2 Runda MDMP - 9.07 18:00

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

Re: 2 Runda MDMP - 9.07 18:00

#101 Postautor: mustafa » 9 lipca 2009, o 23:19

neir1 pisze:Mustafa zapraszam cie do mnioe do sklepu co tydzien bede ci doliczak do zakopow 1 zł jezeli jestes taki luzak ;) sami bogacz ;)

A co ma do tego regularne kupowanie żywności ( ostatnio co prawda drożejącej ) do żużla który odbywa się co 2 tygodnie ( a czasem rzadziej ) i na który ponoć czekało się rok czasu. Parodią jest gadanie, że się musiało od kumpla pożyczać złotówkę - a znając życie co tydzień każdy w barze przepija co najmniej 30 zł :)

harry
Trener

#102 Postautor: harry » 9 lipca 2009, o 23:27

A mi się wydaje, ze nie za ładnie jest obnosić się ze swoim bogactwem i wytykać innym, ze szkoda im złotówki. Dla jednych złotówka nic nie znaczy a dla innych to spory wydatek i nie ma co się z tego smiac.
Osobiście ostatnio często tego doswiadczam, ze właśnie złotowka czy 1,5 ( a właściwie ich strata) to powód do bardzo przykrych incydentów.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#103 Postautor: Cooper » 9 lipca 2009, o 23:31

Prawda jest taka, ze nikt nie lubi byc robiony w ch***, a szczegolnie oficjalnie. I kogo to obchodzi, ze pani reszty nie miala wydac. To na najblizszym meczu nie bedzie miala wydac z 20 zl i przytnie 3 blachy?

Ja dzis kupilem program od jakiegos goscia pod stadionem i dalem mu 5 w przeswiadczeniu, ze dorzucam za posrednictwo:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Paweł

#104 Postautor: Paweł » 9 lipca 2009, o 23:32

Jaką parodią? Parodią może byc co najwyżej zmienianie ceny w kasie przed zawodami. Tak się nie robi. Z Twoich postów mogę co najwyżej stwierdzic, że starasz się wykreowac na "o co to nie ja, co to dla mnie złotówka". Mówi się 4 - jest 4. Powiedzmy kupujesz jakieś gówno na allegro, do zapłaty 200 zł. Przynosi Ci kurier i każe płacic 210, co robisz? Nie denerwuje Cię to? Zapłacisz?

Jest wielu młodych ludzi, którym naprawdę robi różnicę ta złotówka, która w "młodzieńczych" portfelach wiele znaczy.

Ja normalnie wchodzę na mecze i tak na akredytację, ale wziąłem dziś ze sobą na żużel 7 zł, co by wspomóc klub i miec na dwa bilety mpk po 1,40 - razem powinno wychodzic 6,80. I jakby nie to, że w trajtku kierowca nie miał ulgowych i powiedział, żebym jechał bez biletu - to ode mnie do kasy klubu nie trafiłoby nic, a ja wszedłbym na legitymację.

Właśnie takimi zagraniami moim zdaniem klub wbija sobie kosę w plecy, nie dba o kibica, najwierniejszego sponsora. Przecież jakby od początku cena była ustalona na te 5 zł, czy nawet 6,7 - ale wszystko na zasadach "fair", to żadnego tematu i problemu by nie było.

Sledzio
Trener
Kontakt:

#105 Postautor: Sledzio » 9 lipca 2009, o 23:53

pav4u pisze:
Sledzio pisze:Zawody nudne jak flaki z olejem.
Dlaczego program na zawody 5tke kosztował, a nie jak była mowa 4 ??? Robicie ludzi w konia pisząc że 4 miał kosztował a w rzeczywistości 5 i z tego powodu musiałem czekać 20 minut pod bramą żeby spotkać znajomego który pożyczył mi złotówkę gdy byłem święcie przekonany że 4zł będzie kosztował. Tak się nie robi.

kolego ''Sledzio'' zgłos sie na najblizszym meczu na pierwszy sektor dostaniesz 2 PLN za straty moralne...

