Lubelski klub w sezonie 2011

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

Re: Lubelski klub w sezonie 2011

#2476 Postautor: sadychor » 5 stycznia 2011, o 16:55

Przeciez Hela napisala wyraznie, ze wzieli sie za szukanie winnych kompromitacji, po co te kombinacje :?: W bardzo szybko udzielonym wywiadzie po tym jak info wstrzasnelo forum, Sprawka wyjasnial o co chodzi i dlaczego czegos brakuje. Wyraznie bylo napisane; poszukiwany jest czyjs skalp, a nie to, ze maja spiac poslady.
A trudnosc z torem moze byc taka, ze aura nie pozwoli na prace, tyle. Po co dalej zyc w biegunce :?:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

go!
Trener

#2477 Postautor: go! » 5 stycznia 2011, o 16:59

meesha pisze:przyznawał licencję toru jeszcze na jeden sezon "ale to już ostatni raz" :wink: No i w końcu się to wszystko tak poniszczyło, że bez dużych pieniążków nie da rady naprawić. A o jakie elementy wyposażenia toru chodzi to jest przecież tajemnicą Poliszynela, pisane było o tym 164 razy...

Pisalem o tym przy ostatniej gadce o licencji, ale oczywiscie teraz to jest najmniej istotne, wazne sa spektakularne sukcesy prezesostwa w postaci splaty ZUSU czy podatkow.

meesha
Trener
Kontakt:

#2478 Postautor: meesha » 5 stycznia 2011, o 17:04

Jeszcze chciałbym wyjaśnić, że informacje zawarte w poprzednim poście wynikają z moich własnych obserwacji, a nie z racji pełnienia jakichkolwiek funkcji w czasie zawodów - weryfikacja toru nie jest imprezą zamkniętą i każdy może przyjść, popatrzeć i posłuchać, spacer po torze również nie jest zabroniony 3 godziny przed meczem, godzinę po, albo w dni "niemeczowe". To co się dzieje np. z maszyną startową też widać gołym okiem z każdego miejsca na stadionie :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
istred
Trener

#2479 Postautor: istred » 5 stycznia 2011, o 17:05

Podkarpacie leży w jakiejś innej strefie klimatycznej, że im pogoda nie przeszkadza?
http://www.ksmkrosno.pl/index.php?optio ... 7&Itemid=1
Wiem Meesha, wiem...
ale chodzi o to, żeby takie rzeczy powiedział Pan Prezes i łaskawie wytłumaczył o co dokładnie chodzi i jakie są plany załatwienia tej sprawy. Bo chyba o to przecież - według mnie - miało chodzić w tym video czacie.
Zamiast konkretów nasłuchaliśmy się o pieniążkach (a czasem nawet o piniążkach). :?
Ostatnio zmieniony 5 stycznia 2011, o 17:05 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.

go!
Trener

#2480 Postautor: go! » 5 stycznia 2011, o 17:05

sadychor pisze:Przeciez Hela napisala wyraznie, ze wzieli sie za szukanie winnych kompromitacji, po co te kombinacje :?:

Oj, dobra..
Czep sie jeszcze, ze szukali winnych (jak oni dali rade znalezc w takiej rzeszy podejrzanych?) zeby nie pic do lusterka, a nie zeby ich pogonic do roboty...

meesha
Trener
Kontakt:

#2481 Postautor: meesha » 5 stycznia 2011, o 17:09

ale chodzi o to, żeby takie rzeczy powiedział Pan Prezes i łaskawie wytłumaczył o co dokładnie chodzi i jakie są plany załatwienia tej sprawy. Bo chyba o to przecież - według mnie - miało chodzić w tym video czacie.

Szczerze? Zdaje mi się, że mało kogo tak naprawdę to interesuje. 98% widzów na meczu interesuje to, żeby bilet nie był za drogi, program ładny i darmowy, krzesełko czyste, kiełbasa smaczna i żeby nasi wygrali. Tych bardziej "zaangażowanych" w przerwie między sezonami interesuje jeszcze: "czy będą jednakowe kevlary", "czy Motor wróci do nazwy klubu" i "czy Drabik, Jeleniewski, Gollob, Crump, ....., będą jeździć u nas" :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

go!
Trener

#2482 Postautor: go! » 5 stycznia 2011, o 17:17

meesha pisze:98% widzów na meczu interesuje to, żeby bilet nie był za drogi, program ładny i darmowy, krzesełko czyste, kiełbasa smaczna i żeby nasi wygrali. Tych bardziej "zaangażowanych" w przerwie między sezonami interesuje jeszcze: "czy będą jednakowe kevlary", "czy Motor wróci do nazwy klubu" i "czy Drabik, Jeleniewski, Gollob, Crump, ....., będą jeździć u nas" :lol:

Tak jest!
A nie jakis keyboard

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2483 Postautor: sadychor » 5 stycznia 2011, o 17:27

istred pisze:Podkarpacie leży w jakiejś innej strefie klimatycznej, że im pogoda nie przeszkadza?
http://www.ksmkrosno.pl/index.php?optio ... temid=1(...)

