Lubelski klub w sezonie 2010
- Łoptymista
- Trener
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
a na logo bedzie koziolek jedzacy salate? tez o tym slyszalem
co do Krosna. to chyba nie chodzi juz nawet o wyplacalnosc...
co do Krosna. to chyba nie chodzi juz nawet o wyplacalnosc...
A ja mam nadzieje ze juz nie będe musiał oglądac Rempałów u nas szczegolnie Jacusia niech idzie do Łodzi. Na co ta panika panowie wystarczy aby został Baran reszta do wymiany!!!
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- Łoptymista
- Trener
Twoje zyczenie zostanie/zostalo spelnione
Na jednego Barana nadal, chyba, mamy szanse. W koncu Baran nie koniecznie Karol musi miec na imie
Na jednego Barana nadal, chyba, mamy szanse. W koncu Baran nie koniecznie Karol musi miec na imie
Łoptymista pisze:a na logo bedzie koziolek jedzacy salate? tez o tym slyszalem
HA HA HA ale jaja
Chyba Marsie ktoś Ci prezent pod choinkę zrobił.
Czekamy na sponsorów, to sobie chyba poczekamy. A potem podpiszą z frajerami, a ludzie będą i tak przychodzić z nudów w niedzielne popołudnie na stadion, płacić za bilet i za stronę A4, którą nazywano programem - 5 zł, a wielcy znawcy i fachowcy nazywani czasem ratownikami lubelskiego żużla w połowie sezonu pojadą sobie na wakacje za klubowe pieniądze i będą się świetnie bawili. Zabawa, sława i pieniądze. W zasadzie przy niewielkim nakładzie sił. Też tak chce.
Czekamy na sponsorów, to sobie chyba poczekamy. A potem podpiszą z frajerami, a ludzie będą i tak przychodzić z nudów w niedzielne popołudnie na stadion, płacić za bilet i za stronę A4, którą nazywano programem - 5 zł, a wielcy znawcy i fachowcy nazywani czasem ratownikami lubelskiego żużla w połowie sezonu pojadą sobie na wakacje za klubowe pieniądze i będą się świetnie bawili. Zabawa, sława i pieniądze. W zasadzie przy niewielkim nakładzie sił. Też tak chce.
a czy Ci wielcy znawcy i fachowcy nazywani czasem ratownikami lubelskiego żużla w połowie sezonu pojechali kiedys na wakacje za klubowe pieniądze ze maja tak zrobic i tym razem?
Mars pisze:A ja mam nadzieje ze juz nie będe musiał oglądac Rempałów u nas szczegolnie Jacusia niech idzie do Łodzi. Na co ta panika panowie wystarczy aby został Baran reszta do wymiany!!!
Uwielbiam takie wpisy. Manna z nieba. Gollob i spólka do Lublina.
Problem w tym, że z tego co mówią wtajemniczeni to Karol pozostanie w Lublinie prawdopodobnie uzależnił od pozostania Jacka. Ale to pikuś. Bardzo mnie interesuje ta "reszta do wymiany". Podpowiedz włodarzom kogo maja ściągać żebyś nie czuł się zawiedziony i żeby wynik był jako taki, no i najważniejsze żeby ci zawodnicy byli za darmo albo za pół darmo
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
A czy Rempałowie jeździli za pół darmo?
Krzyżyk im na drogę.
A może Ty Harry im podpowiesz
Skoro w poprzednim sezonie korzystali z pomocy ludzi TZtu, to może i teraz by im się ta pomoc przydała.
Harry, a nie lepiej, żebyście spróbowali w tym sezonie spokojnie objechać sezon z ciekawymi spotkaniami na Waszym stadionie niż po sezonie znowu drżeć o licencję, bo klub znowu będzie miał dług x zł wobec pana y.
Jacek Rempała jest dobrym zawodnikiem, ale z roku na rok coraz słabszym, szczególnie fizycznie. Kto był w Krośnie ten widział na ile starczało siły. Wydaje mi się, że lepiej pozbierać młodych perspektywicznych zawodników, co zaowocuje w kolejnych latach, gdy kondycja finansowa klubu będzie zdecydowanie lepsza. No chyba, że ci obiecani sponsorzy porządnie zainwestują w żużel. Fajnie byłoby się znowu spotkać ze trzy razy w tym sezonie, więc życzę najlepszego.
