RKS Kolejarz Rawicz - Lubelski Węgiel KMŻ 30 lipca 2010

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
dobek
Senior

Re: RKS Kolejarz Rawicz - Lubelski Węgiel KMŻ 18 lipca 2010

#251 Postautor: dobek » 24 lipca 2010, o 15:57

pav pisze:
dobek pisze:.Dyr. Sprawka nie został powiadomiony o odwołaniu meczu dowiedział się praktycznie kiedy wjeżdzaliśmy na stadion a wyjeżdzał p.Wilk i p.Baran i to jest niedopuszczalne

Skoro przedkłada konsumpcję obiadu nad pilnowanie spraw klubowych to sam jest sobie winien.

a ciężko było zadzwonić i poinformować jak się mają sprawy, wystarczy chęć dobrej woli i proszę nie mieszać w to menu 8)

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#252 Postautor: Cooper » 24 lipca 2010, o 16:02

Wszystko zalezy od tego, jak wczesnie wg dyrektora powinien sie on stawic na stadionie. I jakie ma w zwiazku z tym obowiazki. Bo zeby popstrykac fotki, to wsytarczy wpasc na prezentacje.

A jesli chodzi o decyzje podjeta przez trenera i kierownika - wyglada na to, ze dyrektor nie cieszy sie zbyt wielkim autorytetem i pewnie to nie byl odosobniony przypadek. Niestety.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
pav
Junior

#253 Postautor: pav » 24 lipca 2010, o 16:09

Z punktu widzenia regulaminu na zawodach drużynę reprezentują kierownik drużyny i trener. I oni, jak również zawodnicy, lekarz drużyny i kilkunastu kibiców było w parkingu w czasie kiedy sędzia odwoływał zawody. Pana dyrektora nie było. Sędzia podjął decyzję. Kierownicy drużyn ustalili termin powtórki. Zawodnicy wyjechali. Kibice siarczyście zaklęli i też pojechali. A deszcz siąpił z przerwami jeszcze do następnego dnia

dobek
Senior

#254 Postautor: dobek » 24 lipca 2010, o 16:16

pav pisze:Z punktu widzenia regulaminu na zawodach drużynę reprezentują kierownik drużyny i trener. I oni, jak również zawodnicy, lekarz drużyny i kilkunastu kibiców było w parkingu w czasie kiedy sędzia odwoływał zawody. Pana dyrektora nie było. Sędzia podjął decyzję. Kierownicy drużyn ustalili termin powtórki. Zawodnicy wyjechali. Kibice siarczyście zaklęli i też pojechali. A deszcz siąpił z przerwami jeszcze do następnego dnia

Masz rację ale jak się wie, że na mecz jedzie dyrektor klubu i się go nie informuje to jest to trochę.... :shock: ja sobie nie wyobrażam aby takie miejsce miało w Zielonce, Lesznie itd.

roga82

#255 Postautor: roga82 » 24 lipca 2010, o 16:24

harry pisze:Człowieku! Chcesz mi dokopać a strzelasz samobóje. :lol:
No włąśnie dokładnie opisujesz to co ja i czego nasi nie zrobili w Rawiczu a powinni. :shock: :twisted:
Gdzie tu hipokryzja? Wiesz co to znaczy? Akurat w ogóle nie jest tu podnoszona sprawa zarzadu tylko trenera i kierownika drużyny więc skąd te wnioski? Czekałeś żeby dokopać i wydało Ci się że to dobry moment? Skucha tym razem.

Pracę zarządu natomiast przedstawiam tak jak pracuje. Jeżeli jest źle to piszę o tym, jeżeli zrobią coś dobrze to jestem bardzo zadowolony. Do tej pory największy sukces to zakontraktowanie Drymla, Rymela i Sweetmana ( którego sam zarządowi polecałem) a nad reszta trzeba jeszcze dużo pracować i bardzo dużo się uczyć, i jeżeli ktoś tego nie widzi to jest ślepcem, głupcem i własnie hipokrytą.
Bo właśnie to jest hipokryzja, chwalenie pod niebiosa wszystkiego a niezauważanie ewidentnych błedów. A później jak nie będzie awansu i Bogdanka by zrezygnowała to pewnie byłbyś pierwszym opluwającym obecny zarząd. Znam już ja takich...

Odpowiadam z jakiegoś starego konta, bo konto 'mustafa' mi zbanowano.

A więc, żadne 'dokopać' bo nie mam w tym żadnego celu. Pewnie nie tylko ja zauważam, że ośmieszasz i oczerniasz zarząd na forum niewspółmiernie do ich faktycznych wpadek. A przynajmniej wpadek, które są na tle sukcesów, które udało im się osiągnąć jak na ekipę która pracuje tylko 2 lata. Już nie pamiętasz jak na Twoją pracę lała się fala krytyki? Pamiętasz Sponsora? Co wtedy pisałeś? 'spróbujcie sami,a nie siedźcie przed komputerem i krytykujcie'. Krytykujesz obecną ekipę praktycznie za te same błędy które popełniałeś. Nie będę wymieniał, ale to się da wyczuć i właśnie w tym widzę hipokryzję. A potem na forum pojawiają się posty typu, że jakby Harry był to by wziął to wszystko do kupy. Otóż Harry już był - wcześniej. Oczywiście na forum może sobie pisać każdy, ale dziwię się Tobie, że jesteś tą pierwszą osobą która tak zajadle krytykuje, a kiedyś sam musiałeś odpierać zarzuty, bo dobrze wiedziałeś, że zarządzanie klubem nie jest takie proste, a nawet sam pisałeś, że w tym mieście to szaleństwo. I nie mów, że oni mają teraz sponsora to im łatwiej. Znaleźli sponsora, podpisali to go mają.
Tyle ode mnie i jeszcze raz mówię, że nie mam żadnego celu aby komukolwiek dokopać, tylko zastanawiam się właśnie, czy Ty masz jakiś cel aby ich tutaj na forum tak przesadnie krytykować.

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#256 Postautor: Remus » 24 lipca 2010, o 18:16

To widzę że już nawet bany lecą za "wolność słowa i swoje zdanie" - nie ładnie.

A co do przedmówcy - popieram jego wypowiedź w 100% i myślę że wielu się z Tobą zgodzi.
Obrazek

Shack
Administrator

#257 Postautor: Shack » 24 lipca 2010, o 19:03

Remus pisze:To widzę że już nawet bany lecą za "wolność słowa i swoje zdanie" - nie ładnie.

A co do przedmówcy - popieram jego wypowiedź w 100% i myślę że wielu się z Tobą zgodzi.

od jakiegoś czasu lecą za bluzgi. Konsekwentnie. Nie wiesz - nie odzywaj się. Zreszta każdy dostaje w komunikacie za co ma bana.

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#258 Postautor: Remus » 24 lipca 2010, o 19:57

No tak - odezwać się nie można :lol: :lol: :lol: Spoko....
Obrazek

Ge(L)o
Trener

#259 Postautor: Ge(L)o » 24 lipca 2010, o 20:03

O Siwku nie można, bo jego wierni kumple czuwają.

harry
Trener

#260 Postautor: harry » 24 lipca 2010, o 20:22

roga82 pisze:
A więc, żadne 'dokopać' bo nie mam w tym żadnego celu. Pewnie nie tylko ja zauważam, że ośmieszasz i oczerniasz zarząd na forum niewspółmiernie do ich faktycznych wpadek. A przynajmniej wpadek, które są na tle sukcesów, które udało im się osiągnąć jak na ekipę która pracuje tylko 2 lata. Już nie pamiętasz jak na Twoją pracę lała się fala krytyki? Pamiętasz Sponsora? Co wtedy pisałeś? 'spróbujcie sami,a nie siedźcie przed komputerem i krytykujcie'. Krytykujesz obecną ekipę praktycznie za te same błędy które popełniałeś. Nie będę wymieniał, ale to się da wyczuć i właśnie w tym widzę hipokryzję. A potem na forum pojawiają się posty typu, że jakby Harry był to by wziął to wszystko do kupy. Otóż Harry już był - wcześniej. Oczywiście na forum może sobie pisać każdy, ale dziwię się Tobie, że jesteś tą pierwszą osobą która tak zajadle krytykuje, a kiedyś sam musiałeś odpierać zarzuty, bo dobrze wiedziałeś, że zarządzanie klubem nie jest takie proste, a nawet sam pisałeś, że w tym mieście to szaleństwo. I nie mów, że oni mają teraz sponsora to im łatwiej. Znaleźli sponsora, podpisali to go mają.
Tyle ode mnie i jeszcze raz mówię, że nie mam żadnego celu aby komukolwiek dokopać, tylko zastanawiam się właśnie, czy Ty masz jakiś cel aby ich tutaj na forum tak przesadnie krytykować.

Z Twojego wpisu wynika jedno. Każdy może klub krytykować, bo wielu to robi, za wyjątkiem harrego.
Czyli jak sobie założe inny profil i będę krytykować to już będzie ok?
To jest właśnie hipokryzja.

Edit:
Gdybym chciał krytykować tak jak piszesz zajadle czy przesadnie to uwierz że bym pisał wszystko co wiem.

I jeszcze tak na marginesie.A gdzie to ja krytykuję zarząd?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

harry
Trener

#261 Postautor: harry » 24 lipca 2010, o 20:34

Ge(L)o pisze:O Siwku nie można, bo jego wierni kumple czuwają.

A tak poza nienawiścią jesteś w stanie coś madrego napisać na ten temat?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

harry
Trener

#262 Postautor: harry » 24 lipca 2010, o 20:36

Cooper pisze:A ja tak szczerze mowiac, to nie moge pojac skad taka slepa wiara w teorie, ze tor po opadach deszczu bedzie bardziej sprzyjal gosciom... Moim zdaniem jest odwrotnie - i jest na to wiele dowodow (na szybko przypomina mi sie mecz u nas z Opolem, ba, czy nawet baraz z Zielonka).

A w tym przypadku błądzisz. Gdybyśmy od początku jechali na naszym torze to awansowalibyśmy. Wszak całą przewagę wywalczyliśmy jak tor przesechł i zrobił się nasz. A tak było za późno i zabrakło tych kilku punktów.

Ge(L)o
Trener

#263 Postautor: Ge(L)o » 24 lipca 2010, o 23:00

harry pisze:
Ge(L)o pisze:O Siwku nie można, bo jego wierni kumple czuwają.

A tak poza nienawiścią jesteś w stanie coś madrego napisać na ten temat?

Nienawiść to uczucie mi obce. Ale politowanie dla waszej kliki jest coraz powszechniejsze i mam nadzieję, że coraz więcej naszej forumowej braci będzie przeglądać na oczy i przestanie oddawać ci cześć, zauważając o co ci naprawdę chodzi od paru miesięcy.

harry
Trener

#264 Postautor: harry » 24 lipca 2010, o 23:25

Forumowa klika :lol: :lol: :lol: . Dobre, dobre. Nie przestanę krytykować jeżeli tylko zajdzie taka potrzeba.. Nie licz na to.

Ge(L)o
Trener

#265 Postautor: Ge(L)o » 24 lipca 2010, o 23:28

Nie liczę. Wylewaj jadu ile ci tylko starczy. Historia cię oceni ;)

harry
Trener

#266 Postautor: harry » 24 lipca 2010, o 23:31

No cóż, nie od dziś wiadomo że prawda w oczy kole...

Ge(L)o
Trener

#267 Postautor: Ge(L)o » 24 lipca 2010, o 23:34

A prawda nas wyzwoli.

harry
Trener

#268 Postautor: harry » 24 lipca 2010, o 23:41

Powinno być::"poznajcie prawdę, a prawda was wyzwoli". Nie kłamstwo ".
Coś słyszałeś ale wszystko przekręciłeś. U Ciebie normalne.

Ge(L)o
Trener

#269 Postautor: Ge(L)o » 24 lipca 2010, o 23:47

harry walczy o palmę pierwszeństwa w ocenianiu wszystkiego co związane z lubleskim żużlem. O odwołanie meczu przez sędziego w Rawiczu obwinia trenera i kierownika drużyny lubelskiej. Paranoik.

harry
Trener

#270 Postautor: harry » 25 lipca 2010, o 00:02

W dodatku ciężko Ci przychodzi zrozumienie słowa pisanego. Też nic nowego.

Awatar użytkownika
Ramzes

#271 Postautor: Ramzes » 25 lipca 2010, o 00:43

Ge(L)o pisze:harry walczy o palmę pierwszeństwa w ocenianiu wszystkiego co związane z lubleskim żużlem. O odwołanie meczu przez sędziego w Rawiczu obwinia trenera i kierownika drużyny lubelskiej. Paranoik.

Obwinia i słusznie. Kto był, ten widział, że gdyby nie pomoc "sił wyższych", czyli brony, mecz doszedłby do skutku. Temat był wałkowany, ale powtórzę po raz kolejny: MECZ MÓGŁ SIĘ ODBYĆ SPOKOJNIE, GDYBY DZIEŃ WCZESNIEJ NIE BYŁ BRONOWANY.

I przestańcie pisać, że w Rawiczu lało, czy siąpiło cały czas. p. Tadzio był od godziny 10 w Rawiczu i siedział na dworze i nic nie padało. Ja byłem 3 h przed meczem i chodniki były suche.

Dla chcącego nic trudnego. Teraz tylko wygrać, aby nie pluć sobie w brodę.

Ktoś się śmiał z D. Sprawki, że zdjęcia robi, otóż zdjęcia musi robić, bo wymaga od niego LW Bogdanka, po każdym meczu chce mieć zdjęcia i tyle. OT cały szał.

Po drugie D. Sprawka na mecz jechał jako kibic, nie miał żadnej funkcji. A zarówno trener Wilk jak i kierownik Koszałka POWINNI powiadomić kogoś z zarządu o tym, że podjęli taką a nie inna decyzję.

A tak na marginesie. To forum ma przewlekłego raka: wygrywamy- źle, przegrywamy- jeszcze gorzej. To jak wytapetowanej blacharze- za nic w świecie nie dogodzisz. Zaraz odezwą się malkontenci, którzy zarzucą mi, że jestem postronny- nie, nie jestem, ale twierdzę, że kłótnie są tu zbędne, bo każdy ma swoje racje i nie uda się jednemu przekonać drugiego.

Shack, weź sprzedaj domenę zuzel.info. Zarobisz, a mniej kłopotu będzie :wink:

Pozdrawiam.
Ja bym chciał w Lublinie jeździć... O wiele nie proszę...
Tylko o kurę znoszącą złote jajka i krowę z Milki.

meesha
Trener
Kontakt:

#272 Postautor: meesha » 25 lipca 2010, o 01:01

Po drugie D. Sprawka na mecz jechał jako kibic, nie miał żadnej funkcji. A zarówno trener Wilk jak i kierownik Koszałka POWINNI powiadomić kogoś z zarządu o tym, że podjęli taką a nie inna decyzję.

To może się zdecyduj, bo nie sądzę by była potrzeba każdego kibica z osobna informować o odwołaniu meczu. Dla sędziego drużynę reprezentują w trakcie meczu właśnie trener i kierownik drużyny. Prezes, zastępca prezesa, dyrektor, brat szwagra i ciotka ojca syna prezesa z pierwszego małżeństwa formalnie podczas meczu NIE ISTNIEJĄ. Paniał?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
MLSpeedy
Junior

#273 Postautor: MLSpeedy » 25 lipca 2010, o 08:12

meesha pisze: Prezes, zastępca prezesa, dyrektor, brat szwagra i ciotka ojca syna prezesa z pierwszego małżeństwa

i oni wszyscy byli :shock: :lol: ?

P.S. Sorki, za OT 8)

Awatar użytkownika
pav
Junior

#274 Postautor: pav » 25 lipca 2010, o 08:37

A i jeszcze jedno.
Musicie sobie ustalić jedną wersję :)

buby pisze:Wyobrażacie sobie to ze Wilk i Koszałka Odwołali mecz bez konsultacji z Darkiem Sprawką my jemy obiadek w barze dostajemy telefon mecz odwołany na 30 i tyle to coś nie tak,Dyrektor musi wiedzieć o takich sprawach.

dobek pisze:Dyr. Sprawka nie został powiadomiony o odwołaniu meczu dowiedział się praktycznie kiedy wjeżdzaliśmy na stadion

dobek
Senior

#275 Postautor: dobek » 25 lipca 2010, o 09:53

pav pisze:A i jeszcze jedno.
Musicie sobie ustalić jedną wersję :)

buby pisze:Wyobrażacie sobie to ze Wilk i Koszałka Odwołali mecz bez konsultacji z Darkiem Sprawką my jemy obiadek w barze dostajemy telefon mecz odwołany na 30 i tyle to coś nie tak,Dyrektor musi wiedzieć o takich sprawach.

dobek pisze:Dyr. Sprawka nie został powiadomiony o odwołaniu meczu dowiedział się praktycznie kiedy wjeżdzaliśmy na stadion

Oj szukasz sensacji :shock: :? Telefon dostał Buby od kolegi a nie dyr.Sprawka i powiem szczerze myśleliśmy ,że ktoś sobie jaja robi i dopiero kiedy zobaczyliśmy jak wyjeżdzają zawodnicy to dotarło do nas,że to prawda :( co nie zmienia faktu , że dyr. nie dostał żadnego telefonu od wspólpracowników.Proszę kończmy ten temat i nie "rozdrapujmy" ran i nie szukajmy sensacji każdemu to na dobre wyjdzie.