Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
mnie to normalnie az ciary przeszly ze 2 razy dzisiaj na meczu : D
1 raz - druga strona odpowiada, kto wygra mecz
2 raz - szkocja na caly stadion
panowie i panie, zapisujcie sie na wyjazdy, gwarantuje ze jest jeszcze lepiej : D
1 raz - druga strona odpowiada, kto wygra mecz
2 raz - szkocja na caly stadion
panowie i panie, zapisujcie sie na wyjazdy, gwarantuje ze jest jeszcze lepiej : D
METHANOL ADVENTURE TEAM
nastepny mecz to juz play off i powinno byc wiecej ludzi bo dzis straszna bieda była pod tym wzgledem... i pewnie te 3 tysiace ludzi bedzie trudniej ruszyc anizeli 1500... Za pierwszym razem szkocja wyszla na caly stadion chyba bez pomocy spikera, wystarczylo dluzej pokrzyczec i nie zaczynac jej za wczesnie. Zobaczymy jak bedzie nastepnym razem... Szkoda ze teraz miesiac bez speedwaya na zygmuntowskich, przed play offami pewnie 3 miejsce zajmiemy wiec wielce prawdopodobne ze 1 runda to mecz z opolem lub krosnem... jak bedziemy jechac z krosnem to mozemy spodziewac sie kibiców przyjezdnych i konkurencji co do dopingu, fajnie by było ich uciszyć czymś takim
Tym bardziej jak przypomne sobie atmosfere z tego roku z krosna - same pikniki tam siedziały.
Pozdrawiam
ziomal pisze:tylko dobrze by bylo jak by wszyscy po szkocji krzykneli tak ladnie hurem : MOTOR !!
Speedway pisze:Nie da rady tak. Wszyscy by musieli widziec dyrygenta :]
Myslalem, myslalem i wymyslilem. Przeciez to banalnie proste
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ja co prawda nie uwazam sie za "prowadzacego doping" ale jak masz taki sprzet to przynies, poprobuje sie
Co prawda kiedys juz robilismy eksperymenty z megafonem i - przynajmniej ja - odnioslem takie wrazenie, ze lepiej wychodzi bez niego 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- Egon
- Zawodowiec
meesha pisze:Przeciez to banalnie prosteObraz z monitoringu (kamera nad "naszym" sektorem skierowana na dyrygenta) wystarczy wrzucic na telebim czy jak to tam sie nazywa
I jedziemy
Misza nie wiem czy to takie proste by bylo..chyba jednak nasza tablica by nie podolala
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
A ja myślę, że mogłaby dać radę. Kiedyś były powtórki biegów puszczane.
Ogłoszenie drobne:
Wczoraj po odpaleniu ognia zapomniałem oddać komuś zapalniczki. Uczciwego właściciela pomarańczowego bica proszę o kontakt.
Ogłoszenie drobne:
Wczoraj po odpaleniu ognia zapomniałem oddać komuś zapalniczki. Uczciwego właściciela pomarańczowego bica proszę o kontakt.
- Egon
- Zawodowiec
Paweł pisze:A ja myślę, że mogłaby dać radę. Kiedyś były powtórki biegów puszczane.
Jestes pewny ze cos takiego bylo?? Ja sobie nie moge przypomniec jakos..
Ogłoszenie drobne:
Doping i oprawa rewelacja..chociaz z czasem bedzie pewnie jeszcze lepiej
Motor! Motor! Tylko Motor!
Były puszczane biegi z baraży z Zielonką 
Naczelny obrońca Karola Barana.
Kiedys bodajze na jakims treningu ktos sie bawil kamerkami pokazujac wlasnie na tym telebimie siedzacych na trybunach kibicow. Stad wiem, ze jest taka mozliwosc 
ale trzeba uswiadomic ludziom, ze podczas szkocji(szwecji) osoba, ktora stoi na dole narzuca tepo klaskania(w tym przypadku gelo-zaden forumowy
) bo wczoraj ludzie, ktorzy siedzieli nawet przed nim, klaskali jak chcieli 
"Życie to jazda"
Lepiej jak jedna osoba stoi na srodku, odwrocona w stronę kibiców i robi tą szkocje, niż jak stoi ich tam kilku, praktycznie co 2m, bo sie gubią i wychodzi potem strasznie nierówno
Przykład - chyba idealnie ta "szwecja" wyszla w Krosnie, gdzie Speed stal na srodku 
Boobi pisze:ale trzeba uswiadomic ludziom, ze podczas szkocji(szwecji) osoba, ktora stoi na dole narzuca tepo klaskania(w tym przypadku gelo-zaden forumowy) bo wczoraj ludzie, ktorzy siedzieli nawet przed nim, klaskali jak chcieli
tylko jeszcze tego gela trzeba nauczyc szkocji, bo narzucajac takie tempo jak on to wychodzi to srednio, a to trzeba spokojnie, bez nerwow...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ale tez nie mozna przeginac w druga strone robiac prawie 10 sekund przerwy miedzy pierwszym a drugim klapnieciem, bo sie ludzie niecierpliwia i o falstart nietrudno
Inna rzecz, ze na naszych trybunach jak wszyscy stoja z podniesionymi rekami, to z gory nie widac kompletnie osoby stojacej na dole 
KosaRKS pisze:Lepiej jak jedna osoba stoi na srodku, odwrocona w stronę kibiców i robi tą szkocje, niż jak stoi ich tam kilku, praktycznie co 2m, bo sie gubią i wychodzi potem strasznie nierównoPrzykład - chyba idealnie ta "szwecja" wyszla w Krosnie, gdzie Speed stal na srodku
klamstwo, stalo nas tam trzech
"Życie to jazda"
Było ich 6, potem 12...
Przy jednej szkocji było poprostu za dużo osób na dole, w tym większość nie ogarniała
Ale zawsze można ustalić po ilu sekundach jest "RAZ!", np. 5,4,3,2,1,1,1 i po kilku tych szybkich klasnieciach prowadzacy daje "znak" do "MOTOR!" 
Jeśli chodzi o sam doping to było nieźle, udało się poruszyć cały stadion.
Mam jeszcze trochę obiekcji dotyczących muzyki. Otóż przez kilka spotkań oprawa muzyczna bardzo mi się podobała. Podczas meczu z Opolem była tragedia (wyszło coś w stylu tego Pana z MOSIR-u). Szczególnie chodzi o to, że utwory były grane zbyt rzadko, a do tego nie były wystarczająco znane. Wczoraj już zauważyłem pewną poprawę, chyba dążysz do tego co było wcześniej. Wraz z moimi kompanami doszliśmy do wniosku, że w szczególności powinieneś skupić się na nutach trochę starszych (poczynając od lat 70., a kończąc na 90.). Te kawałki są ogólnie znane i jestem prawie pewny, że spodobałyby się większej części kibiców. I nie chciałbym, aby poprzestano na anglojęzycznych kawałkach. My też mamy przecież dobrą muzykę-trochę Lady Panku, trochę Bajmu, może być Happysad itp, a nie pogardzę też Budką Suflera (2 zespoły, które wymieniłem są lubelskiego pochodzenia). Do tego "Czarny ciągnik" na równanie toru (o tym to już chyba wiesz), no i oczywiście komentowanie muzyką pewnych faktów na stadionie. Jeśli chodzi o motyw "Koziołka" to chyba był trochę inny od tego puszczanego ostatnio, nawet mi się to spodobało, nie było nachalne. I już ostatnia uwaga: więcej muzyki. To jednak nie jest mecz piłkarski i powinniśmy się czymś różnić o zapaleńców piłkarskich.
Pozdrowienia dla DJ Pepe.