Jacek Rempała jest dobrym zawodnikiem, ale z roku na rok coraz słabszym, szczególnie fizycznie. Kto był w Krośnie ten widział na ile starczało siły. Wydaje mi się, że lepiej pozbierać młodych perspektywicznych zawodników, co zaowocuje w kolejnych latach, gdy kondycja finansowa klubu będzie zdecydowanie lepsza. No chyba, że ci obiecani sponsorzy porządnie zainwestują w żużel. Fajnie byłoby się znowu spotkać ze trzy razy w tym sezonie, więc życzę najlepszego.
janek pisze:A czy Rempałowie jeździli za pół darmo?Krzyżyk im na drogę.
Nie chodzi o to czy Rempałowie jeździli z pół darmo czy nie ale o to, ze teraz władze klubu poszukują tylko takich zawodników co jeżdżą za pół darmo.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
mustafa pisze:A może Ty Harry im podpowieszSkoro w poprzednim sezonie korzystali z pomocy ludzi TZtu, to może i teraz by im się ta pomoc przydała.
Władze klubu postanowiły się w kwietniu odciąć zdecydowanie od TŻ-tu bo sponsorzy podobno nie chcieli finansować ich działalności dopóki ludzie z TŻ-tu plączą się przy klubie. Od tamtej pory kompromitują się na własne konto.
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2009, o 22:42 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
halu_uche pisze:Harry, a nie lepiej, żebyście spróbowali w tym sezonie spokojnie objechać sezon z ciekawymi spotkaniami na Waszym stadionie niż po sezonie znowu drżeć o licencję, bo klub znowu będzie miał dług x zł wobec pana y.
Poczytaj kilka stron wstecz to będziesz wiedział jakie "to proste"
piv pisze:a czy Ci wielcy znawcy i fachowcy nazywani czasem ratownikami lubelskiego żużla w połowie sezonu pojechali kiedys na wakacje za klubowe pieniądze ze maja tak zrobic i tym razem?
A czy ja tak gdzieś napisałem ? Ja tu tylko stosuję szyderę.
tak przejrzalem na szybko i musze przyznac, ze KMZ Zieleniak Lublin bylby ewenementem na skale swiatowa... tylko co wtedy jak nie obrodzi?
carpe diem!
Gawrzyk szkoda zawodnika na ten klub?? Jacek się kompromitował swoją jazdą w 2 lidze, na 2 kółka jak na razie się nie scigają,
a szkoda wtedy byłby z niego pożytek.
Karol Baran - jeśli stawia tak sprawe jak napisał Harry to bym mu juz dawno podziękował.
Trzeba budować nowy zespół i mam nadzieje że taka będzie, nazwiska nie jeżdzą o czym mogliśmy się przekonać,
Drużynę która będzie wygrywała mecze u siebie można spokojnie zbudować. Szkoda że tak wyszło z Piszczem bo to zawodnik który w 2 lidze byłby jednym z lepszych zawodników.
a szkoda wtedy byłby z niego pożytek.
Karol Baran - jeśli stawia tak sprawe jak napisał Harry to bym mu juz dawno podziękował.
Trzeba budować nowy zespół i mam nadzieje że taka będzie, nazwiska nie jeżdzą o czym mogliśmy się przekonać,
Drużynę która będzie wygrywała mecze u siebie można spokojnie zbudować. Szkoda że tak wyszło z Piszczem bo to zawodnik który w 2 lidze byłby jednym z lepszych zawodników.

harry pisze:Mars pisze:A ja mam nadzieje ze juz nie będe musiał oglądac Rempałów u nas szczegolnie Jacusia niech idzie do Łodzi. Na co ta panika panowie wystarczy aby został Baran reszta do wymiany!!!
Uwielbiam takie wpisy. Manna z nieba. Gollob i spólka do Lublina.
