Gelo pisze:Cum finis est licitus, etiam media sunt licita
Mogles dorzucic "po naszemu"
PS. Jesli chodzi o mecz to ja zawsze patrze tylko na relacje na SF i tym razem bylem bardzo rad, nie ma sie do czego czepic. Cyfry mi sie b. podobaly
Gelo pisze:Cum finis est licitus, etiam media sunt licita
go! pisze:Gelo pisze:Cum finis est licitus, etiam media sunt licita
Mogles dorzucic "po naszemu"Masz jakies obrywy od Googli?
![]()
PS. Jesli chodzi o mecz to ja zawsze patrze tylko na relacje na SF i tym razem bylem bardzo rad, nie ma sie do czego czepic. Cyfry mi sie b. podobalyTylko Maciek nieco zasmucil, nie chcialbym zeby sie zniechecil ktoregos dnia do uprawiania sportu. Moze Mars rzeczywiscie nagraj tego Jacka i cala reszte. Strasznie chcialbym ich zobaczyc w akcji.
Słuchaj Dziąbaku jedziesz do Opola czy jestes zwykłym napinaczem przed kompem???
meesha pisze:Słuchaj Dziąbaku jedziesz do Opola czy jestes zwykłym napinaczem przed kompem???
To ja moze w ten sposob zapytam - byles wczoraj na spotkaniu z zawodnikami po meczuByla swietna okazja zapytac trenera czemu jeszcze trzyma w skladzie swojego "kolesia" Jacka Rempale, jak rowniez tego ostatniego zapytac, czemu robi tylko 10+1 w 4 biegach i czemu nie zrezygnuje z dalszych startow w obliczu tego, ze janek i Mars maja taka koncepcje
![]()
Jesli nie byles i nie zapytales to jestes wlasnie zwyklym napinaczem internetowym![]()
Pozdrawiam![]()
PS. Co to jest ten "Dziąbak"![]()
Mars pisze: A ty Meesha daj sobie na wstrzymanie bo mozesz powiedziec za duzo.
Torsen pisze:Dla mnie Jacek jest kompletnie nieprzekonujący. Rozprowadzenie Messinga przeciwko Szymce i Charczence, jeśli kogoś podnieca, to ja już nie poradzę. Dziś miał jednego przeciwnika i poległ z kretesem.
Speedway Fan pisze:Dla mnie minimum tyle co dzisiaj to powinien robic na wyjazdach.
neir1 pisze:jak pojechal dobrze to mam pisac ze zle??
Torsen pisze:Objechał kelnerów. Miał jednego rywala na poziomie i nie łapał się nawet na wąchanie po nim dymku.
RadeKars pisze:Kto sie spodziewal ze Baran bedzie robil same komplety?
janek pisze:Panie Wilk z całym szacunkiem skończ Pan z kolesiostwem i bądź konsekwentny. Bierz się za zmiany w skłądzie i poszukiwaniem prawdziwej lokomotywy na play-off bo inaczej znów zostaniemy oszukani.
Mars pisze:Słuchaj Dziąbaku jedziesz do Opola czy jestes zwykłym napinaczem przed kompem???
Mars pisze:Uwierz mi jezeli w Opolu pojedzie znowu na 5pkt podejde doniego i powiem mu co o nim mysle.
Mars pisze:A ty Meesha daj sobie na wstrzymanie bo mozesz powiedziec za duzo.
mustafa pisze:Mars pisze: A ty Meesha daj sobie na wstrzymanie bo mozesz powiedziec za duzo.
Argumenty się kończą ??
Gelo pisze:mustafa pisze:Mars pisze: A ty Meesha daj sobie na wstrzymanie bo mozesz powiedziec za duzo.
Argumenty się kończą ??
A w ogóle kiedyś były??
Gelo pisze:A w ogóle kiedyś były??
mustafa pisze:Gelo pisze:A w ogóle kiedyś były??
Jak się nie potrafi w końcu opanować i powiedzieć sobie " no dobra, teraz już przesadzam, nie mam racji , trzeba dać spokój ", tylko się ślepo broni tych swoich na siłę wymyślanych "argumentów" , to nie dziwne , że można zrobić z siebie... Dziabągana tym forum.
Daj spokój Mars, bo w końcu na prawdę nikt tutaj na tym forum Twoich wypowiedzi nie będzie traktował poważnie.
A ty Meesha daj sobie na wstrzymanie bo mozesz powiedziec za duzo.
meesha pisze:A ty Meesha daj sobie na wstrzymanie bo mozesz powiedziec za duzo.
A co mi zrobisz jak "powiem za duzo"
Mars pisze:mustafa pisze:Gelo pisze:A w ogóle kiedyś były??
Jak się nie potrafi w końcu opanować i powiedzieć sobie " no dobra, teraz już przesadzam, nie mam racji , trzeba dać spokój ", tylko się ślepo broni tych swoich na siłę wymyślanych "argumentów" , to nie dziwne , że można zrobić z siebie... Dziabągana tym forum.
Daj spokój Mars, bo w końcu na prawdę nikt tutaj na tym forum Twoich wypowiedzi nie będzie traktował poważnie.
Powaznie hmm??? ja wyrazam swoje zdanie ale zazwyczaj prawda w oczy kole.
Dam ci buzihehe
meesha pisze:Nie lepiej sie wyluzowac i cieszyc ogladaniem zawodow zamiast wszedzie szukac dziury w calymPrzeciez od wynikow meczow nasze zycie nie zalezy (moje przynajmniej, nie wiem jak wasze
). Tak sobie mysle, ze jakby polska mentalnosc przeniesc do ligi angielskiej to Angole zamiast okreslac kibicow mianem "supporters" zaraz by to zmienili na "grumblers"
![]()
Flint pisze:To, że Ty masz niewielkie pojęcie o żużlu i myślałeś, że Jacek będzie liderem, to w sumie się nie dziwię, że teraz płaczesz po każdym meczu. Jakby był taki dobry to uwierz mi, ale w II lidze by nie jeździł...RadeKars pisze:Kto sie spodziewal ze Baran bedzie robil same komplety?
Ja.![]()
Też to zauważyłem. Mnóstwem czepialskich obrodziło w tym roku.