10.05.2009, Lublin -Piła

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
go!
Trener

Re: 10.05.2009, Lublin -Piła

#251 Postautor: go! » 11 maja 2009, o 13:00

Gelo pisze:Cum finis est licitus, etiam media sunt licita

Mogles dorzucic "po naszemu"
8) Masz jakies obrywy od Googli? :lol:

PS. Jesli chodzi o mecz to ja zawsze patrze tylko na relacje na SF i tym razem bylem bardzo rad, nie ma sie do czego czepic. Cyfry mi sie b. podobaly :) Tylko Maciek nieco zasmucil, nie chcialbym zeby sie zniechecil ktoregos dnia do uprawiania sportu. Moze Mars rzeczywiscie nagraj tego Jacka i cala reszte. Strasznie chcialbym ich zobaczyc w akcji.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#252 Postautor: Mars » 11 maja 2009, o 13:01

go! pisze:
Gelo pisze:Cum finis est licitus, etiam media sunt licita

Mogles dorzucic "po naszemu"
8) Masz jakies obrywy od Googli? :lol:

PS. Jesli chodzi o mecz to ja zawsze patrze tylko na relacje na SF i tym razem bylem bardzo rad, nie ma sie do czego czepic. Cyfry mi sie b. podobaly :) Tylko Maciek nieco zasmucil, nie chcialbym zeby sie zniechecil ktoregos dnia do uprawiania sportu. Moze Mars rzeczywiscie nagraj tego Jacka i cala reszte. Strasznie chcialbym ich zobaczyc w akcji.

Tzn wszystkich mi sie niebedzie chciało ale Jace masz jak w BANKU..
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
ahuramazda

#253 Postautor: ahuramazda » 11 maja 2009, o 13:03

A ja ze swojej strony dodam tylko tyle, ze trzeba było aż 13 biegów zeby Ci 'profesjonalisci' dojechali w 4 do mety w awizowanym skladzie (nie licze biegow z udzialem Macka, bo wystapil w tym biegu i do mety nie dojechal). Ale za to bieg XV wspanialy!!!

meesha
Trener
Kontakt:

#254 Postautor: meesha » 11 maja 2009, o 15:26

Słuchaj Dziąbaku jedziesz do Opola czy jestes zwykłym napinaczem przed kompem???

To ja moze w ten sposob zapytam - byles wczoraj na spotkaniu z zawodnikami po meczu :?: Byla swietna okazja zapytac trenera czemu jeszcze trzyma w skladzie swojego "kolesia" Jacka Rempale, jak rowniez tego ostatniego zapytac, czemu robi tylko 10+1 w 4 biegach i czemu nie zrezygnuje z dalszych startow w obliczu tego, ze janek i Mars maja taka koncepcje :lol:
Jesli nie byles i nie zapytales to jestes wlasnie zwyklym napinaczem internetowym :P

Pozdrawiam :)

PS. Co to jest ten "Dziąbak" :?: :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#255 Postautor: Mars » 11 maja 2009, o 15:30

meesha pisze:
Słuchaj Dziąbaku jedziesz do Opola czy jestes zwykłym napinaczem przed kompem???

To ja moze w ten sposob zapytam - byles wczoraj na spotkaniu z zawodnikami po meczu :?: Byla swietna okazja zapytac trenera czemu jeszcze trzyma w skladzie swojego "kolesia" Jacka Rempale, jak rowniez tego ostatniego zapytac, czemu robi tylko 10+1 w 4 biegach i czemu nie zrezygnuje z dalszych startow w obliczu tego, ze janek i Mars maja taka koncepcje :lol:
Jesli nie byles i nie zapytales to jestes wlasnie zwyklym napinaczem internetowym :P

Pozdrawiam :)

PS. Co to jest ten "Dziąbak" :?: :lol:

Uwierz mi jezeli w Opolu pojedzie znowu na 5pkt podejde doniego i powiem mu co o nim mysle. A ty Meesha daj sobie na wstrzymanie bo mozesz powiedziec za duzo.

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#256 Postautor: mustafa » 11 maja 2009, o 15:35

Mars pisze: A ty Meesha daj sobie na wstrzymanie bo mozesz powiedziec za duzo.

Argumenty się kończą ??

