie poradzić. Pracuje przy tym 3 gości + kierownik. Teraz dopiero widać w jakiej kondycji był kickboard....

Pre-Dyr mowil dawmo ze KEYBOARD is dead, ale wymiana to piece of piss

Czarek
Trener

#3497 Postautor: Czarek » 6 marca 2011, o 08:49

Co roku na wiosnę jest problem z błotem na prostej startowej. I co? Znowu leży tam gruba warstwa śniegu i czeka na kwietniowe słoneczko. Czy tak trudno zebrać tę parę metrów śniegu z samej prostej startowej?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#3498 Postautor: kibicLBN » 6 marca 2011, o 09:19

Hmmm niecałe 5 cm to gruba warstwa? Widać, że nie byłeś na stadionie, możliwe, że ten śnieg zniknie jeszcze dzisiaj.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#3499 Postautor: ravajas » 6 marca 2011, o 09:47

Czarek pisze:Czy tak trudno zebrać tę parę metrów śniegu z samej prostej startowej?

Dziecinnie łatwo; po prostu bierzesz łopatę i zgarniasz.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Czarek
Trener

#3500 Postautor: Czarek » 6 marca 2011, o 10:55

ravajas pisze:
Czarek pisze:Czy tak trudno zebrać tę parę metrów śniegu z samej prostej startowej?

Dziecinnie łatwo; po prostu bierzesz łopatę i zgarniasz.

Chciałbym Ci przypomnieć, że ja jestem od kupowania biletów, programów, komentowania sytuacji mojego klubu i ewentualnie namawiania znajomych by chodzili na mecze. Jeśli - na co wskazuje Twój tok rozumowania - jesteś specjalistą od zasuwania łopatą i po kopaniu rowów masz pewien niedosyt to zapraszam na stadion.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.