jerry78 pisze:Najpierw Opole, teraz Start...
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... ata-2011-/
Ciekawe czy my się czegoś takiego doczekamy...
Wybory przebiegły chyba po naszej myśli. Bądź cierpliwy
jerry78 pisze:Najpierw Opole, teraz Start...
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... ata-2011-/
Ciekawe czy my się czegoś takiego doczekamy...
Łoptymista pisze:nie krytykuj
jeździłem z tyłu i...
To pana frustrowało?
Ogromnie, bo całe życie byłem liderem, a teraz nagle stałem się drugim do pary, dodatkiem. I tak sobie jeździłem, ale wewnątrz cały się gotowałem. Moja ambicja była coraz bardziej podrażniona. Wiesław, to ci nie przystoi, myślałem sobie.
W żużlu akurat nie każdy, za wielu decyduje los w postaci ciężkiej kontuzji. Tak naprawdę żużlowcy, którzy przejeździli te 15-20 lat i z własnej nieprzymuszonej woli potrafią powiedzieć "stop" będąc wciąż w dobrej formie to zdecydowana mniejszość. Z ostatniej dekady przychodzą mi do głowy Nielsen, Adams i właśnie Jaguś. I za to szacunek. Bo pokusa "odcinania kuponów" od dawnej sławy gdzieś w drugiej lidze jest silna, nazwiskami można sypać jak z rękawaKażdy sportowiec sam decyduje kiedy zakończyć karierę sportową
syfy pisze:Jesper B. Monberg jest spawaczem, natomiast Mads Korneliussen pomaga przy budowie domków letniskowych. Claus Vissing pracował w elektrowni wiatrowej, Urlich Ostergaard w przedszkolu, a Hans Clausen przy ścince choinek. Nie próżnują także Henning Bager oraz Rory Schlein. Pierwszy zarabia jako elektryk, a drugi udziela się w radiu.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Zastanawiałem się czy jego też nie umieścić w tym towarzystwie, ale zdaje się, że w jego przypadku kontuzja miała jednak duży wpływ na decyzję...Jeszcze Rickardsson skonczyl jezdzic, a mogl spokojnie do dzisiaj o medale walczyc.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
niespokojny pisze:(...)W Danii jedno piwo w knajpie na nasze to okolo 20 zl. Takze duzo tego trzeba odlozyc
sadychor pisze:Na umysl Polaka to cala masa kasy, zeby przezyc tam w norze, zrec smiecie i jeszcze utrzymywac rodzine w kraju lub odlozyc na wymarzonego 5-letniego Passata![]()
go! pisze:Bo ceny w przytlaczajacej wiekszosci takie same, a tyle mniejszych co i wiekszych, standard "smieci" i "nor" bez porownania wiekszy niz tych polskich.
sadychor pisze:Na umysl Polaka to cala masa kasy, zeby przezyc tam w norze, zrec smiecie i jeszcze utrzymywac rodzine w kraju lub odlozyc na wymarzonego 5-letniego Passata![]()
sadychor pisze:A tym, ze za granica (w sporej czesci) najwiekszy len w Polsce zmienia sie w przodownika pracy![]()
sadychor pisze:Zrobmy ankiete, co ludzie mysla o pieczywie na Wyspach. To nam wiele powie o podejsciu do zycia. Ale to moze nie w tym dziale. No i zalozcie temat gloryfikujacy Zachod :] Tylko ze juz po kilku latach stwierdzicie, ze organizm zdrowo podupadl w przypadku fizycznej pracy, albo przybralo sie kilka ladnych kg od "ichniego" jedzenia.