Tomek Piszcz
Re: Tomek Piszcz
HAHAHA zrobil z siebie bezmozgowa szowinistyczna szarancze nie odczytujac ironii w poscie Harrego, co wytkneli mu Gawron, Lopty i Harry, to wzial jakiegos starego kotleta odgrzal. Na to pytanie Coopera zreszta sam odpowiedzial kilka dni temu. A wyciaga je tylko po to zeby odwrocic uwage od tego, ze sie zblaznil nie po raz pierwszy zreszta na tym forum

- tezetomaniak
- Trener
Regdal pisze:Czy po meczu w Krośnie masz jakieś pytania odnośnie sprzętu Tomka ?
a ja mam pytanie, czy sadzisz ze jak masz blizszy kontakt z Piszczem i Klimkiem niz szary człowiek to uwazasz sie za wielkiego cwaniaka ?
nie takich kozakow ludzie przerabiali.
Regdal pisze:Cooper pisze:Jak jest ze sprzętem u Tomka, powiedzmy "na polska ligę"?
Czy po meczu w Krośnie masz jakieś pytania odnośnie sprzętu Tomka ?
Tak, kto mu takie fajne furki przystosowal (w pierwszym biegu ledwo sie na niej utrzymal, taka byla mocna) i czy mozecie podrzucic kontakt Karolowi Baranowi?
A do ciebie mam jedna prosbe (choc to chyba grochem o sciane) - wiecej luzu, co?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Karolowi to jeszcze jeszcze ale myśle,że lepiel Rafałowi przydałby się lepszy sprzet a co do Regdala to faktycznie więcej luzu choć powiem szczerze nie dziwie mu się,że broni Tomka czy Rafała i proponuje być mniej Enigmatycznym a to każdemu na dobre wyjdzie. Ps Zachowanie Tomka w Krośnie po meczu faktycznie b.ładne
Tylko zeRegdal broni Tomka i Rafala nawet jak nikt nie atakuje.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Wszystko bierze sobie za bardzo do serca i wychodzi jak wychodzi (czyżby to była przyjazń
)
przeciez to jeden team - co sie dziwic
Więc chodź przyjebie ci deską raz żółtą a raz niebieską !! 
dobek pisze: myśle,że lepiel Rafałowi przydałby się lepszy sprzet
Ty chyba byłeś na innym meczu,akurat Tomek i Rafał jeździli w Krośnie na identycznie przygotowanych silnikach,przez tego samego tunera.Gdyby Tomek zamienił się z Rafałem silnikami,zapewne zrobiłby te same punkty.Tylko ślepy i głuchy nie stwierdzi, że Rafał pojechał w Krośnie pierwszy wyścig tylko na 3 kółka.Kowalczyk nigdy nie wyprzedziłby Klimka gdyby ten nie kłapał gazem po 3-ech przejechanych okrążeniach.Co było potem ci co byli widzieli,starty na niepełnym gazie,pasywna jazda i zamykanie gazu.Sytuacja się powtarza od początku sezonu,sprzęt jedzie najlepiej jak dotychczas w jego karierze.Wgrane starty w pierwszych wyścigach w Rawiczu,Opolu,Krośnie, o Lublinie nie wspomnę i potem oddanie prowadzenia na ostatnich kółkach o czymś świadczą.O czym znawcy na tym forum zapewne wiedzą.Jedno jest pewne - sprzęt nie zawodzi,zero defektów od początku ligi.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
To dobrze, że dziś nadrabiał te braki w Rawiczu. Miał okazję startować z juniorami z ekstraligi i poznawać obce tory - oby tak dalej, a kariera będzie nawet lepsza niż Karola Polaka!
istred pisze:To dobrze, że dziś nadrabiał te braki w Rawiczu. Miał okazję startować z juniorami z ekstraligi i poznawać obce tory - oby tak dalej, a kariera będzie nawet lepsza niż Karola Polaka!
Of course.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Regdal przestań juz to wszystko pisać bo kogoś faktycznie szlag trafi i dojdzie do samosądu.
Po kiego grzyba kupować extra fury jak się nie ma pojęcia o cyklu kariery??? Najmniejszego pojęcia.
Szkoda chłopaka.
Po kiego grzyba kupować extra fury jak się nie ma pojęcia o cyklu kariery??? Najmniejszego pojęcia.
Szkoda chłopaka.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Po kiego grzyba kupować extra fury jak się nie ma pojęcia o cyklu kariery???
Nie do mnie to pytanie.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
No to mu przekaż. Bo i tak wiadomo, ze naszego forum nie czyta 
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:No to mu przekaż. Bo i tak wiadomo, ze naszego forum nie czyta
Ja już nie mam siły.Sam to zrób,podobno jesteście per Ty.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Kuźwa. Prawie byłem pewny takiej odpowiedzi. Jak nie masz możliwości to po co to wszystko piszesz?
Liczysz, ze faktycznie zrobimy bunt i przewrót majowy( czerwcowy?) A co to da?
Ja juz dawno powiedziałem co trzeba zrobić, ale to może być trudne, szczególnie w świetle wypowiedzi Prezesa.
