#156 Postautor: major » 24 czerwca 2009, o 21:16
Witam Wszystkich!
Ja jak zwykle pozwolę sobie zabrać głos w tej dyskusji.
Najpierw do Harry`ego:
Dla wielu kibiców i userów na tym forum byłeś autorytetem i dla mnie również, mimo że nie raz |Cię krytykowałem za niektóre decyzje. Ale uważałem i nadal uważam, że na żużku się znasz, wszystko co jest związane z żużlem przerobiłeś i miałeś w tym również sukcesy. Dlatego dziwię się, że tak się zaciąłeś na tego człowieka,który chciał zaistnieć na tym forum i sprowokował całą tą zabawę. A co będzie jak nie znajdziesz konkretnej osoby, jak prokurator umorzy postępowanie, ze względu np, na małą szkodliwość czynu. Slchasz prawników teoretyków, a nie patrzysz na realia. Żyjemy w Polsce. Tutaj takie sprawy są umarzane w zarodku, bo szkoda na nie czasu w sądach. Jak się uprzesz, wyłożysz kupę kasy, to i tak nie ma pewności, że dojdzie ona do skutku za rok, dwa czy więcej. I co wtedy z naszym (lub Twoim) autorytetem. Wydaje mi się ,że nie warto tego ruszać. Już kiedyś mówiłem, że na forum powinieneś być anonomowy, ale Ty wolisz toczyć dysputy z małolatami. To błąd.
A teraz do adminów, modów itp: Panowie, zamknijcie ten wątek, usuńcie go wogóle i wszyscy zapomnijmy o sprawie.
A do podobnych do Romusa: jeśli macie odwagę mówić o przestępstwach to nie chowajcie się za monitor, tylko odważnie : nazywam się tak i tak, mieszkam tam i tam i mama odwagę powiedzieć, że ......
Dzięki
Zawsze Motor Lublin