Awatar użytkownika
Flint
Szkółkowicz

#257 Postautor: Flint » 11 maja 2009, o 15:37

Torsen pisze:Dla mnie Jacek jest kompletnie nieprzekonujący. Rozprowadzenie Messinga przeciwko Szymce i Charczence, jeśli kogoś podnieca, to ja już nie poradzę. Dziś miał jednego przeciwnika i poległ z kretesem.

Dla porównania. Weź sobie obczaj z kim przegrywali inni zawodnicy, a dopiero później zabieraj głos na temat Jacka.;]

Speedway Fan pisze:Dla mnie minimum tyle co dzisiaj to powinien robic na wyjazdach.

:shock:

neir1 pisze:jak pojechal dobrze to mam pisac ze zle??

Z takiego założenia co poniektórzy wychodzą.

Torsen pisze:Objechał kelnerów. Miał jednego rywala na poziomie i nie łapał się nawet na wąchanie po nim dymku.

To dlaczego nie czepiasz się Tomka RemPały, który nie potrafił objechać nawet tych kelnerów? Messing, Hall to samo. Najlepiej jechać po Jacku. Znaleźliście sobie kozła ofiarnego. Gratuluję.;] Nawet jak Lublin wygrywa to i tak można Jackowi dojebać prawda? Całe życie tak narzekasz?
To, że Ty masz niewielkie pojęcie o żużlu i myślałeś, że Jacek będzie liderem, to w sumie się nie dziwię, że teraz płaczesz po każdym meczu. Jakby był taki dobry to uwierz mi, ale w II lidze by nie jeździł...

RadeKars pisze:Kto sie spodziewal ze Baran bedzie robil same komplety?

Ja. 8)

janek pisze:Panie Wilk z całym szacunkiem skończ Pan z kolesiostwem i bądź konsekwentny. Bierz się za zmiany w skłądzie i poszukiwaniem prawdziwej lokomotywy na play-off bo inaczej znów zostaniemy oszukani.

buahahaha. Pokaż mi no palcem kilku innych, którzy będą wozić więcej punktów od Jacka.

Mars pisze:Słuchaj Dziąbaku jedziesz do Opola czy jestes zwykłym napinaczem przed kompem???

Jak ja kocham to zdanie. :lol:
Czyli co? Im więcej km przejechanych, tym większe pojęcie o żużlu? :lol: :lol:

Mars pisze:Uwierz mi jezeli w Opolu pojedzie znowu na 5pkt podejde doniego i powiem mu co o nim mysle.

Taa. Na bank.

Mars pisze:A ty Meesha daj sobie na wstrzymanie bo mozesz powiedziec za duzo.

O! Kozak. :lol:

Świst za wywiad szacuneczek. 8)
Ostatnio zmieniony 11 maja 2009, o 15:41 przez Flint, łącznie zmieniany 1 raz.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#258 Postautor: Gelo » 11 maja 2009, o 15:39

mustafa pisze:

Argumenty się kończą ??

A w ogóle kiedyś były?? :D

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#259 Postautor: Mars » 11 maja 2009, o 15:43

Gelo pisze:
mustafa pisze:

Argumenty się kończą ??

A w ogóle kiedyś były?? :D

Z mojej strony sa zawsze ;)

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#260 Postautor: mustafa » 11 maja 2009, o 15:46

Gelo pisze:A w ogóle kiedyś były?? :D

Jak się nie potrafi w końcu opanować i powiedzieć sobie " no dobra, teraz już przesadzam, nie mam racji , trzeba dać spokój ", tylko się ślepo broni tych swoich na siłę wymyślanych "argumentów" , to nie dziwne , że można zrobić z siebie... Dziabąga :) na tym forum.

Daj spokój Mars, bo w końcu na prawdę nikt tutaj na tym forum Twoich wypowiedzi nie będzie traktował poważnie.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#261 Postautor: Mars » 11 maja 2009, o 15:50

mustafa pisze:

Jak się nie potrafi w końcu opanować i powiedzieć sobie " no dobra, teraz już przesadzam, nie mam racji , trzeba dać spokój ", tylko się ślepo broni tych swoich na siłę wymyślanych "argumentów" , to nie dziwne , że można zrobić z siebie... Dziabąga :) na tym forum.

Daj spokój Mars, bo w końcu na prawdę nikt tutaj na tym forum Twoich wypowiedzi nie będzie traktował poważnie.

Powaznie hmm??? ja wyrazam swoje zdanie ale zazwyczaj prawda w oczy kole.