Dzięki wielkie, ale tu nie chodzi o to, tylko po prostu zostałem okradziony ze złotówki. Skoro było pisane w mediach że program ma kosztować 4zł to 4 zł, a nie idziesz do kasy i wystawiasz oczy ze baba chce 5zł. Tak jak mówie gdyby nie koleszka to bym taki ch.. wszedł na zawody bo nie będę robił z siebie pajaca zwracał uwagę na siebie ze biję się o złotówkę, a na złotówkę czy dwie złotówki to mnie stać. Co mecz wydaje 20zł i z miłą chęcią daję. Ludzie bardziej uparci którzy przyszli na zawody raz czy dwa to powiedzą że więcej do tego cyrku nie przyjdą, bo właśnie chodzi o to złotówkę. Tak jak kolega wyżej napisał zamawiasz coś z allegro za 200zł bardzo Tobie to potrzebne i wiesz ze tyle masz płacić. Masz tylko 200zł ani grosza więcej i przychodzi kurier ze przesyłką a tu 210zł do zapłaty i co robisz ??? nie zdenerwujesz się ??? Nie tędy droga panowie kibica trzeba szanować, a nie robić mu pod górkę.

Pozdrawiam
Śledzio.

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#106 Postautor: mustafa » 10 lipca 2009, o 00:10

harry pisze:A mi się wydaje, ze nie za ładnie jest obnosić się ze swoim bogactwem i wytykać innym, ze szkoda im złotówki. Dla jednych złotówka nic nie znaczy a dla innych to spory wydatek i nie ma co się z tego smiac.
Osobiście ostatnio często tego doswiadczam, ze właśnie złotowka czy 1,5 ( a właściwie ich strata) to powód do bardzo przykrych incydentów.

A ja właśnie uważam że przy takiej okoliczności jak wejściówka na mecz żużlowy złotówka nie robi różnicy i wcale nie trzeba obnosić się bogactwem, żeby dołożyć do 4 zł tą złotówkę i wejść na stadion i potem nie robić z tego sensacji. To jest właśnie książkowy przykład hipokryzji, który lubię ludziom wytykać, bo nikt mi nie wmówi że to obciążyło kogokolwiek prywatny budżet, ale za to jaką stworzyło okazję, żeby wytykać nieudolność klubu ( siedząc na forum , albo w barze popijając piwko, bo na to zawsze się kasa znajdzie - u każdego, no ale przecież są różne priorytety - ot cała hipokryzja ).

Sledzio
Trener
Kontakt:

#107 Postautor: Sledzio » 10 lipca 2009, o 00:15

To było powiedzieć że będzie 5zł kosztować to bym 5tke wziął i by nie było problemu.

harry
Trener

#108 Postautor: harry » 10 lipca 2009, o 00:24

Mustafa pisze:A ja właśnie uważam że przy takiej okoliczności jak wejściówka na mecz żużlowy złotówka nie robi różnicy i wcale nie trzeba obnosić się bogactwem, żeby dołożyć do 4 zł tą złotówkę i wejść na stadion i potem nie robić z tego sensacji. To jest właśnie książkowy przykład hipokryzji, który lubię ludziom wytykać, bo nikt mi nie wmówi że to obciążyło kogokolwiek prywatny budżet, ale za to jaką stworzyło okazję, żeby wytykać nieudolność klubu ( siedząc na forum , albo w barze popijając piwko, bo na to zawsze się kasa znajdzie - u każdego, no ale przecież są różne priorytety - ot cała hipokryzja ).

W ogóle nie rozumiesz o co tu chodzi.
Ja osobiście byłem bardzo zaskoczony, ze klub ustala tak tanie bilety. Gdyby były po 8 zł ludzi przyszłoby prawie tyle samo bo na takie mecze zawsze chodzi ta sama ekipa. Ale widocznie nasz klub znalazł nowych sponsorów albo wie, że dostanie dużą dotację z miasta to moze sobie pozwolić.
A jak złotówka nie robi różnicy to trzeba było od razu zakomunikować ludziom, ze wjazd jest po 5 zł a nie robić ściemę. Zapewniam, ze nikt by złego słowa nie powiedział. A tak jest to nabijanie ludzi w butelkę i klub w imię przyzwoitości i dbania o kibiców powinien natychmiast przeprosić ich za zaistniałą sytuację.
A ty Mustafo swoimi wpisami robisz klubowi tylko niedźwiedzią przysługę.
Na żużel chodzi bardzo dużo osób, dla których wydanie kilku złotych to jest wydatek i takich ludzi też trzeba szanować a nie nimi pomiatać.
A co do wydawania pieniędzy w barku to i jak mam wydać 4 zł na bilet i 20 zł na piwo, to jak mi zabraknie złotówki na czwarte piwo to też będę zły na klub.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2009, o 00:27 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#109 Postautor: tezetomaniak » 10 lipca 2009, o 00:25

Sledzio pisze:To było powiedzieć że będzie 5zł kosztować to bym 5tke wziął i by nie było problemu.

dokladnie.
Zreszta niektorzy biora czasami wyliczona kase.
I nie chodzi o wysokosc (100 groszy) tylko o sam fakt, ludzi to wkurza i tyle.

Awatar użytkownika
Bozena
Senior

#110 Postautor: Bozena » 10 lipca 2009, o 02:13

Sledzio pisze:To było powiedzieć że będzie 5zł kosztować to bym 5tke wziął i by nie było problemu.

Dokładnie uważam tak samo. Nie chodzi juz o ta złotówkę, ale o wiarygodność.
Dodam też, że młody, którego zabrałam w niedzielę na mecz ligowy był strasznie zawiedziony, że zawodów nie było.
Pierwszy raz zabrałam go dzisiaj na żużel i podobało mu się :) Jedyne co go dziwiło, to "czego Ci panowie ciociu tak ciągle sikają pod płotem ?". :D
Mam nadzieję, że niedzielny mecz sie odbędzie i zabiorę go na ciekawsze zawody :wink:

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#111 Postautor: gizmo » 10 lipca 2009, o 06:54

Dokładnie uważam tak samo. Nie chodzi juz o ta złotówkę, ale o wiarygodność.

może to przemówi do kolegi mustafy. Jak przeczytalbys ponownie posty ludzi ktorzy probuja Ci wytlumaczyć o co im chodzi to większości nie chodzi o to ze zbiednieli bo zlotowke wiecej zaplacili, gdyż jak by bylo powiedziane ze bilety beda i po 10 zł to podobna ilosc by przyszła ale chodzi o wiarygodność. Idac do hipermarketu widzac masło w cenie 4 zł i płacąc za nie 5 zł wielu ludzi sie wkurza dlatego ze uwazają ze sie ich oszukało. Podobnie jest w tej sytuacji niby złotowka nie wiele ale nie chodzi o kwote chodzi o sam fakt. Niektórzy mogli poczuć sie oszukani a nikt nie lubi jak robi sie z niego idiote. W tym miescie troche nie rozumiem czego sport traktuje sie jak zło konieczne a nie jak biznes na którym nie dość ze da sie wyjsc na zero to moze sie jakos udać zarobić a firma która chce zarobić musi być wiarygodnym partnerem biznesowym, który to nie zmienia warunków dla swoich wspolpracowników w ostatniej chwili.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#112 Postautor: bkapusta » 10 lipca 2009, o 07:10

Sledzio pisze:
pav4u pisze:
Sledzio pisze:Zawody nudne jak flaki z olejem.
Dlaczego program na zawody 5tke kosztował, a nie jak była mowa 4 ??? Robicie ludzi w konia pisząc że 4 miał kosztował a w rzeczywistości 5 i z tego powodu musiałem czekać 20 minut pod bramą żeby spotkać znajomego który pożyczył mi złotówkę gdy byłem święcie przekonany że 4zł będzie kosztował. Tak się nie robi.

kolego ''Sledzio'' zgłos sie na najblizszym meczu na pierwszy sektor dostaniesz 2 PLN za straty moralne...

