Mars pisze:Troszkę mnie rozmieszyłes tą ilością wygranych meczów u siebie kolejny jasnowidz??

Wystarczy teraz podpisać kontrakt z Piszczem + Klecha (przy dobrych wiatrach) i mamy skład nie gorszy od innych na papierze.
A Ty mnie za to bardzo rozśmieszyłeś Twoim tekstem.
Wygląda na to ,ze przeczytałeś tylko dwa pierwsze moje zdania i zabrałeś się za odpowiedź.
I cieszy mnie że działacze w końcu poszli po rozum do głowy . Jestem przekonany że jeśli dojdzie ktoś z dwójki którą wymieniłem powyżej , będzie lepszy wynik niż w ubiegłym sezonie.

Gdybyś przeczytał następne moje zdania to byś zrozumiał, ze napisałeś to samo co ja. Wstyd tak po kimś przepisywać i jeszcze go pouczać

.
Jedno mi się u ciebie Harry nie podobało, że tak piałeś że nasi działacze nic nie robią, a jak widać kontraktują ciekawych zawodników, którzy przede wszystkim dobrze spisują się na naszym torze , zapewne Zieliński jeszcze nie jednego napinacza z forum zaskoczy.
A robili? Sam piszesz o tym w formie przeszłej "
nie robili". Po czym dodajesz w formie teraźniejszej, że
teraz kontraktują. Ja pisałem o tym że nic nie robią w listopadzie i grudniu - bo nie robili. Wzięli się za robotę o półtora miesiąca za późno jak kilka ciekawych nazwisk już uciekło.
Ciekawych zawodników??? To znaczy tacy których już nikt nie chciał? I dlatego są tani. Za bardzo jestem doświadczony, zeby się wypowiadać o tym jak ci zawodnicy będą się prezentować w tym sezonie. W drugiej lidze wystarczy trafić w dobrą furę i już można jechać. Szkopuł w tym, że tacy zawodnicy muszą "
trafić" w dobry sprzęt. Ci drożsi
mają dobry sprzęt. Ale wszystko jest możliwe, wszystko może zdarzyć się.
Bądźmy dobrej myśli. Może akurat wszyscy się odbudują. A po zakontraktowaniu Piszcz i Klechy wygramy ligę.

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski