Lubelski klub w sezonie 2010

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

Re: Lubelski klub w sezonie 2010

#876 Postautor: Łoptymista » 12 grudnia 2009, o 17:32

a na logo bedzie koziolek jedzacy salate? tez o tym slyszalem

co do Krosna. to chyba nie chodzi juz nawet o wyplacalnosc...

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#877 Postautor: Mars » 12 grudnia 2009, o 18:47

A ja mam nadzieje ze juz nie będe musiał oglądac Rempałów u nas szczegolnie Jacusia niech idzie do Łodzi. Na co ta panika panowie wystarczy aby został Baran reszta do wymiany!!!
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#878 Postautor: Łoptymista » 12 grudnia 2009, o 19:28

Twoje zyczenie zostanie/zostalo spelnione

Na jednego Barana nadal, chyba, mamy szanse. W koncu Baran nie koniecznie Karol musi miec na imie 8)

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#879 Postautor: Hayden » 12 grudnia 2009, o 19:39

2gi bedzie pracowal z tarnowska mlodzieza ;]
Motor mocny

go!
Trener

#880 Postautor: go! » 12 grudnia 2009, o 19:44

Łoptymista pisze:a na logo bedzie koziolek jedzacy salate? tez o tym slyszalem

HA HA HA ale jaja

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#881 Postautor: Hans » 12 grudnia 2009, o 19:46

Chyba Marsie ktoś Ci prezent pod choinkę zrobił.

Czekamy na sponsorów, to sobie chyba poczekamy. A potem podpiszą z frajerami, a ludzie będą i tak przychodzić z nudów w niedzielne popołudnie na stadion, płacić za bilet i za stronę A4, którą nazywano programem - 5 zł, a wielcy znawcy i fachowcy nazywani czasem ratownikami lubelskiego żużla w połowie sezonu pojadą sobie na wakacje za klubowe pieniądze i będą się świetnie bawili. Zabawa, sława i pieniądze. W zasadzie przy niewielkim nakładzie sił. Też tak chce.

Awatar użytkownika
piv
Junior

#882 Postautor: piv » 12 grudnia 2009, o 20:52

a czy Ci wielcy znawcy i fachowcy nazywani czasem ratownikami lubelskiego żużla w połowie sezonu pojechali kiedys na wakacje za klubowe pieniądze ze maja tak zrobic i tym razem?

harry
Trener

#883 Postautor: harry » 12 grudnia 2009, o 22:10

Mars pisze:A ja mam nadzieje ze juz nie będe musiał oglądac Rempałów u nas szczegolnie Jacusia niech idzie do Łodzi. Na co ta panika panowie wystarczy aby został Baran reszta do wymiany!!!

Uwielbiam takie wpisy. Manna z nieba. Gollob i spólka do Lublina.
Problem w tym, że z tego co mówią wtajemniczeni to Karol pozostanie w Lublinie prawdopodobnie uzależnił od pozostania Jacka. Ale to pikuś. Bardzo mnie interesuje ta "reszta do wymiany". Podpowiedz włodarzom kogo maja ściągać żebyś nie czuł się zawiedziony i żeby wynik był jako taki, no i najważniejsze żeby ci zawodnicy byli za darmo albo za pół darmo :shock: .
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

janek
Kadrowicz

#884 Postautor: janek » 12 grudnia 2009, o 22:16

A czy Rempałowie jeździli za pół darmo? :lol: Krzyżyk im na drogę.

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#885 Postautor: mustafa » 12 grudnia 2009, o 22:17

A może Ty Harry im podpowiesz ;) Skoro w poprzednim sezonie korzystali z pomocy ludzi TZtu, to może i teraz by im się ta pomoc przydała.

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#886 Postautor: halu_uche » 12 grudnia 2009, o 22:17

Harry, a nie lepiej, żebyście spróbowali w tym sezonie spokojnie objechać sezon z ciekawymi spotkaniami na Waszym stadionie niż po sezonie znowu drżeć o licencję, bo klub znowu będzie miał dług x zł wobec pana y.