Awatar użytkownika
Flint
Szkółkowicz

#262 Postautor: Flint » 11 maja 2009, o 15:55

A kto Ci powiedział, że Twoje zdanie oznacza prawdę? :shock:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

meesha
Trener
Kontakt:

#263 Postautor: meesha » 11 maja 2009, o 15:57

A ty Meesha daj sobie na wstrzymanie bo mozesz powiedziec za duzo.

A co mi zrobisz jak "powiem za duzo" :?:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#264 Postautor: Mars » 11 maja 2009, o 15:58

meesha pisze:
A ty Meesha daj sobie na wstrzymanie bo mozesz powiedziec za duzo.

A co mi zrobisz jak "powiem za duzo" :?:

Dam ci buzi ;) hehe

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#265 Postautor: bkapusta » 11 maja 2009, o 16:01

Mars pisze:
mustafa pisze:

Powaznie hmm??? ja wyrazam swoje zdanie ale zazwyczaj prawda w oczy kole.

Ale jaka prawda i kogo ma w oczy kolec?

Prawda, ze Jacek jedzie nieco ponizej oczekiwan - nikogo w oczy nie kole bo wszyscy w 100% zdajemy sobie z tego sprawe.

Prawda, ze Jacek jedzie cienko i nalezy go wyrzucic na zbity pysk z druzyny - nikogo w oczy nie kole bo to jest gowno prawda. Jacek osiaga wyniki, ktore zasadniczo zapewniaja mu miejsce w skladzie, zwlaszcza na meczach w Lublinie. Jacek ma najwieksze doswiadczenie i potencjal z naszych zawodnikow - jest szansa na progresje wynikow. I ostatecznie - Jacek ma najwyzsza srednia w druzynie [wiem, ze srednia to nie wszystko ale jest to jakis argument] - wiec jak nazwac jazde reszty druzyny?

Prawda, ze niektorzy maja klapki na oczach i oszaleli z jakiejs nieracjonalnej nienawisci do Jacka - to akurat prawda, bo domaganie sie odsuniecia od skladu zawodnika, ktory zrobil 10 punktow + bonus, w 4 startach, w wygranym meczu - to jest przejaw glupoty. Ale mnie to w oczy nie kole ;-) Moze autorow takich wypowiedzi taka prawda irytuje?

Mamy za soba tylko cztery mecze, III miejsce w lidze, szane na awans, duzy potencjal. Modlic sie tylko o kase i awans jest w zasiegu reki.

Jacek nie jedzie tak jakby mogl ale ani nikogo nie skrzywdzil, ani nie zawalil nam sezonu, ani nie zaprzepascil szans na awans.

Wrzucie na luz, powoli coraz wiecej osob wam zwraca uwage, ze przesadzacie, ze was z ta nienawiscia do Jacy ponosi. Ile wam trzeba zeby zrozumiec, ze powaznie przeginacie?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Yeste
Szkółkowicz

#266 Postautor: Yeste » 11 maja 2009, o 16:04

Dam ci buzi ;) hehe

Najlepiej w okolice końca pleców...Żenada.

meesha
Trener
Kontakt:

#267 Postautor: meesha » 11 maja 2009, o 16:05

No to jak mniemam bedziemy mieli w Opolu okazje serdecznie sie wycalowac :D

Nie lepiej sie wyluzowac i cieszyc ogladaniem zawodow zamiast wszedzie szukac dziury w calym :?: Przeciez od wynikow meczow nasze zycie nie zalezy (moje przynajmniej, nie wiem jak wasze :) ). Tak sobie mysle, ze jakby polska mentalnosc przeniesc do ligi angielskiej to Angole zamiast okreslac kibicow mianem "supporters" zaraz by to zmienili na "grumblers" 8)

A spotkania z zawodnikami po meczu maja sie wg prezesa Wojciechowskiego stac "nowa swiecka tradycja" i naprawde warto przyjsc i porozmawiac sobie z trenerem czy zawodnikami. Nie gryza, a wiele rzeczy mozna sie dowiedziec, ktorych nie zobaczy sie z trybun ani nie przeczyta na Sportowych Faktach...

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#268 Postautor: bkapusta » 11 maja 2009, o 16:08

meesha pisze:Nie lepiej sie wyluzowac i cieszyc ogladaniem zawodow zamiast wszedzie szukac dziury w calym :?: Przeciez od wynikow meczow nasze zycie nie zalezy (moje przynajmniej, nie wiem jak wasze :) ). Tak sobie mysle, ze jakby polska mentalnosc przeniesc do ligi angielskiej to Angole zamiast okreslac kibicow mianem "supporters" zaraz by to zmienili na "grumblers" 8)

Amen.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#269 Postautor: Mars » 11 maja 2009, o 16:11

Do zobaczenia w Opolu ;) AMEN.

