Apocalips pisze:4 walczakówO to to !
4 ? ja tam widze pięciu ...
Baran
Puzon
Fisher
Hlib
M. Rempala
Rymel
Kostro
Larsen
Kudriaszow
Apocalips pisze:4 walczakówO to to !
Stąd też buźka odpowiednia. Po prostu marzy mi się ten rajder w naszym zespole, ale raczej w I lidzeZobaczymy, co zrobią włodarze, co rzuci Bogdanka.
Zastanawia mnie to czy faktycznie Rawicz się chce tak zbroić. Jeśli tak to po co? Awans ich byłby bez sensu, bo I liga dla kilkuset no może tysiąca kibiców to paranoja.
grzesieck pisze:ja bym chetnie pochodzil na taka ekipe:
Baran
Puzon
Fisher
Hlib
M. Rempala
Rymel
Kostro
Larsen
Kudriaszow
piotr76 pisze:Apocalips pisze:4 walczakówO to to !
4 ? ja tam widze pięciu ...
Baran
Puzon
Fisher
Hlib
M. Rempala
Rymel
Kostro
Larsen
Kudriaszow
rAdEk23 pisze:Ja jestem jak najbardziej za takim składem tylko zmienił bym T. Kostro na tego młodego chłopaka ze szkółki żeby się objeździł w lidze bo musimy patrzyć w przyszłość a Tadek w przyszłym roku kończy wiek juniora
kibicLBN pisze:Bartosz, kiedy Klimek siedział ostatnio na motocyklu żużlowym i czy w ogóle myśli żeby powrócić dojazdy? Nie sugeruję odpowiedzi tylko pytam, bo ty lubisz wiedzieć więcej niż inni
Bochen pisze:rAdEk23 pisze:Ja jestem jak najbardziej za takim składem tylko zmienił bym T. Kostro na tego młodego chłopaka ze szkółki żeby się objeździł w lidze bo musimy patrzyć w przyszłość a Tadek w przyszłym roku kończy wiek juniora
Tadeusz Kostro - Data urodzenia: 8.05.1991 - pojeździ jako junior jeszcze dwa lata
bartosch pisze:jak sie bawic to sie bawic:)
Puszakowski
Fisher
Baran
Miesiac
J. Rempala/Trojanowski
Klimek
Skidmore/Auty
i I liga gwarantowana. pozdrawiam!
bartosch pisze:jak sie bawic to sie bawic:)
Puszakowski
Fisher
Baran
Miesiac
J. Rempala/Trojanowski
Klimek
Skidmore/Auty
i I liga gwarantowana. pozdrawiam!
GIGI pisze:A może spróbować w pakiecie z Jackiem podkupić Jankesa z Łodzi??