Tomek Piszcz

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

Re: Tomek Piszcz

#601 Postautor: Manitou » 17 czerwca 2009, o 19:37

HAHAHA zrobil z siebie bezmozgowa szowinistyczna szarancze nie odczytujac ironii w poscie Harrego, co wytkneli mu Gawron, Lopty i Harry, to wzial jakiegos starego kotleta odgrzal. Na to pytanie Coopera zreszta sam odpowiedzial kilka dni temu. A wyciaga je tylko po to zeby odwrocic uwage od tego, ze sie zblaznil nie po raz pierwszy zreszta na tym forum :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#602 Postautor: tezetomaniak » 17 czerwca 2009, o 19:49

Regdal pisze:Czy po meczu w Krośnie masz jakieś pytania odnośnie sprzętu Tomka ?

a ja mam pytanie, czy sadzisz ze jak masz blizszy kontakt z Piszczem i Klimkiem niz szary człowiek to uwazasz sie za wielkiego cwaniaka ?
nie takich kozakow ludzie przerabiali.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#603 Postautor: Cooper » 17 czerwca 2009, o 22:17

Regdal pisze:
Cooper pisze:Jak jest ze sprzętem u Tomka, powiedzmy "na polska ligę"?

Czy po meczu w Krośnie masz jakieś pytania odnośnie sprzętu Tomka ?

Tak, kto mu takie fajne furki przystosowal (w pierwszym biegu ledwo sie na niej utrzymal, taka byla mocna) i czy mozecie podrzucic kontakt Karolowi Baranowi?

A do ciebie mam jedna prosbe (choc to chyba grochem o sciane) - wiecej luzu, co?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

dobek
Senior

#604 Postautor: dobek » 17 czerwca 2009, o 22:43

Karolowi to jeszcze jeszcze ale myśle,że lepiel Rafałowi przydałby się lepszy sprzet a co do Regdala to faktycznie więcej luzu choć powiem szczerze nie dziwie mu się,że broni Tomka czy Rafała i proponuje być mniej Enigmatycznym a to każdemu na dobre wyjdzie. Ps Zachowanie Tomka w Krośnie po meczu faktycznie b.ładne

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#605 Postautor: RadeKas » 17 czerwca 2009, o 22:45

Tylko zeRegdal broni Tomka i Rafala nawet jak nikt nie atakuje.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

dobek
Senior

#606 Postautor: dobek » 17 czerwca 2009, o 22:50

Wszystko bierze sobie za bardzo do serca i wychodzi jak wychodzi (czyżby to była przyjazń :shock: )

seba

#607 Postautor: seba » 17 czerwca 2009, o 22:53

przeciez to jeden team - co sie dziwic
Więc chodź przyjebie ci deską raz żółtą a raz niebieską !! :)

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#608 Postautor: Regdal » 17 czerwca 2009, o 23:10

dobek pisze: myśle,że lepiel Rafałowi przydałby się lepszy sprzet

Ty chyba byłeś na innym meczu,akurat Tomek i Rafał jeździli w Krośnie na identycznie przygotowanych silnikach,przez tego samego tunera.Gdyby Tomek zamienił się z Rafałem silnikami,zapewne zrobiłby te same punkty.Tylko ślepy i głuchy nie stwierdzi, że Rafał pojechał w Krośnie pierwszy wyścig tylko na 3 kółka.Kowalczyk nigdy nie wyprzedziłby Klimka gdyby ten nie kłapał gazem po 3-ech przejechanych okrążeniach.Co było potem ci co byli widzieli,starty na niepełnym gazie,pasywna jazda i zamykanie gazu.Sytuacja się powtarza od początku sezonu,sprzęt jedzie najlepiej jak dotychczas w jego karierze.Wgrane starty w pierwszych wyścigach w Rawiczu,Opolu,Krośnie, o Lublinie nie wspomnę i potem oddanie prowadzenia na ostatnich kółkach o czymś świadczą.O czym znawcy na tym forum zapewne wiedzą.Jedno jest pewne - sprzęt nie zawodzi,zero defektów od początku ligi.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
istred
Trener

#609 Postautor: istred » 17 czerwca 2009, o 23:18

To dobrze, że dziś nadrabiał te braki w Rawiczu. Miał okazję startować z juniorami z ekstraligi i poznawać obce tory - oby tak dalej, a kariera będzie nawet lepsza niż Karola Polaka!

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#610 Postautor: Regdal » 17 czerwca 2009, o 23:28

istred pisze:To dobrze, że dziś nadrabiał te braki w Rawiczu. Miał okazję startować z juniorami z ekstraligi i poznawać obce tory - oby tak dalej, a kariera będzie nawet lepsza niż Karola Polaka!

Of course.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

harry
Trener

#611 Postautor: harry » 17 czerwca 2009, o 23:35

Regdal przestań juz to wszystko pisać bo kogoś faktycznie szlag trafi i dojdzie do samosądu.
Po kiego grzyba kupować extra fury jak się nie ma pojęcia o cyklu kariery??? Najmniejszego pojęcia.
Szkoda chłopaka.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#612 Postautor: Regdal » 17 czerwca 2009, o 23:38

harry pisze:Po kiego grzyba kupować extra fury jak się nie ma pojęcia o cyklu kariery???

