Co były zarzad zrobil Tobie? :p
Re: Co były zarzad zrobil Tobie? :p
Zgadza się. Może lepiej skupmy swoją uwagę na obecnej sytuacji Klubu i na prawdziwym dopingu podczas meczy 

- Łoptymista
- Trener
Re: Co Ty zrobiłeś dla naszych sponsorów?
go! pisze:harry pisze:Gizmo w zasadzie odpowiedział. To żaden problem znaleźć i oskarżyć typka.
No nie do konca. Jesli chcial sie ukryc to prawdopodnie lubelscy specjalisci policyjni nie sa w satnie go namierzyc.
z tego co wiadomo to sa
kilka klikniec poznaja nie tylko IP, ale takze dokladne info o kompie, z ktorego wyszly swiat te i owe informacje
bkapusta pisze:Harry jakbys szukal kogos do takiej sprawy sadowej to Ci moge kogos nagrac.
na taka prosta sprawe, to pol lubelskiej palestry by sie zglosilo w 1 sekunde
Łoptymista pisze:z tego co wiadomo to sa
Napisalem ze jesli sie chcial ukryc, bo jesli nie chcial to kazdy sierzant po skroconym, 4-ro godzinnym kursie komputerowym go moze namierzyc.. Tu zgoda
Łoptymista pisze:na taka prosta sprawe, to pol lubelskiej palestry by sie zglosilo w 1 sekunde
Naprawde uwazasz ze to by byla prosta sprawa? Ja jestem pewien ze do niej nie dojdzie. I to z wielu powodow..
glupich nie sieja
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- Łoptymista
- Trener
AD go!
1. licze ze do sprawy dojdzie. chociazby po to, aby w przyszlosci nie bylo podobnych. Odpuszczenie teraz bedzie oznaczalo zgode na gadanie podobnych rzeczy przez innych
2. swoja wiedze o znajomosci komputerow przez policje opieram na inforamcjach i rozmowach z PG w KWP. Tam siedza naprawde nieglupi ludzie, ktorzy wysledzili i wytropil nielada cwaniakow.
3. w przypadku pana (?) remusa mamy do czynienia raczej z dzieckiem neo, a nie z hakerem maskujacym sie za iles tam serwerami w Chinach, Iranie itp.
tak czy siak czekam na to co przyniosa kolejne wpisy w tym temacie.
1. licze ze do sprawy dojdzie. chociazby po to, aby w przyszlosci nie bylo podobnych. Odpuszczenie teraz bedzie oznaczalo zgode na gadanie podobnych rzeczy przez innych
2. swoja wiedze o znajomosci komputerow przez policje opieram na inforamcjach i rozmowach z PG w KWP. Tam siedza naprawde nieglupi ludzie, ktorzy wysledzili i wytropil nielada cwaniakow.
3. w przypadku pana (?) remusa mamy do czynienia raczej z dzieckiem neo, a nie z hakerem maskujacym sie za iles tam serwerami w Chinach, Iranie itp.
tak czy siak czekam na to co przyniosa kolejne wpisy w tym temacie.
Łoptymista pisze:bkapusta pisze:Harry jakbys szukal kogos do takiej sprawy sadowej to Ci moge kogos nagrac.
na taka prosta sprawe, to pol lubelskiej palestry by sie zglosilo w 1 sekunde
Ale co sie harry bedzie wozil z lubelska palestra, ja mu speca z Warszawy moge podeslac, wakacje sa, kryzys, bo to jeden kolega po fachu roboty szuka
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
go! pisze:Łoptymista pisze:na taka prosta sprawe, to pol lubelskiej palestry by sie zglosilo w 1 sekunde
Naprawde uwazasz ze to by byla prosta sprawa? Ja jestem pewien ze do niej nie dojdzie. I to z wielu powodow..
co Ty go! takie sprawy z prawnego punktu widzenia to banal...
ciezar dowodu spoczywa nie na harrym tylko na drugiej stronie, ktora bedzie musiala przedstawic twarde dowody na to, ze kradl, bral lapowki, korupowal i jeszcze go za to prokuratura scigala
wiesz to na takiej zasadzie jakby ktos napisal o polityku/posle, ze bierze w lape, wszyscy sie domyslaja, wszyscy o tym mowia - ale jak nie masz nagrania wideo/audio czy dowodow w postaci zeznan, potwierdzen przelewow - to lezysz i bekasz za naruszenie dobr osobistych
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
- Łoptymista
- Trener
chcesz remusa z torbamni puscic? zeby mecenasowi musial jeszcze za dojazdy oddawac 
bkapusta pisze:co Ty go! takie sprawy z prawnego punktu widzenia to banal...
W zasadzie to sie zgadzam, acz.. I tu sie zaczyna. Wiadomo ze sprawa by sie musiala odbyc z powodztwa cywilnego. Kto za to zaplaci, za bieglych do ustalenia internauty, za mecenasa wreszcie? Gdzie gwarancja, ze (po ustaleniu winy) winny bedzie w stanie oddac chocby 1 zl zwrotu kosztow? Nie mowiac juz o jakichs karach finasowych w postaci motorow po 17 tysiecy..
Poza tym "winny" odszuka w owczesnej prasie wycinki o domniemanej korupcji w TZ (bylo cos takiego). Do tego wyszuka pare wypowiedz harrego o trudnosciach wyliczenia sie z kazdej zlotowki i watpliwosci dla sadu gotowe. Przynajmniej na tyle zeby ciagnac to dosyc dlugo.. Komu by sie chcialo dla watpliwej satysfakcji?
Juz podnosi sie krzyk w stylu: Jak sie teraz odpusci to ... itd. Tyle ze to nie krzykacze maja zakladac sprawe
PS. Jesli macie pewnosc ze to dziecko neo, to wogole bez sensu...
Harry załóż sobie wątek sprawy sądowe..koleżka zaszalał poszedł na całość
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- Łoptymista
- Trener
go! nie tylko cywilne
212 p. 2 kk klanie sie
wycinkow prasowych o korupcji w TZ nie pamietam... z reszta tu i tak wymagane bylyby ustalanie jakies mocniejsze dowody niez tylko pisaninki
212 p. 2 kk klanie sie
wycinkow prasowych o korupcji w TZ nie pamietam... z reszta tu i tak wymagane bylyby ustalanie jakies mocniejsze dowody niez tylko pisaninki
sting126 pisze:Szczesliwie wymiar sprawiedliwosci w Polsce nie kieruje sie w rozpatrywaniu sprawy tym "kto za to zaplaci".
Ale ja bym sie nieszczesliwie tym kierowal gdybym (na miejscu harrego) mial decydowac: szarpac sie czy nie?
Hahaha!!! Od tego Waszego głupiego gadania, to już mnie gęba od smiechu boli.
Dajcie sobie spokój z gadaniem i pokażcie na co Was stać, bo namierzenia mnie przez policję, to ja za bardzo się nie boję i tym mnie nie przestraszycie. 
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Proszę Cie skończ już.
Jesteś na forum 2 dni. Chciałeś założyć "fajny" temat czy co? Zabłysnąć chciałeś?
Nie wiem ile masz lat. Prawdopodobnie jestem od Ciebie nawet młodszy (chociaż po tym co piszesz to mam wątpliwości) i nie powinienem Ci zwracać uwagi, ale nie pisz głupot bo się tylko pogrążasz...
Jesteś na forum 2 dni. Chciałeś założyć "fajny" temat czy co? Zabłysnąć chciałeś?
Nie wiem ile masz lat. Prawdopodobnie jestem od Ciebie nawet młodszy (chociaż po tym co piszesz to mam wątpliwości) i nie powinienem Ci zwracać uwagi, ale nie pisz głupot bo się tylko pogrążasz...