Liczysz, ze faktycznie zrobimy bunt i przewrót majowy( czerwcowy?) A co to da?
Ja juz dawno powiedziałem co trzeba zrobić, ale to może być trudne, szczególnie w świetle wypowiedzi Prezesa.
Znaczy, mówiąc oględnie, kondycyjnie Rafał przygotowywał się do sezonu razem z Jackiem Rempałą?Regdal pisze:Rafał pojechał w Krośnie pierwszy wyścig tylko na 3 kółka.Kowalczyk nigdy nie wyprzedziłby Klimka gdyby ten nie kłapał gazem po 3-ech przejechanych okrążeniach.
A tego to już nie rozumiem - starty na niepełnym gazie to już chyba nie jest kwestia kondycji? Czy właśnie brak siły?Co było potem ci co byli widzieli,starty na niepełnym gazie,pasywna jazda i zamykanie gazu.
Z dalszych postów jasno wynika, że są jakieś pretensje do najbliższych Rafała. Czy mógłbyś to wyjaśnić? Oczywiście, jeśli chodzi o kwestie sportowe, inne mnie nie interesują.
Torsen pisze:A tego to już nie rozumiem - starty na niepełnym gazie to już chyba nie jest kwestia kondycji? Czy właśnie brak siły?
A dlaczego nie? Dajesz potężnie ze startu . Na długim torze lubelskim rozpędzasz się mocno. I co? bez siły złamiesz motocykl???
Już nie mówiąc, ze na przyczepnym starcie musisz mieć naprawdę parę w rękach, zeby nie wywalić świecy.
Z dalszych postów jasno wynika, że są jakieś pretensje do najbliższych Rafała. Czy mógłbyś to wyjaśnić? Oczywiście, jeśli chodzi o kwestie sportowe, inne mnie nie interesują.
Jakby mógł to już kilka lat temu by wyjaśnił...
Przecież o tym, że ma siłownię w domu, niejaki djrafix pisał już z 5 lat temu... Więc skąd pretensje do papy? Nie lubię faceta, ale co, ma chłopakowi powtórzenia odliczać? Rafał to już nie jest taki szczyl i chyba wie, czego chce oraz co jest potrzebne, żeby to osiągnąć.
W tym wypadku może mieć wpływ brak konkurencji dla niego. Wie, że te 5 biegów musi pojechać bo nie ma kto i olewa wszytko. Zaznaczam, że tak sobie zgaduję 
Torsen pisze:Przecież o tym, że ma siłownię w domu, niejaki djrafix pisał już z 5 lat temu...
Niestety już od 2 lat jej nie ma,przeszkadzała papie i odjechała w siną dal...
Więc skąd pretensje do papy? Nie lubię faceta, ale co, ma chłopakowi powtórzenia odliczać? Rafał to już nie jest taki szczyl i chyba wie, czego chce oraz co jest potrzebne, żeby to osiągnąć.
Dlatego że jest głównym reżyserem w negatywnym znaczeniu,a synio to tylko zwykły aktor nie mający wpływu na scenariusz.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Dobry aktor wie kiedy zrezygnować z filmu jak scenariusz nie odpowiada.
skoro już trochę zboczyliśmy z tematu (acz niezbyt daleko) to mnie się marzy za rok w lubelskiej ekipie Daniel Jeleniewski, Tomek Piszcz, Dawid Stachyra i Rafał Klimek. Ech...
No i oczywiście Jasio na trenera, Ziółkowski na kierownika i... Cieślak na traktor
r
PS. W najnowszej Polityce jest artykuł "Afrodyta na wirażu" o pierwszej w Polsce żużlistce z Zielonej Góry.
No i oczywiście Jasio na trenera, Ziółkowski na kierownika i... Cieślak na traktor
r
PS. W najnowszej Polityce jest artykuł "Afrodyta na wirażu" o pierwszej w Polsce żużlistce z Zielonej Góry.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
- Egon
- Zawodowiec
Faktycznie warto by było przenieść się już do wątku o Klimku.
Co do Daniela to on nie wykluczał powrotu do Lublina..tyle że nie do 2 ligi. Jeśli jakimś cudem znajdziemy się w 1 lidze to oczywiście jest szansa ściągnąć Jeleniewskiego do Koziej Wólki
No ale do tego to długa droga jeszcze..swoją drogą to pamiętacie jak na Ratujmy Lubelski Żużel wszystkich robił?
No ale to może też w innym wątku zacznę:P
Co do Daniela to on nie wykluczał powrotu do Lublina..tyle że nie do 2 ligi. Jeśli jakimś cudem znajdziemy się w 1 lidze to oczywiście jest szansa ściągnąć Jeleniewskiego do Koziej Wólki
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
ravajas pisze:skoro już trochę zboczyliśmy z tematu (acz niezbyt daleko) to mnie się marzy za rok w lubelskiej ekipie Daniel Jeleniewski, Tomek Piszcz, Dawid Stachyra i Rafał Klimek. Ech...
.
To jak już marzymy to ja po proszę do tego Adamsa Karlssona i Richardsona.