A jak ci wszyscy kibice stali po meczu i czekali,az ktos wyjdzie, to nawet mimo prosb nikt do nas nie wyszedl (nikt z KMZtu, za to np. Simon zaraz po 15 biegu wybiegl na tor i przybil z kazdym "piątkę"
Play-off Krosno-Lublin
Re: Play-off Krosno-Lublin
"- Ja tylko mogę podziękować tym lubelskim kibicom, że tutaj z nami byli. Naprawdę dziękuję im w imieniu zawodników."
A jak ci wszyscy kibice stali po meczu i czekali,az ktos wyjdzie, to nawet mimo prosb nikt do nas nie wyszedl (nikt z KMZtu, za to np. Simon zaraz po 15 biegu wybiegl na tor i przybil z kazdym "piątkę"
)
Naczelny obrońca Karola Barana.
- Łoptymista
- Trener
mustafa pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/08/03/jacek-rempala-dziekuje-w-imieniu-zawodnikow/
(ciach)
Ciekawe, czy mówi tak, bo w co innego ma mówić i jak to się ma do tego co wyczytaliśmy w wywiadach z Wojciechowskim i w ogóle z tą całą czarną wizją na tym forum, która przecież jakieś ma źródła ( nie tylko z wywiadów z Wojciechowskim ).
Ludzie z naszego klubu mowia rozne rzeczy. A to, ze Piszcz pojedzie z Opolem, a to obrazaja sie na zawodnikow.
W Lamberta uwierze jak go zobacze. Chociaz jesli JR oficjalnie nadaje na Klimka to moze to cos dobrego oznacza dla klubu
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
No od nas nie wyszedł nikt. Mimo ze czekalismy przy torze, pod parkingiem ze 15-20 minut po zakonczeniu meczu.
Etam, Franek wyszedl. Dla mnie wystarczy. 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- tezetomaniak
- Trener
ja mam pytanie, czysto teoretyczne, jak wg tych co czekali pod parkingiem miałaby wygladac rozmowa z zawodnikami po takim meczu.
jakas mala, krotka symulacja
no bo chyba nie stoi sie po to zeby uslyszec ze "sprzet nie jechal, albo ze bylismy dzisiaj slabi, nie wiadomo czy to sprzet czy my"
jakas mala, krotka symulacja
Gawrzyk pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/08/03/rafal-wilk-dobre-przetarcie-przed-runda-finalowa/
jest dobrze. jedziemy na maksa w playoffach. ciekawe na kogo trener postawi.
Ej! Czyżbyś zaczął stosować sarkazm??? Łopty Ci się marzy?
"Oscarowi Wilde mówi, że sarkazm to najniższa forma dowcipu, za to najwyższa forma inteligencji"
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
pewne jest to, ze w obydwu meczach z Krosnem nie pojedzie Rysiek.
carpe diem!
To kiepska wiadomość
. Liczyłem chociaż na Lublin.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Normalnie, jak po kazdym przegranym meczu na ktorym bylismy w tym roku. Piatka, dzieki ze przyjechaliscie(zawodnicy), spoko chlopaki, oby lepiej w PO poszlo (kibice) i takie tam krotkie wymiany zdan. Chyba pomyliles wyjazd z klubem dyskusyjnym jezeli widzisz to inaczej.tezetomaniak pisze:ja mam pytanie, czysto teoretyczne, jak wg tych co czekali pod parkingiem miałaby wygladac rozmowa z zawodnikami po takim meczu.
- Łoptymista
- Trener
Cooper pisze:Etam, Franek wyszedl. Dla mnie wystarczy.
zboczus
straszny;)
bartosch pisze:pewne jest to, ze w obydwu meczach z Krosnem nie pojedzie Rysiek.
obrazilista sie na KMZ?
Gdyby ta informacja byla komus do szczescia potrzebna to mecz w Krosnie o 17:00 najprawdopodobniej 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Swoja droga fajna ankieta obok artykulu. Na pytanie ktos jest symbolem Lublina prowadzi z ponad 800 glosami Motor Lublin
. Drugi KUL z 250.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Gawrzyk pisze:http://www.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-75208.html
Przynajmniej artykuł uczciwie i jasno opisuje sytuacje. Oby motywacja zawodników i klubu na te mecze była taka jak przedstawia dyrektor.
A więc jazda na kredyt. Ciekawe czy konsekwencje tego będą gorsze w przypadku gdy nie awansujemy, czy gdy awansujemy - gdzie w pierwszej lidze będzie trzeba zebrać jeszcze większy budżet.
- Łoptymista
- Trener
moze najbardziej bedzie sie kalkulowac bic do konca i nie awansowac, za to miec co mecz po 5 - 6 tys sprzedanych biletow (iluzja, wiem)
- tezetomaniak
- Trener
ale żaden z zawodników nie odmawia przyjazdu na mecz z powodu zaległości – mówi.
a obcokrajowcy to co ?
Tylko skąd ta pewność, że macie jeszcze aż 6 meczów?
Równie dobrze może się skończyć na 2. A jak tor będzie taki jak na MPPK to osobiście nie widzę na nim ani J Rempały, ani K Barana. Jedyny, który będzie na prawdę groźny to Piszcz. Jak widać po zapowiedziach przed sezonem, kilku artykułach w trakcie rundy zasadniczej i teraz tym artykule to KMŻ to kolos na baaardzo glinianych nogach.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jest taka tendencja ze i tak miasto przydziela mniej niz kluby sie ubiegaja wiec mysle ze w tym wypadku klub jesli nawet chce otrzymac te 200 tys musi ubiegac sie z nadwyzka np. o 500 tys zl. Mysle ze w klubie nikt tak naprawde nie liczy na tak wysoka dotacje ale jednoczesnie gdyby ubiegali sie o 200 tys wtedy naprawde mogloby sie skonczyc na 100-50 tys zł.
Ja dodam od siebie takie pobozne zyczenie, zeby wygrac oba mecze... i to jak najwieksza iloscia punktow. Wtedy bysmy trafili na Opole lub Pile i droga do finalu bardzo prosta.
Z drugiej strony, od jakiegos czasu, caly ten klub organizacyjnie przypomina mi LKZ...
Z drugiej strony, od jakiegos czasu, caly ten klub organizacyjnie przypomina mi LKZ...
-
madziqx3lbn
Od początku sezonu wszystko się pogarsza 
Ale jak powygrywają wszystkie mecze i będzie awans to może coś się w końcu ruszy.
Ale jak powygrywają wszystkie mecze i będzie awans to może coś się w końcu ruszy.
jezeli to prawda, ze tomek jest juz bardziej angielski niz polski to mozemy zapomniec o jego wystepie w Krosnie - tak jak ewentualnie 30 sierpnia. ech - zasrany poziom, smieszne nazwiska a tyle klopotow przez tych angoli.