Artii pisze:Hela
zacytowac Twoje posty napinaczu ?
Ekhmm
Hela to ONA
Artii pisze:Hela
zacytowac Twoje posty napinaczu ?
jerry78 pisze:Na http://www.itvl.pl była relacja w necie na żywo.

jerry78 pisze:Rekinica, nie wiem czy stać Cię na obiektywizm, ale chyba przyznasz, że sędzia wam wyjątkowo dziś pomagał? To samo u nas w przypadku Kylmaekorpiego... Szajka sędziowska działa jak widać nie tylko w piłce nożnej.

ROWFAN pisze:Niestety błąd Karpowa i defekt w pierwszym biegu, później dał się zrobić Karolowi
ROWFAN pisze:Niestety błąd Karpowa i defekt w pierwszym biegu, później dał się zrobić Karolowi
ROWFAN pisze:ROWFAN pisze:Niestety błąd Karpowa i defekt w pierwszym biegu, później dał się zrobić Karolowi
Może tak przeczytasz dokładne co pisze? Czy dla Ciebie mam pisać jak dla dziecka?
I napinkę w tym momencie ty zacząłeś.
Co do Fishera, z mojej perspektywy to słusznie wykluczony. Wyglądało jak zagranie aktorskie. Chociaż ręki uciąć nie dam. Mam nadzieje że gdzieś będą powtórki.
mlody26 pisze:przykładem szitu na polskich stadionach jest np. ostatnie GP w bydzi czy też gniezna czy inne betoniarnie.....
Rekinica pisze:(...)Poza tym, to trochę zapachniało hipokryzją ze strony Pana, który uważa, że takie tory jak dziś zabijają żużel.
Nie chcę się pastwić, ale nadal uważasz, że to my byliśmy faworytem przed rewanżem?Nie, nie jest faworytem. Teraz to my mamy zdecydowanie większe szanse na awans.
istred pisze:Hela napisał:Nie chcę się pastwić, ale nadal uważasz, że to my byliśmy faworytem przed rewanżem?Nie, nie jest faworytem. Teraz to my mamy zdecydowanie większe szanse na awans.