pytanie tylko jak wykreowany lider bedzie czul sie z faktem przesuniecia na lawe
Trzeba mu wmowic, ze to z powodow taktycznych. Dobry rezerwowy to polowa sukcesu
pytanie tylko jak wykreowany lider bedzie czul sie z faktem przesuniecia na lawe
Żart żartem, ale to naprawdę jest bardzo ważne. Swojego czasu taką rolę pełnił Hlib w Gorzowie i bardzo dobrze na tym wychodzili. W Łodzi był to Gustafsson... Taki zawodnik może pojechać w najtrudniejszych momentach i przesądzić wynik meczu - warto byłoby z tego korzystać.Trzeba mu wmowic, ze to z powodow taktycznych. Dobry rezerwowy to polowa sukcesu
JAG pisze:mam nadzieje że jesli tylko bedzie w kim wybierac,z zawodnikow na Miszkolc,to Jacek Rempała pooglada mecz z parku maszyn...oby było w kim wybierac...
kilar pisze:Ale na poczatku jest latwiej wygrac, gdy goscie sie jeszcze nie dopasowali do toru. Poza tym jak Filinov jest lepszy, to niech jedzie w podstawowym. Dla mnie to jest logiczne. Sklad powinien byc najmocniejszy, prawda ? Wiec dlaczego wstawiac do niego kogos slabszego, skoro na treningach sie nie wykazal ? Tylko po to by go potem zmieniac ? Bzdura i nonsens![]()
Davv pisze:Może i rzeczywiście odsunięcie od składu okazać się nie najlepszym pomysłem, ale na pewno nie powinien jechać pod 5. Postawić go w drugiej parze z brejdakiem i niech pokażą co potrafią.
istred pisze:kilar pisze:Ale na poczatku jest latwiej wygrac, gdy goscie sie jeszcze nie dopasowali do toru. Poza tym jak Filinov jest lepszy, to niech jedzie w podstawowym. Dla mnie to jest logiczne. Sklad powinien byc najmocniejszy, prawda ? Wiec dlaczego wstawiac do niego kogos slabszego, skoro na treningach sie nie wykazal ? Tylko po to by go potem zmieniac ? Bzdura i nonsens![]()
Tylko, że w skład wchodzi 8 zawodników, a nie 6.
No przecież Harry nie pełni oficjalnie żadnej funkcjiHarry znowu latasz po tym parkingu myslalem ze bedzie nowa druzyna i nowi ludzie bez układow ale znowu jest to samo.
istred pisze:No przecież Harry nie pełni oficjalnie żadnej funkcjiHarry znowu latasz po tym parkingu myslalem ze bedzie nowa druzyna i nowi ludzie bez układow ale znowu jest to samo.
Mars pisze:Harry znowu latasz po tym parkingu myslalem ze bedzie nowa druzyna i nowi ludzie bez układow ale znowu jest to samo.
mustafa pisze:Mars pisze:Harry znowu latasz po tym parkingu myslalem ze bedzie nowa druzyna i nowi ludzie bez układow ale znowu jest to samo.
I co, że niby może Harry podejmuje decyzję kto ma jechać, a nie trener ?
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Czyli jakich?:) W zeszlym roku tacy jezdzili:P