Bozena pisze:Nie jest moim zamiarem atakowaniem mikasa, ktorego b.lubie,(...)
Chochliki forumowe proszone o zwrocenie "nie". Dajcie jakies PW co to za pozycje spoleczna zajal mikas bo ja nie w temacie.
Bozena pisze:Nie jest moim zamiarem atakowaniem mikasa, ktorego b.lubie,(...)
InDorka pisze:sting126 pisze: Wyobrazacie sobie dyrektora banku, posla, znanego chirurga czy prezesa duzej firmy dracego sie na sektorze?
W koncu kazdy z nas ma jakas profesje....ale ja np. swoja zostawiam w niedziele w domu![]()
Na stadionie jestesmy kibicami, a nie chirurgami, poslami czy dyrektorami banku. Jesli glosny doping nie jest pijanym belkotem, nie widze powodu do powsciagliwosci w wyrazaniu emocji.
Chocby dzisiaj na stadionie w Peterborough - pieknie wygladal polski kibic w mocno srednim wieku, krzyczacy i wywijajacy szalikiem. Jesli nastepnego dnia zalozy toge sedziowska - czy przez to dzisiejsze kibicowanie bedzie mniej powazny ?
Przypuszczam, ze nie sadze
mikas pisze:Aha jeszcze jedno, niczego co robilem sie nie wypieram i sie nie wstydze,a z wielu rzeczy jestem nawet troszke dumnypoprostu przyszedl czas na male zmiany. I nie chodzi tu tylko o mnie chociaz akurat na mnie siedliscie, bo reszta ludzi z bylego fk, ktora nawet juz nie siada na sektorze od strony Bystrzycy jakos boi sie wychylic, ale o zasygnalizowanie problemu braku dopingu i potrzeby zajecie sie tym przez nowe osoby. Wy oczywiscie rzuciliscie sie na mnie jak na jakas padline, ktora sie podlozyla to trzeba to wykorzystac i zjesc. Zastanowcie sie moze lepiej jak rozwiazac problem braku dopingu.
JAG pisze:a ja bardzo lubie sie powydzierac na meczu(oczywiscie o kulturalny doping mi chodzi a nie obelzywe przyspiewki:D)...
jesli ktos ocenia moja prace przez pryzmat tego ze kibicuje na stadionie to jego strata;)
JAG pisze:jesli ktos ocenia moja prace przez pryzmat tego ze kibicuje na stadionie to jego strata;)
Zastanowcie sie moze lepiej jak rozwiazac problem braku dopingu.
mikas pisze:Zaczniesz myslec inaczej gdy zacznie to ocenianie Twojej pracy przez innych byc ze strata dla Ciebie i moze Twojej przyszlej rodziny...
mikas pisze:Jeszcze raz pomysl.
P.S. Nigdzie nie wymienilem Twojej profesji.
JAG pisze:Mikas nie pisze na forum rzeczy nie przemyslanych;)
to ze Twoje zdanie jest inne od mojego w tym temacie nie dowodzi że Twoje jest słuszne...
meesha pisze:Tylko, ze z Toba lepiej nie zadzierac, bo sie mozna nie obudzic pozniej
bkapusta pisze:Zwracam uwage, ze sa profesje, ktorych NIGDY sie nie zostawia w domu.
mikas pisze:P.S. Przy calym szacunku Bozena, na pewno jestem zlym obserwatorem, ale nie przypominam sobie Ciebie abys dopingowala podczas meczow zuzlowych w jakis rzucajacy sie w oczy i glosny sposob, dlatego dziwie sie ze mnie nie potrafisz zrozumiec.
Prawde mowiac, wiele razy nawet probowalem Cie znalezc gdzies kolo miejsc na ktorych siedzi byly fanklub, bo od dawna mam ochote z Toba porozmawiac i poznac Cie osobiscie, ale jakos nie moge Cie dostrzecTo oczywiscie nie jest zarzut do Ciebie a do mojej wady wzroku, ale mimo wszystko osoby ktore sie angazuja w doping ponad przecietna sa raczej bez problemu zauwazane
sadychor pisze:Bozena pisze:Nie jest moim zamiarem atakowaniem mikasa, ktorego b.lubie,(...)
Chochliki forumowe proszone o zwrocenie "nie".
JAG pisze: No chyba ze Ty cały czas pijesz do tego co pomysli o Tobie potencjalny klient...Jesli tak to wspolczuje ze musisz sie tego obawiac(nie z racji Twojej wiedzy fachowej) ale z racji tego z jakimi ludzmi spodziewasz sie miec do czynienia.
Bozena pisze:Chodzi mi raczej o to, ze w Twoim mniemaniu kibicowanie moze przeszkodzic w drodze do kariery zawodowej, co moze zniechecac innych![]()
Z wiadomych wzgledow nietrudno mnie dostrzec we wspomnianym sektorze i jak zauważyłam inni nie maja tego problemu
Na ostatnim meczu raczej nie bylo to z Twojej strony mozliwe, bo byles zbyt zajety
DJPEPE pisze:Jakieś propozycje , sugestie, proś�...przed piąt�wym meczem ?[/quote[