Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

Re: Oprawa i doping na meczach

#1001 Postautor: grzesieck » 18 lipca 2009, o 02:59

mnie to normalnie az ciary przeszly ze 2 razy dzisiaj na meczu : D

1 raz - druga strona odpowiada, kto wygra mecz

2 raz - szkocja na caly stadion

panowie i panie, zapisujcie sie na wyjazdy, gwarantuje ze jest jeszcze lepiej : D
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#1002 Postautor: gizmo » 18 lipca 2009, o 04:47

nastepny mecz to juz play off i powinno byc wiecej ludzi bo dzis straszna bieda była pod tym wzgledem... i pewnie te 3 tysiace ludzi bedzie trudniej ruszyc anizeli 1500... Za pierwszym razem szkocja wyszla na caly stadion chyba bez pomocy spikera, wystarczylo dluzej pokrzyczec i nie zaczynac jej za wczesnie. Zobaczymy jak bedzie nastepnym razem... Szkoda ze teraz miesiac bez speedwaya na zygmuntowskich, przed play offami pewnie 3 miejsce zajmiemy wiec wielce prawdopodobne ze 1 runda to mecz z opolem lub krosnem... jak bedziemy jechac z krosnem to mozemy spodziewac sie kibiców przyjezdnych i konkurencji co do dopingu, fajnie by było ich uciszyć czymś takim :) Tym bardziej jak przypomne sobie atmosfere z tego roku z krosna - same pikniki tam siedziały.
Pozdrawiam

meesha
Trener
Kontakt:

#1003 Postautor: meesha » 18 lipca 2009, o 07:01

ziomal pisze:tylko dobrze by bylo jak by wszyscy po szkocji krzykneli tak ladnie hurem : MOTOR !!
Speedway pisze:Nie da rady tak. Wszyscy by musieli widziec dyrygenta :]

Myslalem, myslalem i wymyslilem. Przeciez to banalnie proste :idea: Obraz z monitoringu (kamera nad "naszym" sektorem skierowana na dyrygenta) wystarczy wrzucic na telebim czy jak to tam sie nazywa :) I jedziemy :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

meesha
Trener
Kontakt:

#1004 Postautor: meesha » 18 lipca 2009, o 07:11

Ja co prawda nie uwazam sie za "prowadzacego doping" ale jak masz taki sprzet to przynies, poprobuje sie :) Co prawda kiedys juz robilismy eksperymenty z megafonem i - przynajmniej ja - odnioslem takie wrazenie, ze lepiej wychodzi bez niego :P
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1005 Postautor: Egon » 18 lipca 2009, o 09:23

meesha pisze:Przeciez to banalnie proste :idea: Obraz z monitoringu (kamera nad "naszym" sektorem skierowana na dyrygenta) wystarczy wrzucic na telebim czy jak to tam sie nazywa :) I jedziemy :D

Misza nie wiem czy to takie proste by bylo..chyba jednak nasza tablica by nie podolala :?
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
Paweł

#1006 Postautor: Paweł » 18 lipca 2009, o 09:41

A ja myślę, że mogłaby dać radę. Kiedyś były powtórki biegów puszczane.

Ogłoszenie drobne:
Wczoraj po odpaleniu ognia zapomniałem oddać komuś zapalniczki. Uczciwego właściciela pomarańczowego bica proszę o kontakt. :D

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1007 Postautor: Egon » 18 lipca 2009, o 09:59

Paweł pisze:A ja myślę, że mogłaby dać radę. Kiedyś były powtórki biegów puszczane.