Istred, prosze... Oni bande robia, u nas trzeba kable robic... Roboty ziemne...

go! pisze:(...)Czep sie jeszcze(...)

Ty sie z kumplami/kumpelami czep, mi i podejrzewam sporej rzeczy userow wasze gledzenie wylewa sie juz wszystkimi naturalnymi otworami ciala.
"pieniazki", "piniazki" przeszkadzaja... Zawodnikom nawet jakby to brzmialo z mongolska "cunondze" to by to zwisalo, byleby byly na jego koncie. Zauwazcie, ze reszta jeszcze nie poplacila zawodnikom, o kim teraz mooooze sie mowi w swiatku zawodniczym.
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#2484 Postautor: meesha » 5 stycznia 2011, o 17:33

Tylko kable powiadasz? No niech będzie :)

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2485 Postautor: sadychor » 5 stycznia 2011, o 17:39

I zarowki :D No i jeszcze ze dwa slupki polaczone gumka z majtek... Lepiej :?: ;)
Istota sprawy jest to, ze trzeba wbic lopate/lape kopary w ziemie, wiec krytyku, lap szpadl i sprawdz ja to wyglada o tej porze roku :D
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#2486 Postautor: meesha » 5 stycznia 2011, o 17:45

Oczywiście. I co jeszcze mam zrobić :?: :lol:
Poza tym nie wiem gdzie widzisz w moich wpisach tę wyimaginowaną krytykę? Ja jedynie pisałem co jest do zrobienia więc się tak nie spinaj...

go!
Trener

#2487 Postautor: go! » 5 stycznia 2011, o 18:14

sadychor pisze:Ty sie z kumplami/kumpelami czep,

Cos sie tak oburzyl? Ze powiedzialem: dobrze, ze winni zaniedban reprymende dostali? Jakas rodzine tam masz w zarzadzie? Sorry, nie chcialem urazic.
sadychor pisze: mi i podejrzewam sporej rzeczy userow wasze gledzenie wylewa sie juz

To niestety widac wlasnie, ze ci sie wylewa... :/

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2488 Postautor: sadychor » 5 stycznia 2011, o 18:22

A skad wiesz, co kto dostal i co startujesz do rodziny, ktorej nomen omen nie mam w klubie :?: Moze Twoja wysadzili z siodla i dlatego smecisz :?: Piszesz, zebym "sie czepil", sam "sie czep" bo chyba Ty sie oburzyles.
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#2489 Postautor: grzesieck » 5 stycznia 2011, o 18:36

sadychor pisze:Ty sie z kumplami/kumpelami czep, mi i podejrzewam sporej rzeczy userow wasze gledzenie wylewa sie juz wszystkimi naturalnymi otworami ciala.

oj Marek Marek, np. mi, paru moim kumplom i zapewne tez sporej rzeczy userow Twoje gledzenie wylewa sie juz wszystkimi naturalnymi otworami ciala...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#2490 Postautor: kilar » 5 stycznia 2011, o 18:41

A jesli chodzi o wczorajszy wywiad, to chyba ktos z forum wstawil demota ;) http://demotywatory.pl/2512794/Pieniazki

go!
Trener

#2491 Postautor: go! » 5 stycznia 2011, o 18:47

sadychor pisze:co startujesz do rodziny, ktorej nomen omen nie mam w klubie :?:

Do nikogo nie startuje, pytam tylko.
PS. Omen czego?

