Bozena pisze:Szczerze, to ja i nie tylko myślałam że to Tadek Kostro zostanie wykluczony za taśmę. Ten obrzydliwy styropian na starcie( tak naprawdę, to nie wiem czemu ma służyć ) utrudnia widoczność, gdy się siedzi na przeciwko:( O tym , że to Baran najechał na taśmę dowiedzieliśmy się z tablicy świetlnej, potem od spikera. Sędzia nie pokazał czarnej chorągiewki. Myślę, że w tej całej sytuacji kara dla Barana jest nieadekwatna do winy. Sędzi aWojaczek chyba wcześniej nigdy nie podpadł w Lublinie, przynajmniej ja nie pamiętam. Te niecenzuralne okrzyki pod jego adresem uważam za zbyteczne, wystarczyło w zupełności "Gorzów pozdrawiamy, ...."Spodziewaliśmy się wszyscy bardziej zaciętego meczu. Tymczasem po wyczynach żużlowców drużyny przeciwnej zrobiło mi się żal kibiców z Łodzi, którzy tak licznie przybyli do Lublina.Na początku meczu po naszym zapytaniu "kto wygra mecz?" było wyraźnie słychać - Orzeł
Okazało się, że kibiców nie odstraszyła cena biletów, chociaż z komentarzy przy kasie niektórzy okazywali swoje niezadowolenie
Wiele osób komentowało też opłaty za parking pobierane przez "krwiopijców" z MOSI-ru.
Na pewno, nie było przyjemnie słuchać łódzkim kibicom przyśpiewki o której wspomniała Indorka, ale oni chyba aż tak się tym nie przejęli i po mecu skandowali; "Jak wygramy to się schlamy, jak przegramy to się upijemy, jak zremisujemy to się naj....y"
Ja powiedziałem że jade do Rileja i nie płaciłem im 5 zł