Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Flint
Szkółkowicz

Re: Treningi

#2001 Postautor: Flint » 19 kwietnia 2009, o 23:19

bkapusta pisze:
moko pisze:
harry pisze:Co, nie pasuje wygrana??? :twisted:

Wygrana pasi jak tralala 8) Z niesmakiem natomiast obserwuję jacy to z was organizatorzy. Piszecie wszędzie że bilety VIP po 25 zł a ich nie ma. W ich miejsce próbujecie jeszcze sprzedawać karnety po 150zł (a już 3 kolejki za nami). 1/2 miejsc na trybunie wolnych a biletów brak. Program za 1zł tragedia notabene 2 panów którzy w nim figurują jako "grafik" i "składacz" popełniają szkolne błędy i nawet nie potrafią zrobić pdf-a aby czciona w druku się nie posypała. Nie potraficie nawet poinformować drużyny przyjezdnej o której spotkanie a co za tym idzie nie szanujecie czasu innych ludzi.

Sorry - ale jak dla Ciebie wszystko jest na tym lubelskim zuzlu chujowe: Rempaly, Trener, organizacja, programy, bilety itp. To po jakiego wala Ty w ogole na to chodzisz?

Wiesz. Czasem ludzie rodzą się tylko po to, żeby zrzędzić i p*erdolić smuty. Ot mamy tego jeden przykład. 8)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2002 Postautor: bkapusta » 20 kwietnia 2009, o 05:46

Cooper pisze:Etam, jak na druga lige to organizacja jest calkiem zajebista:) A to, ze sie mecz dzis przesunal-zdarza sie, za to lawety jezdzily kozackie (zawsze mialem slabosc do bardziej oryginalnych prezentacji niz spacer zawodnikow dookola:) )

To, ze sie mecz przesunol to byl prezent dla mnie bo dojechalem na stadion ok. 15.00 :)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

moko

#2003 Postautor: moko » 20 kwietnia 2009, o 07:14

bkapusta pisze:Sorry - ale jak dla Ciebie wszystko jest na tym lubelskim zuzlu chujowe: Rempaly, Trener, organizacja, programy, bilety itp. To po jakiego wala Ty w ogole na to chodzisz?

Co prawda nie w temacie ale odpowiem. Chodzę na to bo lubię. Za coś też płacę więc mam prawo wymagać i krytykować. Skoro np. 1/2 trybuny jest wolna i są ludzie którzy chcą zapłacić 25 zł to co czepiam się? III kolejka już za nami i na siłę próbują wcisnąć ludziom karnety.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2004 Postautor: bkapusta » 20 kwietnia 2009, o 07:20

moko pisze:
bkapusta pisze:Sorry - ale jak dla Ciebie wszystko jest na tym lubelskim zuzlu chujowe: Rempaly, Trener, organizacja, programy, bilety itp. To po jakiego wala Ty w ogole na to chodzisz?

Co prawda nie w temacie ale odpowiem. Chodzę na to bo lubię. Za coś też płacę więc mam prawo wymagać i krytykować. Skoro np. 1/2 trybuny jest wolna i są ludzie którzy chcą zapłacić 25 zł to co czepiam się? III kolejka już za nami i na siłę próbują wcisnąć ludziom karnety.

Ale co lubisz skoro Ci sie absolutnie nic nie podoba? :)

Wiesz ja sie nie czepiam ale probuje zrozumiec: nasi zawodnicy to dla Ciebie ostatnie nieprofesjonalne lajzy, organizacja zawodow to zenada, przepisnik to wiesniak wykarmiony salami...

Wez te 25 zl i wydaj na cos co spelnia Twoje standardy :)

Ja jakbym mial sie tak meczyc jak Ty to bym w zyciu sie nie pojawil tam na stadionie [zwlaszcza, ze musze 2 godziny jechac:P].

