Mustafa pisze:A ja właśnie uważam że przy takiej okoliczności jak wejściówka na mecz żużlowy złotówka nie robi różnicy i wcale nie trzeba obnosić się bogactwem, żeby dołożyć do 4 zł tą złotówkę i wejść na stadion i potem nie robić z tego sensacji. To jest właśnie książkowy przykład hipokryzji, który lubię ludziom wytykać, bo nikt mi nie wmówi że to obciążyło kogokolwiek prywatny budżet, ale za to jaką stworzyło okazję, żeby wytykać nieudolność klubu ( siedząc na forum , albo w barze popijając piwko, bo na to zawsze się kasa znajdzie - u każdego, no ale przecież są różne priorytety - ot cała hipokryzja ).
W ogóle nie rozumiesz o co tu chodzi.
Ja osobiście byłem bardzo zaskoczony, ze klub ustala tak tanie bilety. Gdyby były po 8 zł ludzi przyszłoby prawie tyle samo bo na takie mecze zawsze chodzi ta sama ekipa. Ale widocznie nasz klub znalazł nowych sponsorów albo wie, że dostanie dużą dotację z miasta to moze sobie pozwolić.
A jak złotówka nie robi różnicy to trzeba było od razu zakomunikować ludziom, ze wjazd jest po 5 zł a nie robić ściemę. Zapewniam, ze nikt by złego słowa nie powiedział. A tak jest to nabijanie ludzi w butelkę i klub w imię przyzwoitości i dbania o kibiców powinien natychmiast przeprosić ich za zaistniałą sytuację.
A ty Mustafo swoimi wpisami robisz klubowi tylko niedźwiedzią przysługę.
Na żużel chodzi bardzo dużo osób, dla których wydanie kilku złotych to jest wydatek i takich ludzi też trzeba szanować a nie nimi pomiatać.
A co do wydawania pieniędzy w barku to i jak mam wydać 4 zł na bilet i 20 zł na piwo, to jak mi zabraknie złotówki na czwarte piwo to też będę zły na klub.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski