Co były zarzad zrobil Tobie? :p

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
piv
Junior

Re: Co były zarzad zrobil Tobie? :p

#151 Postautor: piv » 24 czerwca 2009, o 18:58

harry pisze:
piv pisze:No mi tez sie wydaje ze sprawa nie jest do wygrania. (Chodz przydalaby sie taka nauczka dla trola).
Nie ma ani Nazwiska ani pelnej nazwy klubu.
Jakis Prezes jakiegos TZ czy LKZ. a malo takich?

Romus pisze:Cała moja wypowiedź dotyczyła zarządu z przed dwóch lat,

harry pisze: Ale Prezes, Zarząd i Władze klubu to są bardzo konkretne osoby

No ale wlasnie chodzi mi o to ze nie wymienil tu nazwy klubu a tylko skrot i to w innej wypowiedzi. Bo zarzad ale jakiego klubu? TZ, LKZ, RKS KGHM, WBC, PW, WP, CHW,DP itp. To w moim odczuciu (chodz sie na prawie nie znam jakos szczegolnie) zdecydowanie za malo. Tak czy inaczej zycze powodzenia. Nauczka sie przyda.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#152 Postautor: Torsen » 24 czerwca 2009, o 19:26

Czy ktoś może zamknąć ten temat?

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#153 Postautor: ravajas » 24 czerwca 2009, o 19:35

harry pisze:Właśnie dlatego dyplomato, że wszyscy wiedzą na forum kto to jest harry muszę reagować na wszystkie kłamstwa na mój temat, bo niestety inaczej przyznawałbym im rację.

Ależ skąd! Trzeba by było być wyjątkowo głupim, żeby w takie dyrdymały wierzyć tylko i wyłącznie na podstawie wpisów na forum. A na wyjątkowo głupich nie warto zwracać uwagi. Myślę, że zwolenników zdrowego rozsądku jest tu znakomita większość. Wiadomo, że tym, którzy chcą się przyczepić wystarczy iskra w postaci wpisu Romusa. Ja osobiście nie przesądzam kto ma rację i czy coś jest na rzeczy czy nie ma. Dopóki nie zobaczyłbym Pana skutego w kajdanki (czego oczywiście nie życzę i nie spodziewam się) nie wierzyłbym, że słowa Romusa mogą być traktowane poważnie. Trzymam za Pana kciuki i pozdrawiam.

r
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2009, o 20:17 przez ravajas, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#154 Postautor: Egon » 24 czerwca 2009, o 19:41

Torsen pisze:Czy ktoś może zamknąć ten temat?

Tak. Na pewno jest taka możliwość. Tylko po co niby i dlaczego go zamykać? Czasy cenzury już chyba (oby) bezpowrotnie minęły. Emocje same opadną i nie będzie trzeba nic zamykać. Niech będzie ku przestrodze dla innych którzy za przeproszeniem gówno wiedzą a dużo mówią.
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

go!
Trener

#155 Postautor: go! » 24 czerwca 2009, o 21:13

harry pisze:PS. Sorry za to chamstwo, taki juz jestem ;) :P

To ze sie pomyliles, to zadne chamstwo
No Worries! Masz wybaczone :)

Awatar użytkownika
major

#156 Postautor: major » 24 czerwca 2009, o 21:16

Witam Wszystkich!
Ja jak zwykle pozwolę sobie zabrać głos w tej dyskusji.
Najpierw do Harry`ego:
Dla wielu kibiców i userów na tym forum byłeś autorytetem i dla mnie również, mimo że nie raz |Cię krytykowałem za niektóre decyzje. Ale uważałem i nadal uważam, że na żużku się znasz, wszystko co jest związane z żużlem przerobiłeś i miałeś w tym również sukcesy. Dlatego dziwię się, że tak się zaciąłeś na tego człowieka,który chciał zaistnieć na tym forum i sprowokował całą tą zabawę. A co będzie jak nie znajdziesz konkretnej osoby, jak prokurator umorzy postępowanie, ze względu np, na małą szkodliwość czynu. Slchasz prawników teoretyków, a nie patrzysz na realia. Żyjemy w Polsce. Tutaj takie sprawy są umarzane w zarodku, bo szkoda na nie czasu w sądach. Jak się uprzesz, wyłożysz kupę kasy, to i tak nie ma pewności, że dojdzie ona do skutku za rok, dwa czy więcej. I co wtedy z naszym (lub Twoim) autorytetem. Wydaje mi się ,że nie warto tego ruszać. Już kiedyś mówiłem, że na forum powinieneś być anonomowy, ale Ty wolisz toczyć dysputy z małolatami. To błąd.
A teraz do adminów, modów itp: Panowie, zamknijcie ten wątek, usuńcie go wogóle i wszyscy zapomnijmy o sprawie.
A do podobnych do Romusa: jeśli macie odwagę mówić o przestępstwach to nie chowajcie się za monitor, tylko odważnie : nazywam się tak i tak, mieszkam tam i tam i mama odwagę powiedzieć, że ......
Dzięki
Zawsze Motor Lublin