Jestes pewny ze cos takiego bylo?? Ja sobie nie moge przypomniec jakos..
Ogłoszenie drobne:
Wczoraj po odpaleniu ognia zapomniałem oddać komuś zapalniczki. Uczciwego właściciela pomarańczowego bica proszę o kontakt. :D
:D

Doping i oprawa rewelacja..chociaz z czasem bedzie pewnie jeszcze lepiej :) Bylem z dwoma kolezankami..jedna byla po raz pierwszy, druga po kilkuletniej przerwie i obie raczej na stadion niebawem powroca 8)
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#1008 Postautor: KosaRKS » 18 lipca 2009, o 11:26

Były puszczane biegi z baraży z Zielonką ;)
Naczelny obrońca Karola Barana.

meesha
Trener
Kontakt:

#1009 Postautor: meesha » 18 lipca 2009, o 11:40

Kiedys bodajze na jakims treningu ktos sie bawil kamerkami pokazujac wlasnie na tym telebimie siedzacych na trybunach kibicow. Stad wiem, ze jest taka mozliwosc :D

Awatar użytkownika
Boobi
Senior

#1010 Postautor: Boobi » 18 lipca 2009, o 11:53

ale trzeba uswiadomic ludziom, ze podczas szkocji(szwecji) osoba, ktora stoi na dole narzuca tepo klaskania(w tym przypadku gelo-zaden forumowy :P) bo wczoraj ludzie, ktorzy siedzieli nawet przed nim, klaskali jak chcieli :?
"Życie to jazda"

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#1011 Postautor: KosaRKS » 18 lipca 2009, o 11:56

Lepiej jak jedna osoba stoi na srodku, odwrocona w stronę kibiców i robi tą szkocje, niż jak stoi ich tam kilku, praktycznie co 2m, bo sie gubią i wychodzi potem strasznie nierówno ;) Przykład - chyba idealnie ta "szwecja" wyszla w Krosnie, gdzie Speed stal na srodku :D

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1012 Postautor: grzesieck » 18 lipca 2009, o 12:05

Boobi pisze:ale trzeba uswiadomic ludziom, ze podczas szkocji(szwecji) osoba, ktora stoi na dole narzuca tepo klaskania(w tym przypadku gelo-zaden forumowy :P) bo wczoraj ludzie, ktorzy siedzieli nawet przed nim, klaskali jak chcieli :?

tylko jeszcze tego gela trzeba nauczyc szkocji, bo narzucajac takie tempo jak on to wychodzi to srednio, a to trzeba spokojnie, bez nerwow...
METHANOL ADVENTURE TEAM

meesha
Trener
Kontakt:

#1013 Postautor: meesha » 18 lipca 2009, o 12:07

Ale tez nie mozna przeginac w druga strone robiac prawie 10 sekund przerwy miedzy pierwszym a drugim klapnieciem, bo sie ludzie niecierpliwia i o falstart nietrudno :D Inna rzecz, ze na naszych trybunach jak wszyscy stoja z podniesionymi rekami, to z gory nie widac kompletnie osoby stojacej na dole :P

Awatar użytkownika
Boobi
Senior

#1014 Postautor: Boobi » 18 lipca 2009, o 12:19

KosaRKS pisze:Lepiej jak jedna osoba stoi na srodku, odwrocona w stronę kibiców i robi tą szkocje, niż jak stoi ich tam kilku, praktycznie co 2m, bo sie gubią i wychodzi potem strasznie nierówno ;) Przykład - chyba idealnie ta "szwecja" wyszla w Krosnie, gdzie Speed stal na srodku :D

klamstwo, stalo nas tam trzech 8)
"Życie to jazda"

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#1015 Postautor: KosaRKS » 18 lipca 2009, o 12:25

Było ich 6, potem 12... ;) Przy jednej szkocji było poprostu za dużo osób na dole, w tym większość nie ogarniała :D Ale zawsze można ustalić po ilu sekundach jest "RAZ!", np. 5,4,3,2,1,1,1 i po kilku tych szybkich klasnieciach prowadzacy daje "znak" do "MOTOR!" ;)

Kibice
Szkółkowicz

#1016 Postautor: Kibice » 18 lipca 2009, o 13:09

Jeśli chodzi o sam doping to było nieźle, udało się poruszyć cały stadion.

