Treningi
Re: Treningi
Tak źle i tak niedobrze, bo nieprzepracowanej zimy nie da sie nadrobić w 2 tyg.
A najblizsze treningi ponoc w czwartek i piatek.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
ktoś wie na którą godzinę?
Obstawiam ze ok. 16. Ale trzeba to potwierdzic.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Moze lepiej zeby nasze gwiazdy przez tydzien przed meczem nie trenowali to beda miec wiecej sily w rękach na mecz Niedzielny jak pojezdza w SObote to bedzie znowu to samo.
Mecz pokazal jacy sa ciency fizycznie ja juz bym mogl ich nie ogladac dawac nastepnych mamy ich chyba z 20.
Mecz pokazal jacy sa ciency fizycznie ja juz bym mogl ich nie ogladac dawac nastepnych mamy ich chyba z 20.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- tezetomaniak
- Trener
tezetomaniak pisze:chyba Davv shackował Marsowi konto ;D
Mial wiele racji w tym co pisal mi nerwy póścily w 15 biegu jak Rempala pokazal wole walki wyje... wszystko co mialem w reku..poprostu żenada na Miszkolc wchodzimy za darmo.

Mars na litosc boska wez waleriany łyknij albo innego uspokajacza...
wszyscy przezywamy pierwszy przegrany mecz ale ty zaczynasz isc w niebezpiecznym kierunku;)
mamy kogo mamy w składzie,z dostepnoscia zawodnikow jest tak a nie inaczej...nie tylko kibice widzieli co sie wczoraj działo...
napewno w miare mozliwosci beda sprawdzani wszyscy nasi zawodnicy...
a treningi w jakiej postaci i kiedy sa potrzebne- od tego jest trener zeby o tym decydowac...
jesli nie chcesz płacic za bilet;) to poprostu nie przyjdziesz na mecz(choc byłaby to duza przesada po jednej przegranej przekreslac cały nowy sezon...)
pozdr
wszyscy przezywamy pierwszy przegrany mecz ale ty zaczynasz isc w niebezpiecznym kierunku;)
mamy kogo mamy w składzie,z dostepnoscia zawodnikow jest tak a nie inaczej...nie tylko kibice widzieli co sie wczoraj działo...
napewno w miare mozliwosci beda sprawdzani wszyscy nasi zawodnicy...
a treningi w jakiej postaci i kiedy sa potrzebne- od tego jest trener zeby o tym decydowac...
jesli nie chcesz płacic za bilet;) to poprostu nie przyjdziesz na mecz(choc byłaby to duza przesada po jednej przegranej przekreslac cały nowy sezon...)
pozdr
Jak przegramy za 2tyg to moze zaczniesz pisac inaczej
POZDRAWIAM 17zł za to co zobaczyłem to zdeka za drogo amatorzy sie lepiej w łuk składaja.
POZDRAWIAM 17zł za to co zobaczyłem to zdeka za drogo amatorzy sie lepiej w łuk składaja.

No nie przesadzaj. Jeśli chodzi o jazdę Denisa, Simona czy choćby naszego Messinga to nie mam zastrzeżeń. Starsza Rempałka może i owszem jakoś tak dziwnie się zachowywała na torze.
harry pisze:Ponieważ jak zwykle jest bardzo dużo zdań o treningu to spróbuję połączyć to co było widac od strony kibiców z tym co było od strony parkingu.
Karol Baran. Jakaś awaria przedniego koła na wirażu i zamiast zlać Łódź do 35 trzeba się będzie pomęczyć. Ale za to emocje jakie będą.
Na przyszłość trochę pokory by się przydało, a mniej buty.
Rzeczywiście emocje były i mecz jak na drugą ligę w porządku. Tylko wynik nie taki.
Mecz pierwszy i chyba najważniejszy w sezonie z różnych względów (kontrkandydat do awansu, kibice na następnym meczu itd).
Z żużla powstałeś i w żużel się obrócisz
Mars pisze:POZDRAWIAM 17zł za to co zobaczyłem to zdeka za drogo amatorzy sie lepiej w łuk składaja.
A ja tam przyprowadziłem znajomych - pierwszy raz i ogólnie im się podobało. Chociaż wierzyłem że wygramy, przed meczem w razie czego nagadałem im że to najsilniejsza drużyna w lidze... że jesteśmy osłabieni... i raczej przegramy. Opowiadałem im po kolei o zawodnikach, pomagałem wypełniać programy, trochę sobie pokrzyczeliśmy, spodobała im się fala... śmiali się z muzyki biesiadnej i z nazwiska Kiełbasa, a najważniejsze że podobało im się ściganie - co prawda tego młodego w białym ( żółtym ) kasku, ale jak na pierwszy raz i tak było dla nich fajnie i już czekają na następny mecz za dwa tygodnie. Ja im obiecałem że tym razem już wygramy
Cała sprawa polega na tym, że niektórzy na tym forum nie mają dystansu do tego sportu.
Rozumiem też że nie wszyscy pracują, albo nie zarabiają kokosów i dla nich to 17 zł to było wyrzucenie w błoto.
Ale jak się człowiek rodzi z nienawiścią pod beretem do wszystkiego w okół to trudno żeby być z czegokolwiek być zadowolonym. Proponuję co niektórym tutaj trochę dystansu do życia. Żużel to tylko sport, a nie walka na śmierć i życie.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
To mozna interesowac sie lubelskim zuzlem i nie wykazywac nawet najmniejszego dystansu do tego wszystkiego co sie przez lata dzialo, dzieje teraz i jeszcze bedzie dziac ??
Mars czekal 18 miesiecy na mecz swojej druzyny i ... pekla mu zylka
Ja jeszcze dzis jestem pod wielkim wrazeniem jazdy Simona i Denisa. Warto bylo to zobaczyc. Jak na druga lige - poziom bardzo wysoki.
Mars czekal 18 miesiecy na mecz swojej druzyny i ... pekla mu zylka
Ja jeszcze dzis jestem pod wielkim wrazeniem jazdy Simona i Denisa. Warto bylo to zobaczyc. Jak na druga lige - poziom bardzo wysoki.
Tak jak napisałeś. Ale u nich to zapewne zasługa odpowiednio Henki i Emila. Simon to pewnie za rok jak nie opadnie z sił, zamelduje się w Coś tam Mobile Ekstralidze, a Denisowi też można wróżyć awans przynajmniej o jedną klasę. Reszta to z małymi wyjątkami ewidentna druga liga. Ja to byłem zawiedziony strasznie Tomickiem. Jak by nie było chłopak otarł się mocno o GP.
Jesli chodzi o Lubosa to jego czasy dobrej jazdy z gp dawno sie skonczyly niestety teraz probuje sie odbudowac u nas miejmy nadzieje ze mu sie uda 
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Lublin_Fan pisze:To mozna interesowac sie lubelskim zuzlem i nie wykazywac nawet najmniejszego dystansu do tego wszystkiego co sie przez lata dzialo, dzieje teraz i jeszcze bedzie dziac ??![]()
Heh, kto by nie chciał żeby w końcu działo się inaczej
Żużel istnieje raptem kilka miesięcy, a niektórzy już widzą w "tych" ludziach krętaczy, cwaniaczków, zarobkowiczów, oszustów mydlących oczy, którzy specjalnie doprowadzili ten żużel do upadku, a teraz go reaktywowali, żeby jeszcze raz doprowadzić go do upadku.
Lublin_Fan pisze:To mozna interesowac sie lubelskim zuzlem i nie wykazywac nawet najmniejszego dystansu do tego wszystkiego co sie przez lata dzialo, dzieje teraz i jeszcze bedzie dziac ??![]()
Mars czekal 18 miesiecy na mecz swojej druzyny i ... pekla mu zylka![]()
Oj pękła pękła ....
POZDRAWIAM