Warto tak nerwy tracic?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
suchy1613
Szkółkowicz

#2005 Postautor: suchy1613 » 20 kwietnia 2009, o 08:36

moko pisze:

Moko, czy Tobie wciskał ktoś karnety po 150 zł? Może tylko czepiasz się dla zasady? Owszem były proponowane karnety gdy stałam w kolejce po bilety, ale te normalne w cenie promocyjnej po 80 zł.

moko

#2006 Postautor: moko » 20 kwietnia 2009, o 09:38

suchy1613 pisze:Moko, czy Tobie wciskał ktoś karnety po 150 zł? Może tylko czepiasz się dla zasady? Owszem były proponowane karnety gdy stałam w kolejce po bilety, ale te normalne w cenie promocyjnej po 80 zł.

Jeszcze raz nie w temacie. Chcieliśmy bo byliśmy większa grupą kupić bilety na trybunę. Od 2 spotkań m. in. w prasie i na plakatach takowe figurują "VIP- 25 zł" po czym przy okienku pani informuje że wejście na trybunę na karnety za 150 zł. Po jakiego wała pisać o takich biletach i wprowadzać ludzi w błąd? Możecie pisać że się czepiam, krytykuję i marudzę itd. zwracam tylko uwagę na nieudolność organizatorów.

harry
Trener

#2007 Postautor: harry » 20 kwietnia 2009, o 12:14

Po interwencji u kierownictwa ( bo rozumiem, że moko tego sam nie zrobi, zeby później mieć okazję do czepiania się 8) :evil: ) na nastepny mecz będą już bilety w kasach na trybunę.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#2008 Postautor: Cz@rek » 20 kwietnia 2009, o 15:30

...i bardzo dobrze bo faktycznie ludzie pytają o te bilety szczególnie przyjezdni którzy chcieli by tam klapnąć.
Ale na pocieszenie powim Ci moko że dużo nie straciłeś, na ostatnim meczu było tam jakieś 5 stopni mniej niż w słonecznym miejscu na stadionie i wielu z powodu zmina wykruszyła sie z pod dachu w trakcie trwania zawodów.

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#2009 Postautor: gizmo » 21 kwietnia 2009, o 13:51

wracajac do tematu wątku to czy w tym tygodniu jest jakiś trening i jak tak to o której? Jak ostatnio kolo 15:30?
Pozdrawiam

JAG
Senior

#2010 Postautor: JAG » 21 kwietnia 2009, o 14:56

treningi beda w nastepnym tyg,sroda,czwartek lub czwartek piatek.dokladniej bedzie wiadomo po niedzieli:)
w tym tygodniu razem z amatorami najprawdopodobniej beda trenowac juniorzy:Rafał i Maciek
:),czasami :(

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#2011 Postautor: Regdal » 21 kwietnia 2009, o 22:37

Myślę,że w tym tygodniu Rafał raczej z amatorami nie pojedzie,za to zdecydowanie oraz intensywnie pojeździ na crossie.Ponadto jeden silnik pojechał dzisiaj do tunera,ponieważ jest z nim problem,a drugiego (tego który jechał na treningach i w niedzielnym meczu) lepiej nie katować,zostawiając go na treningi za tydzień i na Rawicz.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

dobek
Senior

#2012 Postautor: dobek » 22 kwietnia 2009, o 15:21

Czy jest możliwość przeprowadzenia treningu na takiej nawierzchni jaka jest w Rawiczu (podobno jest tam b.twardo)

Davv
Kadrowicz

#2013 Postautor: Davv » 22 kwietnia 2009, o 15:37

No zawsze można poprosić Rawiczan o udostępnienie toru.

