Co były zarzad zrobil Tobie? :p

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Remus
Senior

Re: Co były zarzad zrobil Tobie? :p

#52 Postautor: Remus » 23 czerwca 2009, o 14:47

Zgadza się. Może lepiej skupmy swoją uwagę na obecnej sytuacji Klubu i na prawdziwym dopingu podczas meczy :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

Re: Co Ty zrobiłeś dla naszych sponsorów?

#53 Postautor: Łoptymista » 23 czerwca 2009, o 14:56

go! pisze:
harry pisze:Gizmo w zasadzie odpowiedział. To żaden problem znaleźć i oskarżyć typka.

No nie do konca. Jesli chcial sie ukryc to prawdopodnie lubelscy specjalisci policyjni nie sa w satnie go namierzyc.

z tego co wiadomo to sa

kilka klikniec poznaja nie tylko IP, ale takze dokladne info o kompie, z ktorego wyszly swiat te i owe informacje

bkapusta pisze:Harry jakbys szukal kogos do takiej sprawy sadowej to Ci moge kogos nagrac.

na taka prosta sprawe, to pol lubelskiej palestry by sie zglosilo w 1 sekunde :D

go!
Trener

#54 Postautor: go! » 23 czerwca 2009, o 15:07

Łoptymista pisze:z tego co wiadomo to sa

Napisalem ze jesli sie chcial ukryc, bo jesli nie chcial to kazdy sierzant po skroconym, 4-ro godzinnym kursie komputerowym go moze namierzyc.. Tu zgoda
Łoptymista pisze:na taka prosta sprawe, to pol lubelskiej palestry by sie zglosilo w 1 sekunde :D

Naprawde uwazasz ze to by byla prosta sprawa? Ja jestem pewien ze do niej nie dojdzie. I to z wielu powodow..

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#55 Postautor: RadeKas » 23 czerwca 2009, o 15:10

glupich nie sieja
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#56 Postautor: Łoptymista » 23 czerwca 2009, o 15:16

AD go!

1. licze ze do sprawy dojdzie. chociazby po to, aby w przyszlosci nie bylo podobnych. Odpuszczenie teraz bedzie oznaczalo zgode na gadanie podobnych rzeczy przez innych

2. swoja wiedze o znajomosci komputerow przez policje opieram na inforamcjach i rozmowach z PG w KWP. Tam siedza naprawde nieglupi ludzie, ktorzy wysledzili i wytropil nielada cwaniakow.

3. w przypadku pana (?) remusa mamy do czynienia raczej z dzieckiem neo, a nie z hakerem maskujacym sie za iles tam serwerami w Chinach, Iranie itp.

tak czy siak czekam na to co przyniosa kolejne wpisy w tym temacie.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#57 Postautor: bkapusta » 23 czerwca 2009, o 15:21

Łoptymista pisze:

bkapusta pisze:Harry jakbys szukal kogos do takiej sprawy sadowej to Ci moge kogos nagrac.

na taka prosta sprawe, to pol lubelskiej palestry by sie zglosilo w 1 sekunde :D

Ale co sie harry bedzie wozil z lubelska palestra, ja mu speca z Warszawy moge podeslac, wakacje sa, kryzys, bo to jeden kolega po fachu roboty szuka :)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#58 Postautor: bkapusta » 23 czerwca 2009, o 15:24

go! pisze:
Łoptymista pisze:na taka prosta sprawe, to pol lubelskiej palestry by sie zglosilo w 1 sekunde :D

Naprawde uwazasz ze to by byla prosta sprawa? Ja jestem pewien ze do niej nie dojdzie. I to z wielu powodow..

co Ty go! takie sprawy z prawnego punktu widzenia to banal...

ciezar dowodu spoczywa nie na harrym tylko na drugiej stronie, ktora bedzie musiala przedstawic twarde dowody na to, ze kradl, bral lapowki, korupowal i jeszcze go za to prokuratura scigala :) na co dowodow twardych nie ma... nie wazne sa domysly, polslowka, plotki, niedomowienia - osoba, ktora wyglosila takie, a nie inne opinie publicznie musi miec twarde dowody :)

wiesz to na takiej zasadzie jakby ktos napisal o polityku/posle, ze bierze w lape, wszyscy sie domyslaja, wszyscy o tym mowia - ale jak nie masz nagrania wideo/audio czy dowodow w postaci zeznan, potwierdzen przelewow - to lezysz i bekasz za naruszenie dobr osobistych :)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#59 Postautor: Łoptymista » 23 czerwca 2009, o 15:24

chcesz remusa z torbamni puscic? zeby mecenasowi musial jeszcze za dojazdy oddawac :lol:

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#60 Postautor: Remus » 23 czerwca 2009, o 15:35

Nie Remusa tylko Romusa :)
Obrazek

go!
Trener

#61 Postautor: go! » 23 czerwca 2009, o 16:04

bkapusta pisze:co Ty go! takie sprawy z prawnego punktu widzenia to banal...

W zasadzie to sie zgadzam, acz.. I tu sie zaczyna. Wiadomo ze sprawa by sie musiala odbyc z powodztwa cywilnego. Kto za to zaplaci, za bieglych do ustalenia internauty, za mecenasa wreszcie? Gdzie gwarancja, ze (po ustaleniu winy) winny bedzie w stanie oddac chocby 1 zl zwrotu kosztow? Nie mowiac juz o jakichs karach finasowych w postaci motorow po 17 tysiecy..
Poza tym "winny" odszuka w owczesnej prasie wycinki o domniemanej korupcji w TZ (bylo cos takiego). Do tego wyszuka pare wypowiedz harrego o trudnosciach wyliczenia sie z kazdej zlotowki i watpliwosci dla sadu gotowe. Przynajmniej na tyle zeby ciagnac to dosyc dlugo.. Komu by sie chcialo dla watpliwej satysfakcji?
Juz podnosi sie krzyk w stylu: Jak sie teraz odpusci to ... itd. Tyle ze to nie krzykacze maja zakladac sprawe :lol: Krzykacze pojada nad jeziorko a harry do sadu, na kolejna rozprawe...
PS. Jesli macie pewnosc ze to dziecko neo, to wogole bez sensu...

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#62 Postautor: Mars » 23 czerwca 2009, o 16:06

Harry załóż sobie wątek sprawy sądowe..koleżka zaszalał poszedł na całość
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#63 Postautor: Łoptymista » 23 czerwca 2009, o 16:12

go! nie tylko cywilne

212 p. 2 kk klanie sie

wycinkow prasowych o korupcji w TZ nie pamietam... z reszta tu i tak wymagane bylyby ustalanie jakies mocniejsze dowody niez tylko pisaninki

go!
Trener

#65 Postautor: go! » 23 czerwca 2009, o 16:22

sting126 pisze:Szczesliwie wymiar sprawiedliwosci w Polsce nie kieruje sie w rozpatrywaniu sprawy tym "kto za to zaplaci".

Ale ja bym sie nieszczesliwie tym kierowal gdybym (na miejscu harrego) mial decydowac: szarpac sie czy nie?

Awatar użytkownika
Romus

#66 Postautor: Romus » 23 czerwca 2009, o 16:29

Hahaha!!! Od tego Waszego głupiego gadania, to już mnie gęba od smiechu boli. :) Dajcie sobie spokój z gadaniem i pokażcie na co Was stać, bo namierzenia mnie przez policję, to ja za bardzo się nie boję i tym mnie nie przestraszycie. :)

Speedway-Mati
Zawodowiec

#67 Postautor: Speedway-Mati » 23 czerwca 2009, o 16:32

Proszę Cie skończ już.
Jesteś na forum 2 dni. Chciałeś założyć "fajny" temat czy co? Zabłysnąć chciałeś?
Nie wiem ile masz lat. Prawdopodobnie jestem od Ciebie nawet młodszy (chociaż po tym co piszesz to mam wątpliwości) i nie powinienem Ci zwracać uwagi, ale nie pisz głupot bo się tylko pogrążasz... :?
Obrazek

Awatar użytkownika
piv
Junior

#68 Postautor: piv » 23 czerwca 2009, o 16:34

To ja proponuje Harremu w czasie meczu przejsc sie po sektorze kolo parkingu maszyn i zapytac tych wszystkich rencistow co o nim sadza i o zarzadzie TZ to moze sie uzbiera tych motorkow na kilka lat :lol: :lol: 8)

harry
Trener

#69 Postautor: harry » 23 czerwca 2009, o 16:38

Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Romus

#70 Postautor: Romus » 23 czerwca 2009, o 16:39

Ale wy jesteście sztywni i nudni, jak flaki z olejem. Takimi gadkami dajecie do myślenia. Zastanawiam się, czy wy wogóle jesteście z lublina, czy może z jakiegoś dechami zabitego hamowa. :)

Nie tacy "Kozacy" próbowali wyrwać ze mnie kasę. :) Ustawcie się w kolejce, a ja będę śmiał się jeszcze głośniej. :)
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2009, o 16:43 przez Romus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
piv
Junior

#71 Postautor: piv » 23 czerwca 2009, o 16:40

a kolega moze napisac ile ma lat?

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#72 Postautor: gizmo » 23 czerwca 2009, o 16:44

Romus pisze:Jestem kibicem lubelskiego żużla od dziecka, a będzie to już ponad 30 lat i nie wyobrażam sobie naszego miasta bez klubu żużlowego. Oddałbym im wszystkie pieniądze (gdybym tylko je miał), aby doprowadzić ten klub na sam szczyt.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Romus

#73 Postautor: Romus » 23 czerwca 2009, o 16:45

Czytaj uważnie moje wypowiedzi, a może lepiej je zrozumiesz. Pisałem już o moim wieku w przybliżeniu. :)

harry
Trener

#74 Postautor: harry » 23 czerwca 2009, o 16:46

piv pisze:To ja proponuje Harremu w czasie meczu przejsc sie po sektorze kolo parkingu maszyn i zapytac tych wszystkich rencistow co o nim sadza i o zarzadzie TZ to moze sie uzbiera tych motorkow na kilka lat :lol: :lol: 8)

To to wiem :lol: . Ale co oni mogą wiedzieć? Informacji trochę z barku. Dobrze je znam i dokładnie wiem kto je puszczał w obieg bo porządni ludzi od razu przychodzili i mówili o tych bredniach. Oczywiście kilku uwierzyło i podało dalej jak to w Lublinie. I takie Romusy wierzą później w te wszystkie bajki i kompromitują się na forum.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Speedway-Mati
Zawodowiec

#75 Postautor: Speedway-Mati » 23 czerwca 2009, o 16:46

Dziwne. Myślałem, że osoby dorosłe są bardziej inteligentne i rozsądne.
Obrazek