A jak ci wszyscy kibice stali po meczu i czekali,az ktos wyjdzie, to nawet mimo prosb nikt do nas nie wyszedl (nikt z KMZtu, za to np. Simon zaraz po 15 biegu wybiegl na tor i przybil z kazdym "piątkę"
Play-off Krosno-Lublin
Re: Play-off Krosno-Lublin
"- Ja tylko mogę podziękować tym lubelskim kibicom, że tutaj z nami byli. Naprawdę dziękuję im w imieniu zawodników."
A jak ci wszyscy kibice stali po meczu i czekali,az ktos wyjdzie, to nawet mimo prosb nikt do nas nie wyszedl (nikt z KMZtu, za to np. Simon zaraz po 15 biegu wybiegl na tor i przybil z kazdym "piątkę"
)
Naczelny obrońca Karola Barana.
- Łoptymista
- Trener
mustafa pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/08/03/jacek-rempala-dziekuje-w-imieniu-zawodnikow/
(ciach)
Ciekawe, czy mówi tak, bo w co innego ma mówić i jak to się ma do tego co wyczytaliśmy w wywiadach z Wojciechowskim i w ogóle z tą całą czarną wizją na tym forum, która przecież jakieś ma źródła ( nie tylko z wywiadów z Wojciechowskim ).
Ludzie z naszego klubu mowia rozne rzeczy. A to, ze Piszcz pojedzie z Opolem, a to obrazaja sie na zawodnikow.
W Lamberta uwierze jak go zobacze. Chociaz jesli JR oficjalnie nadaje na Klimka to moze to cos dobrego oznacza dla klubu
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
No od nas nie wyszedł nikt. Mimo ze czekalismy przy torze, pod parkingiem ze 15-20 minut po zakonczeniu meczu.
Etam, Franek wyszedl. Dla mnie wystarczy. 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- tezetomaniak
- Trener
ja mam pytanie, czysto teoretyczne, jak wg tych co czekali pod parkingiem miałaby wygladac rozmowa z zawodnikami po takim meczu.
jakas mala, krotka symulacja
no bo chyba nie stoi sie po to zeby uslyszec ze "sprzet nie jechal, albo ze bylismy dzisiaj slabi, nie wiadomo czy to sprzet czy my"
jakas mala, krotka symulacja