Co były zarzad zrobil Tobie? :p

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

Re: Co były zarzad zrobil Tobie? :p

#126 Postautor: ravajas » 24 czerwca 2009, o 14:50

1. przechodzenie na czerwonym świetle nie ma nic wspólnego z powyższą sprawą, więc za to Harremu sąd nie grozi (zwłaszcza cywilny);
2. jeśli ktoś ma takie zdjęcie to niech zaniesie na policję, a już prokuratura wezwie Harrego do uiszczenia mandatu i po sprawie.

W czym problem?
r

PS: to mój tysięczny post. Możecie złożyć mi gratulacje :)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#127 Postautor: bkapusta » 24 czerwca 2009, o 14:55

A co to ma do rzeczy czy harry jest zły czy nie? Co to ma za znaczenie?

Elementarnego pojecie nie masz o prawie, ochronie dobr osobistych...

Jesli ktos publicznie nazwie mnie zlodziejem to musi w sadzie udowodnic, ze jestem zlodziejem i to udowodnic nie jest tak prosto bo musi wykazac, ze np. bylem skazany za kradziez, albo miec nagranie wideo lub podobny mocny dowod. Jak udowodni, ze jestem gwalcicielem, a nie zlodziejem - to sorry, przeprasza i placi.

Nie chodzi o to, ze kolega Romus bedzie musial harremu udowodnic cos zlego - chodzi o to, ze bedzie musial mu udowodnic, ze harry dopuszczal sie korupcji, kradl klubowe pieniadze, pogonił�ponsora na 500 000 itp. itd.

A to jest po p�s�"nieudowadnialne" bo ogolnie walki z zakresu korupcja w spor�e/p�iadze klubowe/dzialania dzialaczy to dow�wo ci�ie sprawy - zwykle trzeba po prostu miec swiadka koronnego lub prowokacje - inaczej nawet prokuratury nie sa w stanie zglebic tematu.

I tu kolega Romus lezy bo zapewne prokuratorem sledczym lub asem wywiadu nie jest. Nawet jesli cos wie lub wydaje mu sie ze wie - to tego nie udowodni :)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#128 Postautor: marcin_lub » 24 czerwca 2009, o 15:05

Wszyscy mądrzy ludzie, wszyscy którzy jesteście mądrzejsi ode mnie, którzy macie prawo cywilne z karnym w jednym palcu, oświadczam wam że w dupie mam to co mówi prawo w tym temacie. Nikt i nic nie ściągnie z forumowicza, który oskarża Pana harrego ani złotówki. I tylko o to mi chodzi. Co zrobił, czy zrobił i kiedy zrobił to już inna bajka. Dla mnie człowiek, który był kilka lat prezesem klubu żużlowego w Lublinie, ma już kilka wiosen więcej niż naście, swoimi wypowiedziami na forum po prostu się kompromituję. Tyle. Co wy o tym myślicie to już wasza sprawa.

p.s. Do wszystkich znawców prawa, tych mądrzejszych ode mnie, czy wiecie ile osób chodzi po ulicach skazanych prawomocnymi wyrokami sądu karnego w Polsce??? A wiecie co mówi prawo w tym temacie???

bkapusta pisze:A co to ma do rzeczy czy harry jest zły czy nie? Co to ma za znaczenie?

Elementarnego pojecie nie masz o prawie, ochronie dobr osobistych...

Jesli ktos publicznie nazwie mnie zlodziejem to musi w sadzie udowodnic, ze jestem zlodziejem i to udowodnic nie jest tak prosto bo musi wykazac, ze np. bylem skazany za kradziez, albo miec nagranie wideo lub podobny mocny dowod. Jak udowodni, ze jestem gwalcicielem, a nie zlodziejem - to sorry, przeprasza i placi.

Nie chodzi o to, ze kolega Romus bedzie musial harremu udowodnic cos zlego - chodzi o to, ze bedzie musial mu udowodnic, ze harry dopuszczal sie korupcji, kradl klubowe pieniadze, pogonił�ponsora na 500 000 itp. itd.

A to jest po p�s�"nieudowadnialne" bo ogolnie walki z zakresu korupcja w spor�e/p�iadze klubowe/dzialania dzialaczy to dow�wo ci�ie sprawy - zwykle trzeba po prostu miec swiadka koronnego lub prowokacje - inaczej nawet prokuratury nie sa w stanie zglebic tematu.