Awatar użytkownika
MikeMistrz
Senior

#2014 Postautor: MikeMistrz » 22 kwietnia 2009, o 15:47

Ale Ty masz śmieszne te żarty ;). Może mi ktoś napisać na pw gdzie się klika, żeby czyjeś posty ignorować ? ;)

Davv
Kadrowicz

#2015 Postautor: Davv » 22 kwietnia 2009, o 15:55

No chłopie teraz to mnie powaliłeś. Jak ktoś zadaje głupie pytanie to jest na nie głupia odpowiedź. Tor zawsze można sobie zrobić jaki się chce, tylko żaden taki manewr nie odda charakterystyki w tym przypadku toru w Rawiczu. Zresztą nie ma gwarancji, że im coś nie odbije i zrobią inny tor. Gdzieś tam w jakimś wywiadzie bodajże Dziatkowiak mówił, że dosypali nawierzchni i sam się nie może odnaleźć. Jakiekolwiek próby przerobienia lubelskiego toru na podobieństwo Rawickiego są totalną głupotą.

Davv
Kadrowicz

#2016 Postautor: Davv » 22 kwietnia 2009, o 15:57

MikeMistrz pisze:Może mi ktoś napisać na pw gdzie się klika, żeby czyjeś posty ignorować ? ;)

A klika się - w prawym górnym rogu masz taki kwadracik z znakiem X. Wtedy już nie musisz męczyć ani siebie ani nikogo innego.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#2017 Postautor: luCas » 22 kwietnia 2009, o 16:02

@Davv
Jak juz w taki zabawny sposob pouczasz, to dodaj jeszcze, ze w prawym dolnym rogu masz przycisk edytuj, zeby nie nabijac postow.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2018 Postautor: sadychor » 22 kwietnia 2009, o 16:09

Jesli piszesz post pod postem licznik stoi :) I gdzie wy widzicie ten krzyzyk :?: Ja nie mam zadnego, powaznie.

A zeby nie bylo w calosci OT. Mozna zrobic symulacje nawierzchni, ale ja pamietam ze dawniej cwiczono rowniez takie elementy, jak rozegranie pierwszego luku, jazda para. Co bardziej pomyslowi stawiali styropianowe przeszkody na lukach i kazali zawodnikom cwiczyc technike.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

dobek
Senior

#2019 Postautor: dobek » 22 kwietnia 2009, o 16:10

Gdzie jest napisane,że ma to być nasz tor?! Z tego co się orientuje i to co mówią sami żużlowcy jazda na kopie a na betonie jest to samo jak porównanie optymizmu do pesymizmu szczególnie twojego Davv 8)

Awatar użytkownika
istred
Trener

#2020 Postautor: istred » 22 kwietnia 2009, o 16:18

Jesli piszesz post pod postem licznik stoi :) I gdzie wy widzicie ten krzyzyk :?: Ja nie mam zadnego, powaznie.
Jak napiszesz posta, to masz krzyżyk (obok wykrzyknika), ktorym mozesz go usunąć. Znika on gdy pod Twoim postem ktoś napisze kolejny.
A naprawdę ktokolwiek zwraca uwagę na liczbę postów? :)

Co do toru. Toromistrzem nie jestem ale chyba każdy tor ma swoją specyfikę i nie da się go zrobić na taki sam jak ma rywal. Dlatego moim zdaniem dobrym pomysłem byłoby wprowadzenie obowiązku umożliwiania odbycia treningu na torze rywalowi na dzień przed meczem.

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#2021 Postautor: KosaRKS » 22 kwietnia 2009, o 16:22

On napisał o tym krzyżyku w prawym górnym rogu... Przecież mu chodzi o ten do wyłączenia przeglądarki :D
Naczelny obrońca Karola Barana.

meesha
Trener
Kontakt:

#2022 Postautor: meesha » 22 kwietnia 2009, o 16:27

MikeMistrz pisze:Ale Ty masz śmieszne te żarty ;). Może mi ktoś napisać na pw gdzie się klika, żeby czyjeś posty ignorować ? ;)

Tutaj napisze, zeby wszyscy sie dowiedzieli, bo widze sa z tym problemy :) Nalezy kliknac na nick osoby, ktorej postow nie chcemy ogladac i nastepnie pod avatarem wybrac "Dodaj do wrogow" i potwierdzic :P

EDIT:
Jesli piszesz post pod postem licznik stoi

Sprawdzilem i nie jest to prawda :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2023 Postautor: sadychor » 22 kwietnia 2009, o 16:28

istred pisze:(...)Jak napiszesz posta, to masz krzyżyk (obok wykrzyknika), ktorym mozesz go usunąć. Znika on gdy pod Twoim postem ktoś napisze kolejny(...)

