Clyde pisze:W biegu 12 kiedy prowadził Klimek, T. Rempała równo jechał ze Świstem, czy przypadkiem po wyjściu z łuku Rempała nie kopnął w Śwista
Owszem, nóżka była w użyciu.
Clyde pisze:W biegu 12 kiedy prowadził Klimek, T. Rempała równo jechał ze Świstem, czy przypadkiem po wyjściu z łuku Rempała nie kopnął w Śwista
bkapusta pisze:Nie konczylem medycyny ale "czepianie" sie Jacka to juz chyba u niketorych przypadek kliniczny [np. janek]. Robi chlop 10 punktow + bonus w 4 startach, a jada po nim jakby im dom spalil i matke zgwalcil.
Dajcie sobie na luz.
Cooper - faktycznie forum zmierza w zlym kierunku, tyle jeczenia, marudzenia i bluzgania nie bylo od dawna - co dziwi tym bardziej, ze wrocil do nas zuzel i idzie nam calkiem niezle.
Ale my tu o meczu z Piłą mówimy... po co narzekać na jego złą jazdę w meczu z Opolem, który dopiero będzie?do Opola wezme kamere nagram kazdy bieg Jacka i wrzuce na forum niedowiarkom bo juz niemozna was czytac.
Mars pisze:do Opola wezme kamere nagram kazdy bieg Jacka i wrzuce na forum niedowiarkom bo juz niemozna was czytac.Piwo wam postawił czy co???
Może mi ktoś wytłumaczyć co takiego strasznego zrobił naszym zawodnikom (i jak widać kibicom też) Pan Stypuła? Jak dla mnie to było ciekawie i z życiem.
janek pisze:bkapusta kłopotów szukasz? mało ci zmartwień ? . Szkoda zniżać się do twojego poziomu i dyskutować z tobą.
Nie sprowokujesz Mnie i innych tutaj o podobnym zdaniu co do jazdy i postawy Jacka do szarpaniny słownej z Tobą.
(Przecież Nikt z Nas nie życzy mu źle, ale niech przestanie się napinać i weźmie solidnie do roboty jeśli chce zasługiwać na miano krajowego lidera czy kapitana drużyny)
Forum jest dla Wszystkich i nie jest kółkiem wzajemnej adoracji jak się tu się co niektórym wydaje.
mustafa pisze:Mars pisze:do Opola wezme kamere nagram kazdy bieg Jacka i wrzuce na forum niedowiarkom bo juz niemozna was czytac.Piwo wam postawił czy co???
"Bo już nie można Was czytać" - tylko w drugą stronę. Po pierwsze chłopie rozmawiamy o wczorajszym meczu, gdzie takie Dziabągi jak Ty mają zastrzeżenia do wyniku, tylko i wyłącznie dlatego że nie lubią Jacka, albo mają jakiś nieokreślony wrodzony uraz do niego.
Jeśli chodzi o Opolę... ja również będę wymagał od niego więcej niż 5 punktów i tak samo wymagałem w meczu z Rawiczem. Czy tak się stanie? zobaczymy. Wczoraj pojechał dobrze i głupim gadanie robicie z siebie ludzi upierdliwych na siłę.
I w tym chyba tkwi całe nieporozumienie. My byliśmy na meczu z Piłą, a Ty z OpolemJesli dlaciebie pojechal dobrze to chyba bylismy na innym meczu.
Mars pisze:Słuchaj Dziąbaku jedziesz do Opola czy jestes zwykłym napinaczem przed kompem??? Jesli dlaciebie pojechal dobrze to chyba bylismy na innym meczu.
Davv pisze:Nie no to nawet ja uważam, że pojechał przyzwoicie. Oczywiście jeśli chodzi o pkt. i biotę w ciemno każdy taki występ.
Gelo pisze:Ale co mial jeszcze zrobic wiecej jak zrobil? Mial skakac fikolki do tyłu na prostych? ludzie opanujcie sie - przegral z bardzo szybkim w tym sezonie Świstem - to zaden wstyd. Naprawde - nie jezdzimy w ekstralidze a Jacek to nie Crump czy Pedersen. Robi swoje, druzyna ma 3 miejsce w tabeli z perspektywami na awans. I to jest najwazniejsze.
sting126 pisze:ravajas pisze:sam sobie odpowiedziałeś. z tym, ze denerwować miało tego, kogo miało
Zwierzchowski podobno potrafił wygrywać mecze... podprowadzającym.
Ja tylko jedno zdanie o podprowadzajacym. To co robil wczoraj przechodzilo ludzkie pojecie. To nie byla zadna proba wygrania meczu podprowadzajacym tylko zwykle pajacowanie, ktore przeszkadzalo i denerwowalo glownie naszych zawodnikow. W jakim celu?
ravajas pisze:sting126 pisze:ravajas pisze:sam sobie odpowiedziałeś. z tym, ze denerwować miało tego, kogo miało
Zwierzchowski podobno potrafił wygrywać mecze... podprowadzającym.
Ja tylko jedno zdanie o podprowadzajacym. To co robil wczoraj przechodzilo ludzkie pojecie. To nie byla zadna proba wygrania meczu podprowadzajacym tylko zwykle pajacowanie, ktore przeszkadzalo i denerwowalo glownie naszych zawodnikow. W jakim celu?
Siedziałem w miejscu, z którego było dokładnie widać, że ani on, ani sędzia prawie nigdy nie kazali się odsunąć od kreski żadnemu z naszych zawodników (raz tylko Baranowi, kiedy łokciami przekraczał tę linię w stronę Bagera). Zawsze odsuwany był zawodnik gości. Bager z tego tytułu ciągle machał reką, aby odsunąć od niego naszego. I zawsze to on był odsuwany.
Chociaż nie upieram się, że miało to na celu wygranie meczu. Ale trochę zamętu wprowadziło.
r
istred pisze:I w tym chyba tkwi całe nieporozumienie. My byliśmy na meczu z Piłą, a Ty z OpolemJesli dlaciebie pojechal dobrze to chyba bylismy na innym meczu.Ile Jaca zdobył z Opolem, że tak na niego jedziesz?
Mars pisze: Nie jest wstydem przywiesc 5pkt w meczu po walce, ale jesli ma sie problemy z pokonaniem łuków to troszke wstyd
Mars pisze:istred pisze:I w tym chyba tkwi całe nieporozumienie. My byliśmy na meczu z Piłą, a Ty z OpolemJesli dlaciebie pojechal dobrze to chyba bylismy na innym meczu.Ile Jaca zdobył z Opolem, że tak na niego jedziesz?
Wiem ile zrobił w Rawiczu, a dlamnie jednak Opole ma nieco lepszy skład wiec nie przywiduje wielkej rewelki. Nie jest wstydem przywiesc 5pkt w meczu po walce, ale jesli ma sie problemy z pokonaniem łuków to troszke wstyd i o czymś to swiadczy. Widze ze niema co podejmowac z toba wielkiej dyskusji bo to jakas twoja rodzina