I tu kolega Romus lezy bo zapewne prokuratorem sledczym lub asem wywiadu nie jest. Nawet jesli cos wie lub wydaje mu sie ze wie - to tego nie udowodni :)

Dzięki za wykład. Egzamin teoretyczny zdałeś :?

harry
Trener

#129 Postautor: harry » 24 czerwca 2009, o 15:18

Kompletnie kolego nic nie zrozumiałes i niestety dalej nic nie rozumiesz. Tu nie chodzi o pieniadze tylko o cos zupelnie innego. Ale to chyba dla Ciebie o wiele za trudne. Przynajmniej bys sie przyznal, ze wlozyles mi w usta wypowiedzi innych.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

go!
Trener

#130 Postautor: go! » 24 czerwca 2009, o 15:43

harry pisze:Akurat go! nic mądrego nie napisał a później i tak wykręcił kota ogonem

Skad wiesz co ja mialem na mysli i co, czym odwrocilem?
Ja rozumiem ze sie dajesz wkrecac w jakies gierki jak bachor, a potem glupio wychodzi. Ale jesli ci lzej, to sobie tlumacz, ze to ja sie pogubilem i ze nie wiem co tworze.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#131 Postautor: ravajas » 24 czerwca 2009, o 15:51

marcin_lub pisze:swoimi wypowiedziami na forum po prostu się kompromituję

no trudno

r
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#132 Postautor: marcin_lub » 24 czerwca 2009, o 16:01

harry pisze:Kompletnie kolego nic nie zrozumiałes i niestety dalej nic nie rozumiesz. Tu nie chodzi o pieniadze tylko o cos zupelnie innego. Ale to chyba dla Ciebie o wiele za trudne. Przynajmniej bys sie przyznal, ze wlozyles mi w usta wypowiedzi innych.

Weź chłopie pierdzielnij się w swoją główkę to może Ci przejdzie. Ja nie obrażam Ciebie ani twojej inteligencji.
Podpowiem Ci coś z dziedziny dyplomacji: nie bierzesz jednej bardzo ważnej różnicy jaka jest między nami, mianowicie ja jestem osobą anonimową, a Ty Panem Jarosławem S. Ludzie mówiąc o mnie powiedzą, że się skompromitował marcin_lub z forum, a o Tobie powiedzą już po nazwisku. Ale widzę, że Ty jesteś za mało bystry, żeby to zauważyć i nie wdawać się w polemikę z ludźmi (często z dziećmi neostrady jak to nazywacie na forum). Twoja sprawa, Twoje nazwisko i Twoja opinia. Jeśli kierujesz się opinią na swój temat ludzi z forum i to jest wykładnikiem wiedzy na Twój temat w społeczeństwie to jesteś do tego bardzo naiwnym człowiekiem.
Mimo wszystko pozdrawiam
Panie Jarosławie S.

ravajas pisze:

no trudno

r

Nie ma to jak umiejętność czytania ze zrozumieniem treści... Gratuluje :shock:

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#133 Postautor: ravajas » 24 czerwca 2009, o 16:07

marcin_lub pisze:
ravajas pisze:

no trudno

r

Nie ma to jak umiejętność czytania ze zrozumieniem treści... Gratuluje :shock:

Oj tam, ja po prostu lubię wynajdować takie literówki itp.

pozdRawiam :)
pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
istred
Trener

#134 Postautor: istred » 24 czerwca 2009, o 16:08

Znow na forum mamy rozdwojenie jazni? :)
Taki sam ton wypowiedzi.
Jeden - zarzuty prokuratorskie, drugi - Jarosław S.
Obaj zaczynają z grubej rury i odwaracją kota ogonem.
Przypadek? :)

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#135 Postautor: ravajas » 24 czerwca 2009, o 16:15

a może romus to ów słynny sponsor?

hmm... tamten przynajmniej zwracał się per Pan.

r
pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
piv
Junior

#136 Postautor: piv » 24 czerwca 2009, o 16:31

No mi tez sie wydaje ze sprawa nie jest do wygrania. (Chodz przydalaby sie taka nauczka dla trola).
Nie ma ani Nazwiska ani pelnej nazwy klubu.
Jakis Prezes jakiegos TZ czy LKZ. a malo takich?

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#137 Postautor: tezetomaniak » 24 czerwca 2009, o 16:53

ciezko sie to juz czyta, widac ze niektorzy maja za duzo wolnego czasu w wakacje.

zaraz mi jakis kozak napisze "to nie czytaj"

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#138 Postautor: Fork » 24 czerwca 2009, o 17:02

Nie wszyscy mają wakacje.

o to to.. po przeczytaniu kilku postow Romusa odrazu przypomnialy mi sie wypowiedzi 'sponsora' :lol:
tylko tamten troche bardziej 'znal sie' na rzeczy.
trening czyni mistrza.

Koper
Trener
Kontakt:

#139 Postautor: Koper » 24 czerwca 2009, o 17:22

Fork pisze:

o to to.. po przeczytaniu kilku postow Romusa odrazu przypomnialy mi sie wypowiedzi 'sponsora' :lol:
tylko tamten troche bardziej 'znal sie' na rzeczy.

Z kolei jak pisał sponsor to byly podejrzenia ze to Lucki_76 czy jak mu tam było.

