Speedway Polonia Piła - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
diego84

Re: Speedway Polonia Piła - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin

#251 Postautor: diego84 » 23 maja 2010, o 17:56

miedziany pisze:
mustafa pisze:O to już zupełnie inna sprawa, pewnie gdyby pojechał byle kto inny - Zieliński albo Hauzinger to te kilka punktów byłoby więcej.Aczkolwiek Darkin daje ciała i to jest niezaprzeczalne. Może w Lublinie będzie już lepiej.

Trzeba poczekac na naszych az wroca z Pily, wtedy dowiemy sie co z Darkinem, moze to sprzet, moze chwilowa slaba forma? Ale badz, co badz nie mozna go spisywac na straty, jak co niektorzy to robia(nie napisalem mustafa ze Ty).

Chciałem tylko zauważyć że to nie pierwszy taki występ Darkina. Twoim zdaniem trzeba dać mu jeszcze jedną szanse, po meczu z Piłą u nas kolejną i tak do końca sezonu. Ludzie obudźcie się!!! To już nie amatorka, gdzie wasze ambicje?! Ten sponsor nie będzie czekał na wyjście Sergieja z dołka, bo nie o to chodzi. On płaci, on wymaga. Zrozumcie to nie Pan Kazio co klapie zawiasy w garażu i chce mieć reklame na stadionie lub w programie. To POWAŻNY sponsor z POWAŻNYMI pieniędzmi. Jeśli nasz zarząd + trener tego nie widzą to dowidzenia. Jeśli oni nie wykorzystają TAKIEJ szansy, to niestety nie tylko będą mogli pochwalić się zdobyciem sponsora, ale również "utopieniem" lubelskiego żużla na naprawde dłuuuuugie lata.

Nie ma czasu na dawanie szans. Sponsor powiedział że wiem iż awans w tym roku będzie ciężkim zadaniem, ale nie powiedział, że mamy nie walczyć, a niestety ani Darkin, ani Rempała tego nie robią, przykro mi ale taka jest prawda.

miedziany
Senior

#252 Postautor: miedziany » 23 maja 2010, o 18:02

Nie no bez przesady Tomek zdobyl 7 pkt, az taki zly wynik to to nie jest, dla Ciebie ma przywozic caly czas komplety na wyjazdach? Ja jak zobaczylem w jakim jedziemy skladzie, to myslalem ze bedzie jeszcze gorzej. Jechalismy 3 juniorami, co sie chyba na nas zemscilo. Przynajmniej teraz wiadomo ze nikt nie jest w stanie (narazie) zastapic Tomka Piszcza.

sebaxy

#253 Postautor: sebaxy » 23 maja 2010, o 18:06

Nowy trener, nowa armata i nowy junior. Nie ma się co rozdrabniać. Innego wyjścia to ja nie widzę.

harry
Trener

#254 Postautor: harry » 23 maja 2010, o 18:07

kibicLBN pisze:Pierwsza linia jest. Wszystkim się wydawało trzeba nam armaty, a tu chyba rozchodzi się o 2/3 solidnych seniorów wg mnie.

Pierwsza linia to trzech bardzo dobrych seniorów. Mamy dwóch i do tego Baranowi ciężko idzie na betonach gdzie bardzo ważny jest start. Tomek Rempała nadaje się na dwójkę do Puzona. Brakuje nam ewidentnie trójki i solidnej czwórki czyli drugiej pary. Jeżeli Piszcz wróci szybko to potrzeba nam kogoś na trójkę i kogoś na postrach. Tak czy siak dwóch zawodników od zaraz, no może być od zaraz jeden ( na Piłę) i drugi od 1 czerwca.
A jednak Woodward dzisiaj nie pojechał, może jednak? Powrót do rozmów z Drymlem? chyba mało realne.
Nieminen? Najbardziej możliwe chyba na Piłę. Gathercool tak, ale nie może jechać z Piłą. Nie wiadomo co z Benem Barkerem. No i koniecznie trzeba wrócić do rozmów z Gustafssonem. Jeżeli nie było to zacząłbym też rozmowy z Hefenbrokiem. Z tych ludzi trzeba wybrać 2-3 nazwiska.
No i pomyśleć o jednak naprawdę dobrym juniorze.
Duzo roboty, naprawdę dużo, no chyba, ze tak jak mówił dyro już wszystko jest dogadane i we wtorek najpóźniej będzie wszystko wiadomo :shock:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
diego84

#255 Postautor: diego84 » 23 maja 2010, o 18:10

miedziany pisze:Nie no bez przesady Tomek zdobyl 7 pkt, az taki zly wynik to to nie jest, dla Ciebie ma przywozic caly czas komplety na wyjazdach? Ja jak zobaczylem w jakim jedziemy skladzie, to myslalem ze bedzie jeszcze gorzej. Jechalismy 3 juniorami, co sie chyba na nas zemscilo. Przynajmniej teraz wiadomo ze nikt nie jest w stanie (narazie) zastapic Tomka Piszcza.