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#2492 Postautor: grzesieck » 5 stycznia 2011, o 18:51

kilar pisze:A jesli chodzi o wczorajszy wywiad, to chyba ktos z forum wstawil demota ;) http://demotywatory.pl/2512794/Pieniazki

Demotywator (demotywujący obrazek) – połączenie wymownego obrazka bądź zdjęcia z komentującym jego zawartość podpisem. Demotywator jest najczęściej ironiczny (ma wyśmiać rzeczywistość) lub cyniczny.

polskie demotywatory to niestety najwiekszy shit w calym internecie
METHANOL ADVENTURE TEAM

jerry78
Trener

#2493 Postautor: jerry78 » 5 stycznia 2011, o 21:39

sadychor pisze:
jerry78 pisze:Na espeedway to mają poczucie humoru:

- Rozmawiamy z wieloma zawodnikami, których chcielibyśmy mieć w naszym zespole. Wśród nich jest również Daniel Pytel. - mówi Dariusz Sprawka prezes lubelskiego zespołu(...)

A potem byla napinka jerrego78 ;), ze nie kumamy o co mu chodzi ;p

No tak, kto by wtedy przypuszczał, że ta pomyłka redaktora się ziści. :lol:
No chyba, że mieli niezłe wtyki w klubie 8)

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#2494 Postautor: Cooper » 6 stycznia 2011, o 01:16

grzesieck pisze:
oj Marek Marek, np. mi, paru moim kumplom i zapewne tez sporej rzeczy userow Twoje gledzenie wylewa sie juz wszystkimi naturalnymi otworami ciala...

Bez kitu...

I to wcale nie chodzi o to kto ma tu racje.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
piv
Junior

#2495 Postautor: piv » 6 stycznia 2011, o 09:09

Bez kitu...
to osoby tzw. "blisko klubu" albo jak kto woli "wiem ale nie powiem" narobily popeliny 28 grudnia jakie to klub bedzie mial wielki problem z licencja i nic z tym sie nie robi a praktycznie wszystko (oprocz sprawy z mosirem) bylo zalatwione juz na poczatku grudnia wiec tylko i wylacznie (w moim odczuci) wprowadzaliscie forum w blad i dzialaliscie na niekorzysc klubu.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#2496 Postautor: Łoptymista » 6 stycznia 2011, o 09:52

rozstrzelac ich
wszystkich!
skad wiesz, ze prawie wszystko bylo zalatwione na poczatku grudnia? i podstawowe ciagle pytanie czemu to prawie wszystko nie zostalo zalatwione w podstawowym terminie?

meesha
Trener
Kontakt:

#2497 Postautor: meesha » 6 stycznia 2011, o 09:56

Ale jaką "popelinę"? Nie trzeba być "blisko klubu" (ja na ten przykład nie jestem) żeby pewne rzeczy wiedzieć i wyprowadzać ludzi z błędu. One są zapisane z regulaminach, w komunikatach, nie jest to żadna wiedza tajemna. Choćby to, że brakujące dokumenty należało złożyć do końca grudnia, a nie marca jak to się większości wydawało. Wystarczy się trochę bardziej interesować żużlem niż tylko "kiedy najbliższy mecz" albo "Baran jest super, a Suchecki cienias".
Widzę, że ostatnio na tym forum nie ma z kim poważnie dyskutować więc chyba czas najwyższy udać się na zasłużoną forumową emeryturę. Do usłyszenia przed pierwszym wyjazdem :D

Awatar użytkownika
piv
Junior

#2498 Postautor: piv » 6 stycznia 2011, o 10:44

Łoptymista pisze:skad wiesz, ze prawie wszystko bylo zalatwione na poczatku grudnia? i podstawowe ciagle pytanie czemu to prawie wszystko nie zostalo zalatwione w podstawowym terminie?

1 Bo tak powiedzial prezes?
2 Wczoraj Sprawka chyba o tym mowil?

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#2499 Postautor: Łoptymista » 6 stycznia 2011, o 10:53

"chyba mowil?" mnie pytasz, bo jak widze sam pewnosci nie masz

i nie Sprawka, tylko pan Sprawka, Dariusz Sprawka. kultury troche

Awatar użytkownika
piv
Junior

#2500 Postautor: piv » 6 stycznia 2011, o 11:06

zwracasz sie do mnie na "ty" i o kulturze piszesz? 8)

a tak powaznie to chce zaznaczyc ze nie jestem jakims wielkim obronca prezesa. Sledze forum od kilku lat i nawet w wiekszosci zgadzam sie z tym co pisza czy to Cooper czy Meesha. Natomiast w tej sutuacji te ich wpisy tak odebralem i zgadzam sie z Sadychorem a nawet i z prezesem 8) ogolnodostepne forum nie jest miejscem na zalatwianie takich spraw ale to tylko moje subiektywne zdanie.