Dzięki wielkie, ale tu nie chodzi o to, tylko po prostu zostałem okradziony ze złotówki. Skoro było pisane w mediach że program ma kosztować 4zł to 4 zł, a nie idziesz do kasy i wystawiasz oczy ze baba chce 5zł. Tak jak mówie gdyby nie koleszka to bym taki ch.. wszedł na zawody bo nie będę robił z siebie pajaca zwracał uwagę na siebie ze biję się o złotówkę, a na złotówkę czy dwie złotówki to mnie stać. Co mecz wydaje 20zł i z miłą chęcią daję. Ludzie bardziej uparci którzy przyszli na zawody raz czy dwa to powiedzą że więcej do tego cyrku nie przyjdą, bo właśnie chodzi o to złotówkę. Tak jak kolega wyżej napisał zamawiasz coś z allegro za 200zł bardzo Tobie to potrzebne i wiesz ze tyle masz płacić. Masz tylko 200zł ani grosza więcej i przychodzi kurier ze przesyłką a tu 210zł do zapłaty i co robisz ??? nie zdenerwujesz się ??? Nie tędy droga panowie kibica trzeba szanować, a nie robić mu pod górkę.

Pozdrawiam
Śledzio.

Zeby nie bylo - co do zasady sie zgadzam, ze to jakas amatorszczyzna i brak szacunku ze strrony organizatorow oglaszac, ze zawody beda za 4 zl, a nastepnie kosic po 5 zl od lebka.

Cierpia natym relacje kibicow z klubem, wiarygodnosc dzialaczy itp.

Tu sie z wami wszystkimi zgadzam.

Ale nie sprowadzajmy dyslkusji na tym forum do poziomu z komentarzy na onecie czy innego Sejmu. Sledziu nie dramtyzuj nikt Cie nie okradl - co najwyzej oszukal / wprowadzil w blad ;-) Potraktuj to jako "zemste losu" za wchodzenie "na krzywy ryj" w czasach Hasa - do czego sie niedawno przyznales ;-) Wiarygodnosc, uczciwosc w zakresie cen biletow nie byla wowczas dla Ciebie tak istotna ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
MIERZWIN
Senior

#113 Postautor: MIERZWIN » 10 lipca 2009, o 07:45

harry pisze:widocznie nasz klub znalazł nowych sponsorów albo wie, że dostanie dużą dotację z miasta to moze sobie pozwolić

Pewnie podkopali sponsorów z MojRzeszowa, bo na wczorajszym programie widniała skromna nazwa KMŻ Lublin (bez nazwy Redstar!) oraz pełna, dwuczłonowa, zajmująca ponad pół szerokości programu nazwa drużyny rzeszowiaków (których to nazw nie wymienię, coby nie robić reklamy obcym). Tak się u nas dba o obcych, a zapomina o swoich dobroczyńcach!
od 1988 tylko SPEEDWAY

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#114 Postautor: Manitou » 10 lipca 2009, o 08:18

bkapusta pisze: Sledziu nie dramtyzuj nikt Cie nie okradl - co najwyzej oszukal
W swietle prawa (zebym ja Cie musial uczyc Bartek.... :twisted: ) kradziez zlotowki to wykroczenie, a oszustwo na zlotowke jest juz przestepstwem, wiec wiesz... jakby sie Sledzio uparl to moze zglosic oszustwo na policje i bedzie sie klub grubo tlumaczyl :lol: :lol: :lol:

Zeby nie bylo - ja bym tez nie dramatyzowal. Ot podniesli o zlotowke. Dla mnie jakis wielki problem by to nie byl gdybym mial wejsc na te zawody. Ale zgadzam sie tez z tymi, ktorzy pisza, ze tak klub nie powinien sie zachowywac. Trzeba bylo wczesniej pomyslec i dac cene taka zeby reszty nie wydawac. A tak - patrzac procentowo - podniesiono cene o 25%. Ja wiem, ze przy 4 zl to 25% to niewiele, ale jak to brzmi!!!!!! 8)

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#115 Postautor: bkapusta » 10 lipca 2009, o 08:53

Manitou pisze:
bkapusta pisze: Sledziu nie dramtyzuj nikt Cie nie okradl - co najwyzej oszukal
W swietle prawa (zebym ja Cie musial uczyc Bartek.... :twisted: ) kradziez zlotowki to wykroczenie, a oszustwo na zlotowke jest juz przestepstwem, wiec wiesz... jakby sie Sledzio uparl to moze zglosic oszustwo na policje i bedzie sie klub grubo tlumaczyl :lol: :lol: :lol:

Zeby nie bylo - ja bym tez nie dramatyzowal. Ot podniesli o zlotowke. Dla mnie jakis wielki problem by to nie byl gdybym mial wejsc na te zawody. Ale zgadzam sie tez z tymi, ktorzy pisza, ze tak klub nie powinien sie zachowywac. Trzeba bylo wczesniej pomyslec i dac cene taka zeby reszty nie wydawac. A tak - patrzac procentowo - podniesiono cene o 25%. Ja wiem, ze przy 4 zl to 25% to niewiele, ale jak to brzmi!!!!!! 8)

True, true :)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#117 Postautor: mustafa » 10 lipca 2009, o 08:55

gizmo pisze:
może to przemówi do kolegi mustafy. Jak przeczytalbys ponownie posty ludzi ktorzy probuja Ci wytlumaczyć o co im chodzi to większości nie chodzi o to ze zbiednieli bo zlotowke wiecej zaplacili, gdyż jak by bylo powiedziane ze bilety beda i po 10 zł to podobna ilosc by przyszła ale chodzi o wiarygodność.

Spoko spoko, potrafię Wam przyznać rację, że klub powinien ustalić bilety na 5 zł i nie byłoby w ogóle problemu. Bo czy dla zamożnego, czy mniej zamożnego, czy młodszego, czy starszego kibica ta złotówka pewnie nie jest problemem. Akurat dla osób które ze mną wchodziły cała sytuacja nie była problemem i nawet nie zwrócili na to większej uwagi. Dla innych może być to irytujące i spoko - każdy ma inne podejście.

Ale czy nie uważacie, że to jest przesadne wyszukiwanie krytyki w stosunku to skali samego problemu. A na to jestem po prostu wyczulony i tyle.

harry pisze:A jak złotówka nie robi różnicy to trzeba było od razu zakomunikować ludziom, ze wjazd jest po 5 zł a nie robić ściemę. Zapewniam, ze nikt by złego słowa nie powiedział. A tak jest to nabijanie ludzi w butelkę i klub w imię przyzwoitości i dbania o kibiców powinien natychmiast przeprosić ich za zaistniałą sytuację.
A ty Mustafo swoimi wpisami robisz klubowi tylko niedźwiedzią przysługę.

Zauważyłem Harry, że ostatnimi czasy przechodzisz do klubowej opozycji ;)

Awatar użytkownika
Bozena
Senior

#118 Postautor: Bozena » 10 lipca 2009, o 09:04

pav pisze:
Bozena pisze: "czego Ci panowie ciociu tak ciągle sikają pod płotem ?"

Zawsze sikają, ale wczoraj przynajmniej byli usprawiedliwieni, bo kibel był zamknięty :)

Wiem :wink: Całe szczęście, że wczorajszy mecz dość krótko trwał, bo z babami to już gorszy problem :)

Davv
Kadrowicz

#119 Postautor: Davv » 10 lipca 2009, o 09:22

To nie chodzi o podniesienie do 5. Nie chodzi o to, że podnieśli, tylko jak się tłumaczyli...
Jak można powiedzieć, że pani nie miała wydawać. To tak jak ktoś w sklepie by powiedział, że nie ma wydać to podniesie cenę... Śmiech na sali. Mi jak w sklepie jakimś pani mówi, żebym poszedł rozmienić pieniądze to ja wychodzę, ale już nie wracam. Prowadząc działalność usługową, czy jakąkolwiek sprzedaż trzeba być przygotowanym na takie problemy. Zresztą sam jeżdżę Taxi i jeszcze mi się nie zdarzyło, żebym nie miał wydać. Zawsze mam ze sobą 200-300 zł w 10 i 20 zł i koło 100 zł w bilonie. Jak widzę, że się kończy idę rozmienić. Naprawdę to nie jest wielki problem.

Inna sprawa - kierownik oficjalnych zawodów rangi mistrzowskiej, dyrektor klubu - występuje na prezentacji w dresie... no comment, odechciewa się wszystkiego...

Awatar użytkownika
piv
Junior

#120 Postautor: piv » 10 lipca 2009, o 09:39

A mnie bardziej wkurzyl fakt ze WC bylo zamkniete :)
Przyprowadzilem 3 dziewczyny i niestety po piwie (czyli w polowie 8) zawodow) musielismy wracac bo nie bylo gdzie skorzystac z ubikacje. Szkoda.
Co do drobnych to jak trzeba to ja chetnie wymienie pieniazki i pozbede sie paru woreczkow zlotowek bez prowizji bo to moze o to chodzi :lol: .

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#121 Postautor: luCas » 10 lipca 2009, o 09:40

Inna sprawa - kierownik oficjalnych zawodów rangi mistrzowskiej, dyrektor klubu - występuje na prezentacji w dresie... no comment, odechciewa się wszystkiego..

Czego sie odechciewa? Racja powinien za*ebac pare zl z kasy klubu i kupic sobie gajer od Armaniego. Klub odrazu zyskal by na prestizu. Nie popadajmy w paranoje.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#122 Postautor: mustafa » 10 lipca 2009, o 09:47

luCas pisze:Czego sie odechciewa? Racja powinien za*ebac pare zl z kasy klubu i kupic sobie gajer od Armaniego. Klub odrazu zyskal by na prestizu. Nie popadajmy w paranoje.

a wtedy na zawody młodzieżowe bilet kosztowałby 6 zł :lol:

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#123 Postautor: Egon » 10 lipca 2009, o 09:56

O tej złotówce już chyba wszystko zostało napisane więc ja już nie będę zaczynał ;) pierwsze moje kroki po przekroczeniu bramy były skierowane właśnie do WC a tu ku mojemu wielkiemu zdziwieniu zamknięte.. :shock:
Co do samych zawodów..czego spodziewali się ci którzy mówią że było nudno? Pięknych mijanek i walki do ostatniego metra? A jak to możliwe gdy w biegu startuje 2 zawodników i 2 oczka są pewne..
In plus Mistygacz ku mojemu zdziwieniu :) gdyby dowiózł te 3 punkty w swoim drugim biegu miałby szanse na wynik w granicach 10 punktów :)
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#124 Postautor: mikas » 10 lipca 2009, o 11:00

piv pisze:A mnie bardziej wkurzyl fakt ze WC bylo zamkniete :)
Przyprowadzilem 3 dziewczyny i niestety po piwie (czyli w polowie 8) zawodow) musielismy wracac bo nie bylo gdzie skorzystac z ubikacje. Szkoda.

Nastepnym razem idzcie do kibelka w budynku klubowym, szkoda tracic zawodow ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Davv
Kadrowicz

#125 Postautor: Davv » 10 lipca 2009, o 11:31

luCas pisze:
Inna sprawa - kierownik oficjalnych zawodów rangi mistrzowskiej, dyrektor klubu - wystę�je na prezentacji w dresie... no comment, odechciewa się �zystkiego..[/quote[
Czego sie odechciewa? Racja powinien za*ebac pare zl z kasy klubu i kupic sobie gajer od Armaniego. Klub odrazu zyskal by na prestizu. Nie popadajmy w paranoje.

Odechciewa się o�ądan� żużla� �blinie.

Czy naprawdę wielk� problemem jest założenie �r�lnych spodni (np. od Redstara :) )? Spoko, jeśli pan dy�ktor lubi chodzić w dresie �ech sobie śmiga, mi to�ie przeszkadza bo sam tak czasem robię, ale jeśli �ałbym wy�ąpić p�licznie �re�ezentować kogoś lub coś to�ym się wstydził. Nikt nie �że mu za�adać garnitur� ale dre�to �kka przesada.