To ja proponuje Harremu w czasie meczu przejsc sie po sektorze kolo parkingu maszyn i zapytac tych wszystkich rencistow co o nim sadza i o zarzadzie TZ to moze sie uzbiera tych motorkow na kilka lat

Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Ale wy jesteście sztywni i nudni, jak flaki z olejem. Takimi gadkami dajecie do myślenia. Zastanawiam się, czy wy wogóle jesteście z lublina, czy może z jakiegoś dechami zabitego hamowa. 
Nie tacy "Kozacy" próbowali wyrwać ze mnie kasę.
Ustawcie się w kolejce, a ja będę śmiał się jeszcze głośniej. 
Nie tacy "Kozacy" próbowali wyrwać ze mnie kasę.
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2009, o 16:43 przez Romus, łącznie zmieniany 1 raz.
a kolega moze napisac ile ma lat?
Romus pisze:Jestem kibicem lubelskiego żużla od dziecka, a będzie to już ponad 30 lat i nie wyobrażam sobie naszego miasta bez klubu żużlowego. Oddałbym im wszystkie pieniądze (gdybym tylko je miał), aby doprowadzić ten klub na sam szczyt.
Pozdrawiam
Czytaj uważnie moje wypowiedzi, a może lepiej je zrozumiesz. Pisałem już o moim wieku w przybliżeniu. 
piv pisze:To ja proponuje Harremu w czasie meczu przejsc sie po sektorze kolo parkingu maszyn i zapytac tych wszystkich rencistow co o nim sadza i o zarzadzie TZ to moze sie uzbiera tych motorkow na kilka lat![]()
![]()
To to wiem
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Dziwne. Myślałem, że osoby dorosłe są bardziej inteligentne i rozsądne.