A nie rozmawiamy o wlaczania/wylaczaniu ignorowania? Bo to chyba gdzies indziej sie klika.

edit
No i meesha ladnie wszystko wytlumaczyl.
Obrazek

Davv
Kadrowicz

#2024 Postautor: Davv » 22 kwietnia 2009, o 16:40

luCas pisze:@Davv
Jak juz w taki zabawny sposob pouczasz, to dodaj jeszcze, ze w prawym dolnym rogu masz przycisk edytuj, zeby nie nabijac postow.

Jak już zwracasz mi uwagę to przynajmniej napisz coś w temacie, a nie nabijasz sobie posty.
sadychor pisze:A zeby nie bylo w calosci OT. Mozna zrobic symulacje nawierzchni, ale ja pamietam ze dawniej cwiczono rowniez takie elementy, jak rozegranie pierwszego luku, jazda para. Co bardziej pomyslowi stawiali styropianowe przeszkody na lukach i kazali zawodnikom cwiczyc technike.

Takie rzeczy to tylko w Erze. Trzeba by zebrać z 10 naszych i wtedy można ćwiczyć, ale zaraz pewnie zaczną się z ich strony komentarze, że to bez sensu, że szkoda silników.
dobek pisze:Gdzie jest napisane,że ma to być nasz tor?! Z tego co się orientuje i to co mówią sami żużlowcy jazda na kopie a na betonie jest to samo jak porównanie optymizmu do pesymizmu szczególnie twojego Davv 8)

Nigdzie, ale uwierz, że gdyby tak się dało to każdy by przerabiał tor. Każdy tor jest inny i jakiekolwiek próby przygotowanie toru na podobieństwo innego to głupota. Nawet gospodarzy może zaskoczyć tor jeśli choćby spadnie deszcz przed meczem. Trzeba trenować swoje i jechać z wiarą w szybkie przełożenie się na zastane warunki.
PS. To już nawet żużlowcy porównują mój pesymizm z warunkami na torze? A tak w ogóle to gdzie widzisz jakieś objawy pesymizmu lub czegoś podobnego?
istred pisze:A naprawdę ktokolwiek zwraca uwagę na liczbę postów? :)

Kolega Lucas zwraca
istred pisze:Co do toru. Toromistrzem nie jestem ale chyba każdy tor ma swoją specyfikę i nie da się go zrobić na taki sam jak ma rywal. Dlatego moim zdaniem dobrym pomysłem byłoby wprowadzenie obowiązku umożliwiania odbycia treningu na torze rywalowi na dzień przed meczem.

Tak jak piszesz. Tylko ten trening to bzdura. Po treningu brona i polewaczka w nocy na tor i na mecz każdy zaskoczony :D Zresztą cały urok stracił by żużel po takim zabiegu.
KosaRKS pisze:On napisał o tym krzyżyku w prawym górnym rogu... Przecież mu chodzi o ten do wyłączenia przeglądarki :D

;)

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2025 Postautor: sadychor » 22 kwietnia 2009, o 16:46

meesha pisze:(...)
Jesli piszesz post pod postem licznik stoi

Sprawdzilem i nie jest to prawda :)

Faktycznie, przy starszej wersji forum stalo. Ciekawe jak jest na dzabersie :wink: :mrgreen:

EDIT by meesha (zeby nie nabijac :) ):
Kiedys byl taki myk, ze jak pisales kolejnego posta pod swoim poprzednim to z automatu byly laczone. Teraz juz tak nie jest, ani tu, ani na dzabbersie
:)

EDIT by ja
Wiem, bo tam sprawdzilem, ot taki niewierny Tomasz jestem
:)
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2009, o 17:14 przez sadychor, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek