Podpowiedz: tyle, co Ciebie upadek Tadka w BK i wplyw tego upadku na miejsce w generalce.
Co do postkomuchow, to nie wiem jak to mierzyc, ale rzeczywiscie, ja w przeciwienstwie do Ciebie jestem juz raczej z pokolenia pokomunistycznego:)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
"cofnąć się do tyłu", "nostalgia za ojczyzną", "kartka papieru"...Cooper pisze:dalej nie kontynuuje:)
W gonitwie numer 16., świecę na starcie zaliczył Tadeusz Kostro. W wypuszczony przez niego motocykl wjechał Łukasz Lesiak. - Tadek (dop. red. Kostro) nie przypilnował dobrze startu, w takiej sytuacji powinien lekko przyciskać sprzęgło, a jego motor powinien przez jakiś czas na tym kole "iść". Tadek zaliczył świecę, przerzuciło go, a ja zaspałem na starcie i wjechałem w jego motocykl. Na szczęście nikomu nic się nie stało, z czego jestem zadowolony - sytuację z szesnastego biegu opisał Łukasz Lesiak.
niespokojny pisze:Wybory sie skonczyly i postkomuchy wrocily? A Ty Gelu nie jestes przypadkiem troche lewicowy?![]()
Tadka otwarcie chwalil nawet Wilk, ze robi postepy.
Hayden pisze: Łukasz Lesiak.
Świece świecami, ale pomijając to, Tadek startuje bardzo przyzwoicie. Już kilkakrotnie w tym sezonie wystartował ZNACZNIE lepiej od Barana.synek pisze:tak jak pisałem po zawodach z Ostrovia.Tadek musi cwiczyc te starty bo sobie tylko krzywde zrobi.Panie trenerze do dzieła.
Gelo pisze:ale mi nie chodzi o jazdę typu Klimek.
Torsen pisze:Już kilkakrotnie w tym sezonie wystartował ZNACZNIE lepiej od Barana.
Davv pisze:Co ma piernik do wiatraka. Pieprzytra głupoty jak się patrzy. Z Kurdiaszowem sobie raz wygrał i robicie z niego wielką gwiazdę. U siebie z nim przegrał, a w meczu z najsłabszą w lidze Wandą mimo iż zrobił 6+2 to większość na "trupach". Nie twierdzę, że wygrana Tadka z Kurdiaszowem czy Baniaka z Nickim nie była po fajnej walce, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni. Baniak wygrał z mistrzem świata jeden bieg i co? Nic to nie zmieniło, dalej jest przeciętnej klasy juniorem, który pryka sobie w II lidze. Kostro też mimo iż wygrał z najlepszym juniorem II ligi nie stał się gwiazdą tylko dalej sobie okupuje 4 od końca miejsce wg. średniej biegowej. Dalej robi świece na starcie i nic nie wskazuje na poprawę.