przeniesiony jesli juz
viewtopic.php?f=8&t=2770
Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Speedway Polonia Piła, 30/05/10
Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Speedway Polonia Piła, 30/05/10
Cześć,
Tak jak obiecałem chłopakom na stadionie, wrzucam na forum,
to film z upadku Kozdrasia, jakoś marna, jedyne co widać, to że zrobił w powietrzu z 15m nim upadł.
Miał naprawdę dużo szczęścia, że tylko jednym złamaniem się skończyło.
http://www.youtube.com/watch?v=2zPY5oQBZHo
Tak jak obiecałem chłopakom na stadionie, wrzucam na forum,
to film z upadku Kozdrasia, jakoś marna, jedyne co widać, to że zrobił w powietrzu z 15m nim upadł.
Miał naprawdę dużo szczęścia, że tylko jednym złamaniem się skończyło.
http://www.youtube.com/watch?v=2zPY5oQBZHo
"Droga w górę jest drogą w dół"
Co do Lorka - i ciekawie, i smiesznie, no i "pan z telewizji" - dobry pomysl z zatrudnieniem goscia - gdyby byla mozliwosc, to brac na kolejne mecze - fajnie sie slucha
A zawodnicy: Puzon suuuper, zlapal swietna forme! Rymel - rewelacyjne wyjscia spod tasmy, ale na dystansie wolno - tylko ja mialem takie wrazenie? Nie chcial sie pasowac, a chyba mozna by cos odjac z zebatki na kole - chociaz z jeden zabek. Tomek Rempala - w ktoryms biegu po niezlym starcie mial takie dojscie do luku, jakby trafil na "smuge" ze zdartych opon. Karol - starty baaardzo przecietne, a i na dystansie bywal duzo szybszy. Siergiej - bardzo niepewnie, jakby slabl z kazdym okrazeniem. Juniorzy - jednak sprawili zawod.
U rywali duuuze zaskoczenie to Dziatkowiak - myslalem, ze to zawodnik na komplet zer, a chlopak cos przywiozl i do tego walczyl. Korolew tez jakos pozytywnie mi sie zapamietal. Swist - rozczarowal, wprawdzie pokazal, że umie byc szybki, ale dorobek punktowy marny.
A zawodnicy: Puzon suuuper, zlapal swietna forme! Rymel - rewelacyjne wyjscia spod tasmy, ale na dystansie wolno - tylko ja mialem takie wrazenie? Nie chcial sie pasowac, a chyba mozna by cos odjac z zebatki na kole - chociaz z jeden zabek. Tomek Rempala - w ktoryms biegu po niezlym starcie mial takie dojscie do luku, jakby trafil na "smuge" ze zdartych opon. Karol - starty baaardzo przecietne, a i na dystansie bywal duzo szybszy. Siergiej - bardzo niepewnie, jakby slabl z kazdym okrazeniem. Juniorzy - jednak sprawili zawod.
U rywali duuuze zaskoczenie to Dziatkowiak - myslalem, ze to zawodnik na komplet zer, a chlopak cos przywiozl i do tego walczyl. Korolew tez jakos pozytywnie mi sie zapamietal. Swist - rozczarowal, wprawdzie pokazal, że umie byc szybki, ale dorobek punktowy marny.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Miałbym jeszcze wielką prośbę, żeby ktoś wrzucił biegi nominowane (pola startowe, zmiany), to bym sobie program uzupełnił. Z góry dzięki.
P.S. Może warto by wrócić do pomysłu z zeszłego sezonu i wrzucać uzupełniony program meczowy na stronę?
P.S. Może warto by wrócić do pomysłu z zeszłego sezonu i wrzucać uzupełniony program meczowy na stronę?
14: (68,47)
A: Rymel - 2pkt
B: Mikorski (za Kozdrasia) - 0 pkt
C: Baran - 3 pkt
D: Szymko (za Rembasa) - 1 pkt
15: (67,66)
A: Dziatkowiak - 0 pkt
B: T.Rempała - 2 pkt
C: Świst - 1 pkt
D: Puzon - 3 pkt
A: Rymel - 2pkt
B: Mikorski (za Kozdrasia) - 0 pkt
C: Baran - 3 pkt
D: Szymko (za Rembasa) - 1 pkt
15: (67,66)
A: Dziatkowiak - 0 pkt
B: T.Rempała - 2 pkt
C: Świst - 1 pkt
D: Puzon - 3 pkt
Obudziłeś się z 3-dniowej śpiączki czy kac dopiero puścił po weekendzie?
Tak czy inaczej - gratulacje
Tak czy inaczej - gratulacje
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...