P.S. Co jest wyświetlane na elektronicznej tablicy? Bo oprócz napisu Didżeje to nic pod spodem nie widzę.
Mam jeszcze trochę obiekcji dotyczących muzyki. Otóż przez kilka spotkań oprawa muzyczna bardzo mi się podobała. Podczas meczu z Opolem była tragedia (wyszło coś w stylu tego Pana z MOSIR-u). Szczególnie chodzi o to, że utwory były grane zbyt rzadko, a do tego nie były wystarczająco znane. Wczoraj już zauważyłem pewną poprawę, chyba dążysz do tego co było wcześniej. Wraz z moimi kompanami doszliśmy do wniosku, że w szczególności powinieneś skupić się na nutach trochę starszych (poczynając od lat 70., a kończąc na 90.). Te kawałki są ogólnie znane i jestem prawie pewny, że spodobałyby się większej części kibiców. I nie chciałbym, aby poprzestano na anglojęzycznych kawałkach. My też mamy przecież dobrą muzykę-trochę Lady Panku, trochę Bajmu, może być Happysad itp, a nie pogardzę też Budką Suflera (2 zespoły, które wymieniłem są lubelskiego pochodzenia). Do tego "Czarny ciągnik" na równanie toru (o tym to już chyba wiesz), no i oczywiście komentowanie muzyką pewnych faktów na stadionie. Jeśli chodzi o motyw "Koziołka" to chyba był trochę inny od tego puszczanego ostatnio, nawet mi się to spodobało, nie było nachalne. I już ostatnia uwaga: więcej muzyki. To jednak nie jest mecz piłkarski i powinniśmy się czymś różnić o zapaleńców piłkarskich.
Pozdrowienia dla DJ Pepe.
P.S. Co jest wyświetlane na elektronicznej tablicy? Bo oprócz napisu Didżeje to nic pod spodem nie widzę.
Mówisz i masz http://img263.imageshack.us/img263/7889/djsmodpl.jpg
Odnośnie muzyki - nic nie napiszę, bo ten temat był tyle razy wałkowany....
Odnośnie muzyki - nic nie napiszę, bo ten temat był tyle razy wałkowany....
- tezetomaniak
- Trener
DJPEPE pisze:Mowisz i masz http://img263.imageshack.us/img263/7889/djsmodpl.jpg
o kurde :] w zyciu bym sie nie domyslil.
Też bym się nie domyślił. Stawiałem raczej, że to lista utworów. Proponowałbym usunąć tą grafikę i po prostu od myślników wszystko wyświetlić. Bo tak to gwarantuję, że napisy widzą tylko osoby ze skrajnych sektorów.
Kibice pisze: My też mamy przecież dobrą muzykę-trochę Lady Panku, trochę Bajmu, może być Happysad itp, a nie pogardzę też Budką Suflera (2 zespoły, które wymieniłem są lubelskiego pochodzenia).
blagam tylko nie to
METHANOL ADVENTURE TEAM
ja z takim zapytaniem mam w domu dużo takich taśm do kas fiskalnych czy warto wziąść do Miszkolca te tasmy??zebym na darmo ich nie wiózł
buby pisze:ja z takim zapytaniem mam w domu dużo takich taśm do kas fiskalnych czy warto wziąść do Miszkolca te tasmy??zebym na darmo ich nie wiózł
Bierz, na pewno się nie zmarnują - a nawet przydadzą.
buby pisze:ja z takim zapytaniem mam w domu dużo takich taśm do kas fiskalnych czy warto wziąść do Miszkolca te tasmy??zebym na darmo ich nie wiózł
znaczy sie serpentyn
"Życie to jazda"
kurde to już wziołem te taśmy żal zapytałem się starszej i powiedziała ze jej potrzebne te taśmy bo one muszą leżeć 5 lat
bo starsza ma sklep szkoda ale kilka wezmę jakoś na bank hehehe