Mars pisze:
Oj pękła pękła ....
Ale zanim pekla udalo Ci sie urodzic jedno fajne zdanie,chociaz sie z nim nie zgadzam
Mars pisze:Mecz pokazal jacy sa ciency fizycznie ja juz bym mogl ich nie ogladac dawac nastepnych mamy ich chyba z 20.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
InDorka pisze:Mars pisze:
Oj pękła pękła ....
Ale zanim pekla udalo Ci sie urodzic jedno fajne zdanie,chociaz sie z nim nie zgadzamMars pisze:Mecz pokazal jacy sa ciency fizycznie ja juz bym mogl ich nie ogladac dawac nastepnych mamy ich chyba z 20.
Niby sie nie zgadzasz ale cos w tym jest , nie liczy sie ilosc lecz jakosc.

- tezetomaniak
- Trener
dobra, sam napisales o jakosci, nie wytrzymałem
. , : ; ! ? ... - " <-- oto maly zestaw znakow przestankowych. uzywaj ich zawsze, bo czasami ciezko sie czyta takie zdania wlasnie
. , : ; ! ? ... - " <-- oto maly zestaw znakow przestankowych. uzywaj ich zawsze, bo czasami ciezko sie czyta takie zdania wlasnie
Mars pisze:
Niby sie nie zgadzasz ale cos w tym jest , nie liczy sie ilosc lecz jakosc.
Poprawka.Ja sie nie zgadzam zdecydowanie,a nie niby.Kazdemu trzeba dac druga szanse.Poczekajmy jeszcze ze dwa mecze i wtedy ew.zaczniemy ich wieszac.
Natomiast podoba mi sie Twoje fajne ,obrazowe sformulowanie,usmiecham sie od kiedy go przeczytalam.
I jeszcze jedna sprawa przy okazji do autorow/redaktorow strony....na ktorym miejscu w tabeli jestesmy? 4-5 czy 6?
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
InDorka pisze:Poczekajmy jeszcze ze dwa mecze i wtedy ew.zaczniemy ich wieszac.
To może poczekajmy do końca sezonu i wtedy będzie najlepsze pole do ocen. Śmieszy mnie jak ktoś pisze, to tylko trening, to tylko 1/2/3/4/5... mecz. Każdy występ jest podstawą do ocen i komentarzy. Zarówno po tym jak ktoś prezentuje się na treningu, jak i po pierwszym meczu można wyciągnąć wnioski. Po kilku następnych można te wnioski korygować, ale nie pisz, że krytykowanie kogoś po jakimś występie jest nie na miejscu. Zawalili ten mecz i tyle.
InDorka pisze:Poprawka.Ja sie nie zgadzam zdecydowanie,a nie niby.
To za co ten Rempala Cie przepraszal w telewizorze?
Davv pisze: ale nie pisz, że krytykowanie kogoś po jakimś występie jest nie na miejscu. Zawalili ten mecz i tyle.
Nigdzie tego nie napisalam,sama krytykowalam mecz po powrocie do domu.Ale jestem przeciwna pomyslom wyciagania drugiego garnituru,przed daniem szansy na rehabilitacje pierwszemu .
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
go! pisze:To za co ten Rempala Cie przepraszal w telewizorze?
O ja koza nieszczesliwa......Rempala mnie przepraszal,a ja tego nie widzialam
Podejrzewam,ze za to co mi sie nie podobalo w jego postawie i osiagnieciach.Jesli drugi raz zrobi to samo nie uwierze w zadne przeprosiny i nie dam sie nabrac,zaczne budowac szubienice.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~