TAK, ALE W 6 STARTACH :) a to jednak nie za bardzo fajna średnia :)

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#256 Postautor: InDorka » 23 maja 2010, o 18:10

Ja tez od 9 biegu myslalam sobie "mile zlego poczatki, lecz koniec zalosny"....ale przeciez nie ma tragedii, to nie jest przepasc nie do odrobienia, pod warunkiem, ze...no wlasnie, stale ten sam warunek, ze pojedzie caly sklad.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#257 Postautor: niespokojny » 23 maja 2010, o 18:11

Naprawde nas nie stac na Piszczynskiego?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
MikeMistrz
Senior

#258 Postautor: MikeMistrz » 23 maja 2010, o 18:11

Z juniorów nie za bardzo jest w czym wybierać. Albo Piaszczyńśki, albo szukać po rezerwach Torunia,Leszna, Cz-wy, Rybnika i innych maszynek do robienia juniorów. Jednak prawdopodobnie oni nie bez powodu się nie mieszczą w składzie, także chyba jednak natarczywie nasuwa się Piachu. Rynek zagranicznych juniorów, to już w ogóle przebrany, także chyba trzeba zostać przy Hadku i Edbergu, zwłaszcza że tragiczni nie są. Jak chodzi o seniora, to 2/3 z tej grupki wypisanej przez Harrego, ew. Screen, albo ten typ z Leszna :P.

miedziany
Senior

#259 Postautor: miedziany » 23 maja 2010, o 18:12

Diego Tomek jest bardzo dobrym uzupelnieniem pary i na tym poprzestajmy, a ze nie bylo kogos kogo moglby uzupelnic to juz inna sprawa...

harry
Trener

#260 Postautor: harry » 23 maja 2010, o 18:23

MikeMistrz pisze: albo ten typ z Leszna :P.

Już po rybach. Własnie Shields przywiózł 1 punkt wLesznie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#261 Postautor: Łoptymista » 23 maja 2010, o 18:27

ale przeciez od nas z nim nie gadal :D
\
przewidzielismy ze pojedzie i zaoszczedzilismy na telefonie

Awatar użytkownika
login

#262 Postautor: login » 23 maja 2010, o 18:38

a może powiedzieć Darkinowi i Rempale, że jak ugrają 10 lub więcej to zarabiają, a jeśli nie... jadą za darmoszkę?!

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#263 Postautor: Egon » 23 maja 2010, o 18:42

Wiesz co to jest kontrakt?
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#264 Postautor: tezetomaniak » 23 maja 2010, o 18:42

Rempala i tak sie stara, a Darkin sie zasmieje i wsiadzie w samochod.

Awatar użytkownika
login

#265 Postautor: login » 23 maja 2010, o 18:43

Wiem co to jest odsunięcie od składu i jazda juniorami i Ruskimi. Taniej, a efekt taki sam.

Awatar użytkownika
MikeMistrz
Senior

#266 Postautor: MikeMistrz » 23 maja 2010, o 19:01

Miałem na myśli Sweetmana albo Sedgemena, nie pamiętam który dobrze sobie radzi w Anglii :D

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#267 Postautor: Hayden » 23 maja 2010, o 19:05

ten drugi jezdzi w Miszkolcu, a w Anglii obaj sobir dobrze radza :)
Motor mocny

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#268 Postautor: Egon » 23 maja 2010, o 19:19

login pisze:Wiem co to jest odsunięcie od składu i jazda juniorami i Ruskimi. Taniej, a efekt taki sam.

No wiec powiedz ktory Ruski ogorek zrobi 7 punktow na wyjezdzie i okolo 10 w Lublinie wtedy pogadamy. Wlasnie dzis byla jazda juniorami. Podobaja Ci sie ich wyniki?
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
Monter_77

#269 Postautor: Monter_77 » 23 maja 2010, o 19:21

miedziany pisze:Nie no bez przesady Tomek zdobyl 7 pkt, az taki zly wynik to to nie jest, dla Ciebie ma przywozic caly czas komplety na wyjazdach? Ja jak zobaczylem w jakim jedziemy skladzie, to myslalem ze bedzie jeszcze gorzej. Jechalismy 3 juniorami, co sie chyba na nas zemscilo. Przynajmniej teraz wiadomo ze nikt nie jest w stanie (narazie) zastapic Tomka Piszcza.

7 punktow w 6 biegach z czego 2 na kolegach z druzyny.
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...
Obrazek

Awatar użytkownika
login

#270 Postautor: login » 23 maja 2010, o 19:23

7 punktów w 6 startach. Co za różnica - mecz przegrany. Punktów nie ma, a płacić trzeba.

Wolę oglądać robiących postępy juniorów czy ruskich/ukraińców niż uprawiającego emeryturę za 3 x większe pieniądze Rempałe. Mecze i tak w plecy

Awatar użytkownika
Marun
Junior

#271 Postautor: Marun » 23 maja 2010, o 19:50

W czym problem? Zakładaj klub, kontraktuj juniorów, ruskich i nieletnich i jedź :)

Awatar użytkownika
login

#272 Postautor: login » 23 maja 2010, o 19:52

Jesteś mało inteligenty czy nie rozumiesz o co mi chodzi?

Awatar użytkownika
Marun
Junior

#273 Postautor: Marun » 23 maja 2010, o 20:00

Chyba ty jesteś mało inteligentny skoro nie rozumiesz ironii :)

Awatar użytkownika
MikeMistrz
Senior

#274 Postautor: MikeMistrz » 23 maja 2010, o 20:27

Jemu nie chodzi o to, żeby stworzyć i jechać zespołem złożonym z paralitów, tylko o to, że jeśli już ktoś ma wozić ogony w naszej drużynie, to lepiej żeby to robili juniorzy, albo ruscy za dużo mniejsze pieniądze niż Darkin, czy Rempała.

Pawello

#275 Postautor: Pawello » 23 maja 2010, o 22:42

Ale przy Darkinie i Rempale masz szansę, że zaskoczą. W drugim przypadku raczej nie ;p

Zresztą o czym my rozmawiamy w ogóle? :shock: :shock: :shock:
Tadek Kostro ciśnie ostro!!