2. jeśli ktoś ma takie zdjęcie to niech zaniesie na policję, a już prokuratura wezwie Harrego do uiszczenia mandatu i po sprawie.
W czym problem?
r
PS: to mój tysięczny post. Możecie złożyć mi gratulacje
bkapusta pisze:A co to ma do rzeczy czy harry jest zły czy nie? Co to ma za znaczenie?
Elementarnego pojecie nie masz o prawie, ochronie dobr osobistych...
Jesli ktos publicznie nazwie mnie zlodziejem to musi w sadzie udowodnic, ze jestem zlodziejem i to udowodnic nie jest tak prosto bo musi wykazac, ze np. bylem skazany za kradziez, albo miec nagranie wideo lub podobny mocny dowod. Jak udowodni, ze jestem gwalcicielem, a nie zlodziejem - to sorry, przeprasza i placi.
Nie chodzi o to, ze kolega Romus bedzie musial harremu udowodnic cos zlego - chodzi o to, ze bedzie musial mu udowodnic, ze harry dopuszczal sie korupcji, kradl klubowe pieniadze, pogonił�ponsora na 500 000 itp. itd.
A to jest po p�s�"nieudowadnialne" bo ogolnie walki z zakresu korupcja w spor�e/p�iadze klubowe/dzialania dzialaczy to dow�wo ci�ie sprawy - zwykle trzeba po prostu miec swiadka koronnego lub prowokacje - inaczej nawet prokuratury nie sa w stanie zglebic tematu.
I tu kolega Romus lezy bo zapewne prokuratorem sledczym lub asem wywiadu nie jest. Nawet jesli cos wie lub wydaje mu sie ze wie - to tego nie udowodni
harry pisze:Akurat go! nic mądrego nie napisał a później i tak wykręcił kota ogonem
marcin_lub pisze:swoimi wypowiedziami na forum po prostu się kompromituję
harry pisze:Kompletnie kolego nic nie zrozumiałes i niestety dalej nic nie rozumiesz. Tu nie chodzi o pieniadze tylko o cos zupelnie innego. Ale to chyba dla Ciebie o wiele za trudne. Przynajmniej bys sie przyznal, ze wlozyles mi w usta wypowiedzi innych.
ravajas pisze:marcin_lub pisze:swoimi wypowiedziami na forum po prostu się kompromituję
no trudno
r
marcin_lub pisze:ravajas pisze:marcin_lub pisze:swoimi wypowiedziami na forum po prostu się kompromituję
no trudno
r
Nie ma to jak umiejętność czytania ze zrozumieniem treści... Gratuluje
a może romus to ów słynny sponsor?
Fork pisze:a może romus to ów słynny sponsor?
o to to.. po przeczytaniu kilku postow Romusa odrazu przypomnialy mi sie wypowiedzi 'sponsora'
tylko tamten troche bardziej 'znal sie' na rzeczy.
Gawrzyk pisze: Warto stosowac siedo przyslow, ktore ponoc sa madroscia narodow
marcin_lub pisze:Weź chłopie pierdzielnij się w swoją główkę to może Ci przejdzie. Ja nie obrażam Ciebie ani twojej inteligencji.
Podpowiem Ci coś z dziedziny dyplomacji: nie bierzesz jednej bardzo ważnej różnicy jaka jest między nami, mianowicie ja jestem osobą anonimową, a Ty Panem Jarosławem S. Ludzie mówiąc o mnie powiedzą, że się skompromitował marcin_lub z forum, a o Tobie powiedzą już po nazwisku. Ale widzę, że Ty jesteś za mało bystry, żeby to zauważyć i nie wdawać się w polemikę z ludźmi (często z dziećmi neostrady jak to nazywacie na forum).
Jeśli kierujesz się opinią na swój temat ludzi z forum i to jest wykładnikiem wiedzy na Twój temat w społeczeństwie to jesteś do tego bardzo naiwnym człowiekiem.
tezetomaniak pisze:ciezko sie to juz czyta, widac ze niektorzy maja za duzo wolnego czasu w wakacje.
zaraz mi jakis kozak napisze "to nie czytaj"
go! pisze:Skad wiesz co ja mialem na mysli i co, czym odwrocilem?
Ja rozumiem ze sie dajesz wkrecac w jakies gierki jak bachor, a potem glupio wychodzi. Ale jesli ci lzej, to sobie tlumacz, ze to ja sie pogubilem i ze nie wiem co tworze.
piv pisze:No mi tez sie wydaje ze sprawa nie jest do wygrania. (Chodz przydalaby sie taka nauczka dla trola).
Nie ma ani Nazwiska ani pelnej nazwy klubu.
Jakis Prezes jakiegos TZ czy LKZ. a malo takich?
Romus pisze:Cała moja wypowiedź dotyczyła zarządu z przed dwóch lat,
harry pisze: Ale Prezes, Zarząd i Władze klubu to są bardzo konkretne osoby