Gawrzyk pisze:bkapusta pisze:Swoja droga - zbliza nam sie 7 [wow!] rocznica uruchomienia tego grajdolka - bedzie jakis festyn?
tak. jak co tydzien - Johnys, Czeko, Fashion, 68 itp itd
To sie bede musial wybrac
Gawrzyk pisze:bkapusta pisze:Swoja droga - zbliza nam sie 7 [wow!] rocznica uruchomienia tego grajdolka - bedzie jakis festyn?
tak. jak co tydzien - Johnys, Czeko, Fashion, 68 itp itd
Aganesu pisze:Chłopie mam na ten ten inne zdanie, a tegotypu komentarze to ra zen na pw a nie na forum.
sadychor pisze:Tak powaznie mowiac nie czaje o co kaman Panowie. Troche robi sie jak pod sklepem; grupka meneli usilnie twierdzi, ze jest u siebie i moze pluc, smarkac i sikac gdzie popadnie a kazdy nowy ma dobic do wina albo uwazac, zeby nie dostac w kaniole. Mocno zasciankowo i mowie to powaznie
RadeKas pisze:Co zlego jest w scalaniu postow?
Aganesu pisze:Poza ty jaim cudem chcesz piac dwa posty o roznej tematyce w jednym temacie? Jak one mogly by siebie wykluczyc? Co by przeszkadzalo zeby bylo wszysko zawarte w jednym poscie?
meesha jak edytujesz posta to pokazuje sie ze zostal on zedytowany
nie mam ochoty dalej z toba dyskutowac
ps. przepraszam, ze wszystko w jednym poscie ujelam. Zgodnie z mysleniem kolegi wyzej powinnam robic to na 2 posty. Wybaczcie.
meesha pisze:Wydaje mi sie, ze mozna zmienic nick pozostajac z dotychczasowym "bagazem postow", tylko trzeba sie do ktoregos z adminow usmiechnac