Davv
Kadrowicz

#270 Postautor: Davv » 11 maja 2009, o 16:13

Flint pisze:To, że Ty masz niewielkie pojęcie o żużlu i myślałeś, że Jacek będzie liderem, to w sumie się nie dziwię, że teraz płaczesz po każdym meczu. Jakby był taki dobry to uwierz mi, ale w II lidze by nie jeździł...

RadeKars pisze:Kto sie spodziewal ze Baran bedzie robil same komplety?

Ja. 8)

Normalnie prorok. Wiedziałeś, że Rempała nie będzie liderem, że Baran będzie walił same "3", to może podaj punktację z Opola i będzie po kłopocie.

Jeśli chodzi o Jacka to 99,9999999 % tego forum i nie tylko typowało go na lidera. Zresztą on sam się na niego typował. Tylko jeden fachowiec się wyłamał. Cóż za wiedza i intuicja.

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#271 Postautor: gizmo » 11 maja 2009, o 16:16

Odnosnie tego spotkania z zawodnikami to jak ktos moze to niech napisze co tam sie dzialo, kto był, jak to wygladało itp itd. Dzeki z góry.
Pozdrawiam

Davv
Kadrowicz

#272 Postautor: Davv » 11 maja 2009, o 17:20

Co jak co ale sylwetki Śwista i Rempały troszkę się różnią :lol: :lol: :lol:

http://foto.sportowefakty.pl/index.php?k=2&p=6&g=2798&z=6

A tak w ogóle to w czym jeździ Baran? Czy to nie jakiś zwykły dres?

http://foto.sportowefakty.pl/index.php?k=2&p=6&g=2798&z=11

JAG
Senior

#273 Postautor: JAG » 11 maja 2009, o 17:27

na spotkaniu był trener,zawodnicy(J.Rempała,K.Baran,R.Hall,R.Klimek,M.Michaluk,J.Messing) mechanicy,prezes klubu i sponsorzy oraz kibice ktorzy chcieli spotkac sie z wyżej wymienionymi:)
mozna było porozmawiac z kazdym obecnym,wszyscy chetnie odpowiadali na pytania kibicow,mozna było zrobic sobie zdjecie...
kto nie był jego strata;) atmosfera była bardzo serdeczna:)
:),czasami :(

meesha
Trener
Kontakt:

#274 Postautor: meesha » 11 maja 2009, o 17:27

Lista obecnosci :)

prezes:
Zbigniew Wojciechowski

trener:
Rafal Wilk

zawodnicy:
Karol Baran
Rysiek Hall
Rafal Klimek
Jonas Messing
Maciek Michaluk
Jacek Rempala

adepci:
Krystian Rempala

i jeszcze mechanicy i inne osoby towarzyszace :)

Najpierw sie ekipa musiala posilic po ciezkim meczu, ale pozniej kazdy w miare potrzeb mogl sobie pogadac z kim chcial i o czym chcial, zrobic zdjecie czy wziac autograf. Mnie starego byka to juz za specjalnie takie atrakcje nie rajcuja, ale naprawde bylem zdziwiony, ze oprocz znajomych z FanKlubu pozostalych kibicow mozna bylo policzyc na palcach jednej reki, no moze dwoch.
Miejmy nadzieje, ze kolejne takie spotkanie bedzie lepiej "rozreklamowane" wsrod kibicow :idea:

EDIT:
no nie, kobieta mnie wyprzedzila :wink:

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#275 Postautor: InDorka » 11 maja 2009, o 17:28

Też to zauważyłem. Mnóstwem czepialskich obrodziło w tym roku.

Sa dwa podstawowe gatunki czepialskich:

I-gat. to ci, ktorzy po nieudanym/mniej udanym meczu zawodnika od razu rozwiazuja z nim umowe
II-gat. to sa ludzie "odpowiedzialni" za frekwencje....po przegranym meczu automatycznie widza puste trybuny.

Druga grupa - "prorocy" - jakby zlagodnieli po niedzieli, bo jeszcze nigdzie nie wyczytalam lamentow, wieszczacych rychly spadek ogladalnosci meczow z powodu braku 14 pkt Jacka ;)
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~