Nie do mnie to pytanie.

www.wolinski.com.pl

harry
Trener

#613 Postautor: harry » 17 czerwca 2009, o 23:46

No to mu przekaż. Bo i tak wiadomo, ze naszego forum nie czyta :evil:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#614 Postautor: Regdal » 17 czerwca 2009, o 23:49

harry pisze:No to mu przekaż. Bo i tak wiadomo, ze naszego forum nie czyta :evil:

Ja już nie mam siły.Sam to zrób,podobno jesteście per Ty.

www.wolinski.com.pl

harry
Trener

#615 Postautor: harry » 17 czerwca 2009, o 23:55

Kuźwa. Prawie byłem pewny takiej odpowiedzi. Jak nie masz możliwości to po co to wszystko piszesz?
Liczysz, ze faktycznie zrobimy bunt i przewrót majowy( czerwcowy?) A co to da?
Ja juz dawno powiedziałem co trzeba zrobić, ale to może być trudne, szczególnie w świetle wypowiedzi Prezesa.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#616 Postautor: Torsen » 17 czerwca 2009, o 23:58

Regdal pisze:Rafał pojechał w Krośnie pierwszy wyścig tylko na 3 kółka.Kowalczyk nigdy nie wyprzedziłby Klimka gdyby ten nie kłapał gazem po 3-ech przejechanych okrążeniach.
Znaczy, mówiąc oględnie, kondycyjnie Rafał przygotowywał się do sezonu razem z Jackiem Rempałą?
Co było potem ci co byli widzieli,starty na niepełnym gazie,pasywna jazda i zamykanie gazu.
A tego to już nie rozumiem - starty na niepełnym gazie to już chyba nie jest kwestia kondycji? Czy właśnie brak siły?
Z dalszych postów jasno wynika, że są jakieś pretensje do najbliższych Rafała. Czy mógłbyś to wyjaśnić? Oczywiście, jeśli chodzi o kwestie sportowe, inne mnie nie interesują.

harry
Trener

#617 Postautor: harry » 18 czerwca 2009, o 00:13

Torsen pisze:A tego to już nie rozumiem - starty na niepełnym gazie to już chyba nie jest kwestia kondycji? Czy właśnie brak siły?

A dlaczego nie? Dajesz potężnie ze startu . Na długim torze lubelskim rozpędzasz się mocno. I co? bez siły złamiesz motocykl???
Już nie mówiąc, ze na przyczepnym starcie musisz mieć naprawdę parę w rękach, zeby nie wywalić świecy.
Z dalszych postów jasno wynika, że są jakieś pretensje do najbliższych Rafała. Czy mógłbyś to wyjaśnić? Oczywiście, jeśli chodzi o kwestie sportowe, inne mnie nie interesują.

Jakby mógł to już kilka lat temu by wyjaśnił...

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#618 Postautor: Torsen » 18 czerwca 2009, o 00:28

Przecież o tym, że ma siłownię w domu, niejaki djrafix pisał już z 5 lat temu... Więc skąd pretensje do papy? Nie lubię faceta, ale co, ma chłopakowi powtórzenia odliczać? Rafał to już nie jest taki szczyl i chyba wie, czego chce oraz co jest potrzebne, żeby to osiągnąć.

Davv
Kadrowicz

#619 Postautor: Davv » 18 czerwca 2009, o 00:31

W tym wypadku może mieć wpływ brak konkurencji dla niego. Wie, że te 5 biegów musi pojechać bo nie ma kto i olewa wszytko. Zaznaczam, że tak sobie zgaduję :D

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#620 Postautor: Regdal » 18 czerwca 2009, o 06:23

Torsen pisze:Przecież o tym, że ma siłownię w domu, niejaki djrafix pisał już z 5 lat temu...

Niestety już od 2 lat jej nie ma,przeszkadzała papie i odjechała w siną dal...

Więc skąd pretensje do papy? Nie lubię faceta, ale co, ma chłopakowi powtórzenia odliczać? Rafał to już nie jest taki szczyl i chyba wie, czego chce oraz co jest potrzebne, żeby to osiągnąć.

Dlatego że jest głównym reżyserem w negatywnym znaczeniu,a synio to tylko zwykły aktor nie mający wpływu na scenariusz.

www.wolinski.com.pl

Davv
Kadrowicz

#621 Postautor: Davv » 18 czerwca 2009, o 06:26

Dobry aktor wie kiedy zrezygnować z filmu jak scenariusz nie odpowiada.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#623 Postautor: ravajas » 18 czerwca 2009, o 08:31

skoro już trochę zboczyliśmy z tematu (acz niezbyt daleko) to mnie się marzy za rok w lubelskiej ekipie Daniel Jeleniewski, Tomek Piszcz, Dawid Stachyra i Rafał Klimek. Ech...

No i oczywiście Jasio na trenera, Ziółkowski na kierownika i... Cieślak na traktor :)

r

PS. W najnowszej Polityce jest artykuł "Afrodyta na wirażu" o pierwszej w Polsce żużlistce z Zielonej Góry.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#624 Postautor: Egon » 18 czerwca 2009, o 08:44

Faktycznie warto by było przenieść się już do wątku o Klimku.

Co do Daniela to on nie wykluczał powrotu do Lublina..tyle że nie do 2 ligi. Jeśli jakimś cudem znajdziemy się w 1 lidze to oczywiście jest szansa ściągnąć Jeleniewskiego do Koziej Wólki 8) No ale do tego to długa droga jeszcze..swoją drogą to pamiętacie jak na Ratujmy Lubelski Żużel wszystkich robił? :) No ale to może też w innym wątku zacznę:P
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Sledzio
Trener
Kontakt:

#625 Postautor: Sledzio » 18 czerwca 2009, o 10:25

ravajas pisze:skoro już trochę zboczyliśmy z tematu (acz niezbyt daleko) to mnie się marzy za rok w lubelskiej ekipie Daniel Jeleniewski, Tomek Piszcz, Dawid Stachyra i Rafał Klimek. Ech...

No i oczywiście Jasio na trenera, Ziółkowski na kierownika i... Cieślak na traktor :)

.

To jak już marzymy to ja po proszę do tego Adamsa Karlssona i Richardsona.