Awatar użytkownika
piv
Junior

#140 Postautor: piv » 24 czerwca 2009, o 17:27

to zaraz do Jatamana dojdziemy.

go!
Trener

#142 Postautor: go! » 24 czerwca 2009, o 17:36

Gawrzyk pisze: Warto stosowac siedo przyslow, ktore ponoc sa madroscia narodow

To ja zeby zachowac klimat dorzuce garsc od siebie..
- Kto od miecza wojuje, ten od miecza ginie
- Kazdy kij ma dwa konce
- Najlepsza obrona jest atak
- Niewinni sie nie tlumacza

Naprawde Panowie doceniam ta dyskusje. Drugi juz dzien w pracy tylko mignal, a wydawalo by sie ze wakacje, nudy itp :)

harry
Trener

#143 Postautor: harry » 24 czerwca 2009, o 17:38

marcin_lub pisze:Weź chłopie pierdzielnij się w swoją główkę to może Ci przejdzie. Ja nie obrażam Ciebie ani twojej inteligencji.

Jeżeli u Ciebie z inteligencją wszystko w porządku to dlaczego na wszystkie moje zarzuty w stosunku do Ciebie nie odpowiedziałeś nic tylko rzucasz inwektywami?
Podpowiem Ci coś z dziedziny dyplomacji: nie bierzesz jednej bardzo ważnej różnicy jaka jest między nami, mianowicie ja jestem osobą anonimową, a Ty Panem Jarosławem S. Ludzie mówiąc o mnie powiedzą, że się skompromitował marcin_lub z forum, a o Tobie powiedzą już po nazwisku. Ale widzę, że Ty jesteś za mało bystry, żeby to zauważyć i nie wdawać się w polemikę z ludźmi (często z dziećmi neostrady jak to nazywacie na forum).

Właśnie dlatego dyplomato, że wszyscy wiedzą na forum kto to jest harry muszę reagować na wszystkie kłamstwa na mój temat, bo niestety inaczej przyznawałbym im rację.
Jeśli kierujesz się opinią na swój temat ludzi z forum i to jest wykładnikiem wiedzy na Twój temat w społeczeństwie to jesteś do tego bardzo naiwnym człowiekiem.

Bardzo dokładnie wiem jaka jest opinia ludzi na mój temat i w społeczeństwie i na forum bo jestem osobą bardzo publiczną i zwolennicy i przeciwnicy w ten czy inny sposób dosyć jasno wyrażają to.
A odnośnie forum to:
"Liczba postów: 138165 | Liczba wątków: 1097 | Liczba użytkowników: 2941 | Najnowszy użytkownik: mariuszW"
Nie ma większego medium społecznego na temat żużla na lubelszczyźnie więc nie rozumiem jaki jest Twój problem
Mimo wszystko pozdrawiam
Panie marcin_lub
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#144 Postautor: Perez » 24 czerwca 2009, o 17:39

tezetomaniak pisze:ciezko sie to juz czyta, widac ze niektorzy maja za duzo wolnego czasu w wakacje.

zaraz mi jakis kozak napisze "to nie czytaj"

To nie czytaj :lol:
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!

harry
Trener

#145 Postautor: harry » 24 czerwca 2009, o 17:42

go! pisze:Skad wiesz co ja mialem na mysli i co, czym odwrocilem?
Ja rozumiem ze sie dajesz wkrecac w jakies gierki jak bachor, a potem glupio wychodzi. Ale jesli ci lzej, to sobie tlumacz, ze to ja sie pogubilem i ze nie wiem co tworze.

PS. Sorry za to chamstwo, taki juz jestem ;) :P

harry
Trener

#146 Postautor: harry » 24 czerwca 2009, o 17:46

piv pisze:No mi tez sie wydaje ze sprawa nie jest do wygrania. (Chodz przydalaby sie taka nauczka dla trola).
Nie ma ani Nazwiska ani pelnej nazwy klubu.
Jakis Prezes jakiegos TZ czy LKZ. a malo takich?

Romus pisze:Cała moja wypowiedź dotyczyła zarządu z przed dwóch lat,

harry pisze: Ale Prezes, Zarząd i Władze klubu to są bardzo konkretne osoby

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#148 Postautor: Egon » 24 czerwca 2009, o 18:11

A ja dziś miałem egzamin z prawa administracyjnego:P Wchodzę na forum i aż oczom nie wierzę że się tak rozpisaliście :D

Czemu nasz Romus ucichł?:> a może już padły jakieś przeprosiny na PW :)
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#149 Postautor: Mars » 24 czerwca 2009, o 18:46

Harry liczysz na łatwy zarobek czy jak?;)
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#150 Postautor: Egon » 24 czerwca 2009, o 18:50

Mars chyba po przeczytaniu 6 stron doskonale wiesz o co tu chodzi.. chyba w najmniejszym stopniu o pieniądze... :?
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2009, o 18:59 przez Egon, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."