Jacek Rempała jest dobrym zawodnikiem, ale z roku na rok coraz słabszym, szczególnie fizycznie. Kto był w Krośnie ten widział na ile starczało siły. Wydaje mi się, że lepiej pozbierać młodych perspektywicznych zawodników, co zaowocuje w kolejnych latach, gdy kondycja finansowa klubu będzie zdecydowanie lepsza. No chyba, że ci obiecani sponsorzy porządnie zainwestują w żużel. Fajnie byłoby się znowu spotkać ze trzy razy w tym sezonie, więc życzę najlepszego.

harry
Trener

#887 Postautor: harry » 12 grudnia 2009, o 22:28

janek pisze:A czy Rempałowie jeździli za pół darmo? :lol: Krzyżyk im na drogę.

Nie chodzi o to czy Rempałowie jeździli z pół darmo czy nie ale o to, ze teraz władze klubu poszukują tylko takich zawodników co jeżdżą za pół darmo.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

harry
Trener

#888 Postautor: harry » 12 grudnia 2009, o 22:32

mustafa pisze:A może Ty Harry im podpowiesz ;) Skoro w poprzednim sezonie korzystali z pomocy ludzi TZtu, to może i teraz by im się ta pomoc przydała.

Władze klubu postanowiły się w kwietniu odciąć zdecydowanie od TŻ-tu bo sponsorzy podobno nie chcieli finansować ich działalności dopóki ludzie z TŻ-tu plączą się przy klubie. Od tamtej pory kompromitują się na własne konto.
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2009, o 22:42 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.

harry
Trener

#889 Postautor: harry » 12 grudnia 2009, o 22:33

halu_uche pisze:Harry, a nie lepiej, żebyście spróbowali w tym sezonie spokojnie objechać sezon z ciekawymi spotkaniami na Waszym stadionie niż po sezonie znowu drżeć o licencję, bo klub znowu będzie miał dług x zł wobec pana y.

Jacek Rempała jest dobrym zawodnikiem, ale z roku na rok coraz słabszym, szczególnie fizycznie. Kto był w Krośnie ten widział na ile starczało siły. Wydaje mi się, że lepiej pozbierać młodych perspektywicznych zawodników, co zaowocuje w kolejnych latach, gdy kondycja finansowa klubu będzie zdecydowanie lepsza. No chyba, że ci obiecani sponsorzy porządnie zainwestują w żużel. Fajnie byłoby się znowu spotkać ze trzy razy w tym sezonie, więc życzę najlepszego.

Poczytaj kilka stron wstecz to będziesz wiedział jakie "to proste"

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#890 Postautor: Hans » 12 grudnia 2009, o 23:00

piv pisze:a czy Ci wielcy znawcy i fachowcy nazywani czasem ratownikami lubelskiego żużla w połowie sezonu pojechali kiedys na wakacje za klubowe pieniądze ze maja tak zrobic i tym razem?

A czy ja tak gdzieś napisałem ? Ja tu tylko stosuję szyderę.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#891 Postautor: bartosch » 12 grudnia 2009, o 23:08

tak przejrzalem na szybko i musze przyznac, ze KMZ Zieleniak Lublin bylby ewenementem na skale swiatowa... tylko co wtedy jak nie obrodzi?
carpe diem!

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#892 Postautor: Mars » 12 grudnia 2009, o 23:08

Gawrzyk szkoda zawodnika na ten klub?? Jacek się kompromitował swoją jazdą w 2 lidze, na 2 kółka jak na razie się nie scigają,
a szkoda wtedy byłby z niego pożytek.

Karol Baran - jeśli stawia tak sprawe jak napisał Harry to bym mu juz dawno podziękował.

Trzeba budować nowy zespół i mam nadzieje że taka będzie, nazwiska nie jeżdzą o czym mogliśmy się przekonać,
Drużynę która będzie wygrywała mecze u siebie można spokojnie zbudować. Szkoda że tak wyszło z Piszczem bo to zawodnik który w 2 lidze byłby jednym z lepszych zawodników.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#893 Postautor: Mars » 12 grudnia 2009, o 23:14

harry pisze:
Mars pisze:A ja mam nadzieje ze juz nie będe musiał oglądac Rempałów u nas szczegolnie Jacusia niech idzie do Łodzi. Na co ta panika panowie wystarczy aby został Baran reszta do wymiany!!!

Uwielbiam takie wpisy. Manna z nieba. Gollob i spólka do Lublina.
Problem w tym, że z tego co mówią wtajemniczeni to Karol pozostanie w Lublinie prawdopodobnie uzależnił od pozostania Jacka. Ale to pikuś. Bardzo mnie interesuje ta "reszta do wymiany". Podpowiedz włodarzom kogo maja ściągać żebyś nie czuł się zawiedziony i żeby wynik był jako taki, no i najważniejsze żeby ci zawodnicy byli za darmo albo za pół darmo :shock: .

Harry twoje pięć minut mineło na całe szczęście. Co do budowania zespołu mamy od tego działaczy ktorzy jak widzisz starają się jak mogą , aby nie kontraktować zawodników na których nas nie stać inni tego nie rozumieli.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#894 Postautor: tezetomaniak » 12 grudnia 2009, o 23:17

Mars pisze:Co do budowania zespołu mamy od tego działaczy ktorzy jak widzisz starają się jak mogą

KMŻ Lublin:

Seniorzy: -

Juniorzy: -

Trener: -

Przyszli: -

Odeszli: -

ha ha ha, Mars na prezydenta !! :lol:

harry
Trener

#895 Postautor: harry » 12 grudnia 2009, o 23:20

Mars pisze:Harry twoje pięć minut mineło na całe szczęście. Co do budowania zespołu mamy od tego działaczy ktorzy jak widzisz starają się jak mogą , aby nie kontraktować zawodników na których nas nie stać inni tego nie rozumieli.

Ja też się cieszę. Na serio. A Tobie życzę prawdziwych i pięknych emocji przy oglądaniu meczów naszych nowych ścigantów i oby wygrywali jak najczęściej chociażby na swoim torze. Powodzenia

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#896 Postautor: Hans » 12 grudnia 2009, o 23:20

Znajdź lepszego co wykręci taką średnią w ciemno i aby chciał przyjść do naszego klubu.
A jak masz takiego, to się nie wstydź tylko wal śmiało do Dyra. Oni szybko go zakontraktują.

A starają się niemiłosiernie. Już mamy wizję składu na papierze. Tylko co drugi już ma zapewniony angaż w innym zespole. A jak zaczną z tej 30 zawodników, wykreślać tych, którzy podpisali kontrakty to zostanie nam Rumun, Argentyńczyk i młody, perspektywiczny zawodnik z Kirgistanu.

Jak widać po wypowiedziach działaczy to nas na nikogo nie stać. Tu nie można MOSIR-u spłacić a my gadamy o zawodnikach. Czas się obudzić i zacząć trzeźwo myśleć.

Co do zawodników to spokojnie, Piszcza jeszcze nikt nie zakontraktował :mrgreen:

dumbli
Szkółkowicz

#897 Postautor: dumbli » 12 grudnia 2009, o 23:28

Mars pisze:
Co do budowania zespołu mamy od tego działaczy ktorzy jak widzisz starają się jak mogą , aby nie kontraktować zawodników na których nas nie stać inni tego nie rozumieli.

ty powinienes miec nick "antyniedźwiedź" . bo niedźwidzie idą spac na zime a ty sie teraz dopiero obudziles jak zima przyszla. i to chyba dzisiaj. dzialacze to staraja sie jak mogą ale aby nikogo nie zakontraktowac :lol: 8)
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.

harry
Trener

#898 Postautor: harry » 12 grudnia 2009, o 23:49

Bedzie dobrze!!!
Jeszcze nic nie ma a Mars i janek już są szczęśliwi! 8) :lol: :lol: :lol:
To się nazywają kibice!
Jak ja im zazdroszczę.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#899 Postautor: bartosch » 12 grudnia 2009, o 23:51

Gawrzyk pisze:(...)Bedzie dobrze :lol: 8)

no ba! wszak gorzej sie nie da...
carpe diem!

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#900 Postautor: Łoptymista » 12 grudnia 2009, o 23:53

Gawrzyk pisze:-kontrakty beda podpisane w przyszlym tygodniu.

prawdopodbnie :D