Problem w tym, że z tego co mówią wtajemniczeni to Karol pozostanie w Lublinie prawdopodobnie uzależnił od pozostania Jacka. Ale to pikuś. Bardzo mnie interesuje ta "reszta do wymiany". Podpowiedz włodarzom kogo maja ściągać żebyś nie czuł się zawiedziony i żeby wynik był jako taki, no i najważniejsze żeby ci zawodnicy byli za darmo albo za pół darmo.
Harry twoje pięć minut mineło na całe szczęście. Co do budowania zespołu mamy od tego działaczy ktorzy jak widzisz starają się jak mogą , aby nie kontraktować zawodników na których nas nie stać inni tego nie rozumieli.

- tezetomaniak
- Trener
Mars pisze:Co do budowania zespołu mamy od tego działaczy ktorzy jak widzisz starają się jak mogą
KMŻ Lublin:
Seniorzy: -
Juniorzy: -
Trener: -
Przyszli: -
Odeszli: -
ha ha ha, Mars na prezydenta !!
Mars pisze:Harry twoje pięć minut mineło na całe szczęście. Co do budowania zespołu mamy od tego działaczy ktorzy jak widzisz starają się jak mogą , aby nie kontraktować zawodników na których nas nie stać inni tego nie rozumieli.
Ja też się cieszę. Na serio. A Tobie życzę prawdziwych i pięknych emocji przy oglądaniu meczów naszych nowych ścigantów i oby wygrywali jak najczęściej chociażby na swoim torze. Powodzenia
Znajdź lepszego co wykręci taką średnią w ciemno i aby chciał przyjść do naszego klubu.
A jak masz takiego, to się nie wstydź tylko wal śmiało do Dyra. Oni szybko go zakontraktują.
A starają się niemiłosiernie. Już mamy wizję składu na papierze. Tylko co drugi już ma zapewniony angaż w innym zespole. A jak zaczną z tej 30 zawodników, wykreślać tych, którzy podpisali kontrakty to zostanie nam Rumun, Argentyńczyk i młody, perspektywiczny zawodnik z Kirgistanu.
Jak widać po wypowiedziach działaczy to nas na nikogo nie stać. Tu nie można MOSIR-u spłacić a my gadamy o zawodnikach. Czas się obudzić i zacząć trzeźwo myśleć.
Co do zawodników to spokojnie, Piszcza jeszcze nikt nie zakontraktował
A jak masz takiego, to się nie wstydź tylko wal śmiało do Dyra. Oni szybko go zakontraktują.
A starają się niemiłosiernie. Już mamy wizję składu na papierze. Tylko co drugi już ma zapewniony angaż w innym zespole. A jak zaczną z tej 30 zawodników, wykreślać tych, którzy podpisali kontrakty to zostanie nam Rumun, Argentyńczyk i młody, perspektywiczny zawodnik z Kirgistanu.
Jak widać po wypowiedziach działaczy to nas na nikogo nie stać. Tu nie można MOSIR-u spłacić a my gadamy o zawodnikach. Czas się obudzić i zacząć trzeźwo myśleć.
Co do zawodników to spokojnie, Piszcza jeszcze nikt nie zakontraktował
Mars pisze:
Co do budowania zespołu mamy od tego działaczy ktorzy jak widzisz starają się jak mogą , aby nie kontraktować zawodników na których nas nie stać inni tego nie rozumieli.
ty powinienes miec nick "antyniedźwiedź" . bo niedźwidzie idą spac na zime a ty sie teraz dopiero obudziles jak zima przyszla. i to chyba dzisiaj. dzialacze to staraja sie jak mogą ale aby nikogo nie zakontraktowac
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Bedzie dobrze!!!
Jeszcze nic nie ma a Mars i janek już są szczęśliwi!
To się nazywają kibice!
Jak ja im zazdroszczę.
Jeszcze nic nie ma a Mars i janek już są szczęśliwi!
To się nazywają kibice!
Jak ja im zazdroszczę.
Gawrzyk pisze:(...)Bedzie dobrze![]()
no ba! wszak gorzej sie nie da...
carpe diem!
- Łoptymista
- Trener
Gawrzyk pisze:-kontrakty beda podpisane w przyszlym tygodniu.
prawdopodbnie