Mam jeszcze trochę obiekcji dotyczących muzyki. Otóż przez kilka spotkań oprawa muzyczna bardzo mi się podobała. Podczas meczu z Opolem była tragedia (wyszło coś w stylu tego Pana z MOSIR-u). Szczególnie chodzi o to, że utwory były grane zbyt rzadko, a do tego nie były wystarczająco znane. Wczoraj już zauważyłem pewną poprawę, chyba dążysz do tego co było wcześniej. Wraz z moimi kompanami doszliśmy do wniosku, że w szczególności powinieneś skupić się na nutach trochę starszych (poczynając od lat 70., a kończąc na 90.). Te kawałki są ogólnie znane i jestem prawie pewny, że spodobałyby się większej części kibiców. I nie chciałbym, aby poprzestano na anglojęzycznych kawałkach. My też mamy przecież dobrą muzykę-trochę Lady Panku, trochę Bajmu, może być Happysad itp, a nie pogardzę też Budką Suflera (2 zespoły, które wymieniłem są lubelskiego pochodzenia). Do tego "Czarny ciągnik" na równanie toru (o tym to już chyba wiesz), no i oczywiście komentowanie muzyką pewnych faktów na stadionie. Jeśli chodzi o motyw "Koziołka" to chyba był trochę inny od tego puszczanego ostatnio, nawet mi się to spodobało, nie było nachalne. I już ostatnia uwaga: więcej muzyki. To jednak nie jest mecz piłkarski i powinniśmy się czymś różnić o zapaleńców piłkarskich.

Pozdrowienia dla DJ Pepe.

P.S. Co jest wyświetlane na elektronicznej tablicy? Bo oprócz napisu Didżeje to nic pod spodem nie widzę.

DJPEPE
Junior

#1017 Postautor: DJPEPE » 18 lipca 2009, o 13:56

Mówisz i masz http://img263.imageshack.us/img263/7889/djsmodpl.jpg
Odnośnie muzyki - nic nie napiszę, bo ten temat był tyle razy wałkowany....

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#1018 Postautor: tezetomaniak » 18 lipca 2009, o 14:07

o kurde :] w zyciu bym sie nie domyslil.

Kibice
Szkółkowicz

#1019 Postautor: Kibice » 18 lipca 2009, o 14:18

Też bym się nie domyślił. Stawiałem raczej, że to lista utworów. Proponowałbym usunąć tą grafikę i po prostu od myślników wszystko wyświetlić. Bo tak to gwarantuję, że napisy widzą tylko osoby ze skrajnych sektorów.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1020 Postautor: grzesieck » 18 lipca 2009, o 15:25

Kibice pisze: My też mamy przecież dobrą muzykę-trochę Lady Panku, trochę Bajmu, może być Happysad itp, a nie pogardzę też Budką Suflera (2 zespoły, które wymieniłem są lubelskiego pochodzenia).

blagam tylko nie to
METHANOL ADVENTURE TEAM

buby
Szkółkowicz

#1021 Postautor: buby » 18 lipca 2009, o 15:33

ja z takim zapytaniem mam w domu dużo takich taśm do kas fiskalnych czy warto wziąść do Miszkolca te tasmy??zebym na darmo ich nie wiózł

Awatar użytkownika
Paweł

#1022 Postautor: Paweł » 18 lipca 2009, o 15:40

buby pisze:ja z takim zapytaniem mam w domu dużo takich taśm do kas fiskalnych czy warto wziąść do Miszkolca te tasmy??zebym na darmo ich nie wiózł

Bierz, na pewno się nie zmarnują - a nawet przydadzą.

Awatar użytkownika
Boobi
Senior

#1023 Postautor: Boobi » 18 lipca 2009, o 15:51

buby pisze:ja z takim zapytaniem mam w domu dużo takich taśm do kas fiskalnych czy warto wziąść do Miszkolca te tasmy??zebym na darmo ich nie wiózł

znaczy sie serpentyn 8) :lol: bierz ile wlezie!
"Życie to jazda"

buby
Szkółkowicz

#1024 Postautor: buby » 18 lipca 2009, o 15:51

kurde to już wziołem te taśmy żal zapytałem się starszej i powiedziała ze jej potrzebne te taśmy bo one muszą leżeć 5 lat :( bo starsza ma sklep szkoda ale kilka wezmę jakoś na bank hehehe