miedziany pisze:mustafa pisze:O to już zupełnie inna sprawa, pewnie gdyby pojechał byle kto inny - Zieliński albo Hauzinger to te kilka punktów byłoby więcej.Aczkolwiek Darkin daje ciała i to jest niezaprzeczalne. Może w Lublinie będzie już lepiej.
Trzeba poczekac na naszych az wroca z Pily, wtedy dowiemy sie co z Darkinem, moze to sprzet, moze chwilowa slaba forma? Ale badz, co badz nie mozna go spisywac na straty, jak co niektorzy to robia(nie napisalem mustafa ze Ty).
Chciałem tylko zauważyć że to nie pierwszy taki występ Darkina. Twoim zdaniem trzeba dać mu jeszcze jedną szanse, po meczu z Piłą u nas kolejną i tak do końca sezonu. Ludzie obudźcie się!!! To już nie amatorka, gdzie wasze ambicje?! Ten sponsor nie będzie czekał na wyjście Sergieja z dołka, bo nie o to chodzi. On płaci, on wymaga. Zrozumcie to nie Pan Kazio co klapie zawiasy w garażu i chce mieć reklame na stadionie lub w programie. To POWAŻNY sponsor z POWAŻNYMI pieniędzmi. Jeśli nasz zarząd + trener tego nie widzą to dowidzenia. Jeśli oni nie wykorzystają TAKIEJ szansy, to niestety nie tylko będą mogli pochwalić się zdobyciem sponsora, ale również "utopieniem" lubelskiego żużla na naprawde dłuuuuugie lata.
Nie ma czasu na dawanie szans. Sponsor powiedział że wiem iż awans w tym roku będzie ciężkim zadaniem, ale nie powiedział, że mamy nie walczyć, a niestety ani Darkin, ani Rempała tego nie robią, przykro mi ale taka jest prawda.