Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

Re: Treningi

#1576 Postautor: Erwin » 6 kwietnia 2009, o 14:01

Tak źle i tak niedobrze, bo nieprzepracowanej zimy nie da sie nadrobić w 2 tyg.

meesha
Trener
Kontakt:

#1577 Postautor: meesha » 6 kwietnia 2009, o 14:26

A najblizsze treningi ponoc w czwartek i piatek.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

koniuszko
Szkółkowicz

#1578 Postautor: koniuszko » 6 kwietnia 2009, o 16:13

ktoś wie na którą godzinę?

meesha
Trener
Kontakt:

#1579 Postautor: meesha » 6 kwietnia 2009, o 16:17

Obstawiam ze ok. 16. Ale trzeba to potwierdzic.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1580 Postautor: Mars » 6 kwietnia 2009, o 17:52

Moze lepiej zeby nasze gwiazdy przez tydzien przed meczem nie trenowali to beda miec wiecej sily w rękach na mecz Niedzielny jak pojezdza w SObote to bedzie znowu to samo.

Mecz pokazal jacy sa ciency fizycznie ja juz bym mogl ich nie ogladac dawac nastepnych mamy ich chyba z 20.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#1581 Postautor: tezetomaniak » 6 kwietnia 2009, o 17:54

chyba Davv shackował Marsowi konto ;D

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1582 Postautor: Mars » 6 kwietnia 2009, o 17:55

tezetomaniak pisze:chyba Davv shackował Marsowi konto ;D

Mial wiele racji w tym co pisal mi nerwy póścily w 15 biegu jak Rempala pokazal wole walki wyje... wszystko co mialem w reku..poprostu żenada na Miszkolc wchodzimy za darmo.

JAG
Senior

#1583 Postautor: JAG » 6 kwietnia 2009, o 19:25

Mars na litosc boska wez waleriany łyknij albo innego uspokajacza...
wszyscy przezywamy pierwszy przegrany mecz ale ty zaczynasz isc w niebezpiecznym kierunku;)
mamy kogo mamy w składzie,z dostepnoscia zawodnikow jest tak a nie inaczej...nie tylko kibice widzieli co sie wczoraj działo...
napewno w miare mozliwosci beda sprawdzani wszyscy nasi zawodnicy...
a treningi w jakiej postaci i kiedy sa potrzebne- od tego jest trener zeby o tym decydowac...

jesli nie chcesz płacic za bilet;) to poprostu nie przyjdziesz na mecz(choc byłaby to duza przesada po jednej przegranej przekreslac cały nowy sezon...)
pozdr
:),czasami :(

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1584 Postautor: Mars » 6 kwietnia 2009, o 21:48

Jak przegramy za 2tyg to moze zaczniesz pisac inaczej

POZDRAWIAM 17zł za to co zobaczyłem to zdeka za drogo amatorzy sie lepiej w łuk składaja.

Davv
Kadrowicz

#1585 Postautor: Davv » 6 kwietnia 2009, o 21:57

No nie przesadzaj. Jeśli chodzi o jazdę Denisa, Simona czy choćby naszego Messinga to nie mam zastrzeżeń. Starsza Rempałka może i owszem jakoś tak dziwnie się zachowywała na torze.

Awatar użytkownika
Markoni

#1586 Postautor: Markoni » 6 kwietnia 2009, o 22:16

harry pisze:Ponieważ jak zwykle jest bardzo dużo zdań o treningu to spróbuję połączyć to co było widac od strony kibiców z tym co było od strony parkingu.
Karol Baran. Jakaś awaria przedniego koła na wirażu i zamiast zlać Łódź do 35 trzeba się będzie pomęczyć. Ale za to emocje jakie będą.

Na przyszłość trochę pokory by się przydało, a mniej buty.

Rzeczywiście emocje były i mecz jak na drugą ligę w porządku. Tylko wynik nie taki.
Mecz pierwszy i chyba najważniejszy w sezonie z różnych względów (kontrkandydat do awansu, kibice na następnym meczu itd).
Z żużla powstałeś i w żużel się obrócisz

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#1587 Postautor: mustafa » 6 kwietnia 2009, o 22:19

Mars pisze:POZDRAWIAM 17zł za to co zobaczyłem to zdeka za drogo amatorzy sie lepiej w łuk składaja.

A ja tam przyprowadziłem znajomych - pierwszy raz i ogólnie im się podobało. Chociaż wierzyłem że wygramy, przed meczem w razie czego nagadałem im że to najsilniejsza drużyna w lidze... że jesteśmy osłabieni... i raczej przegramy. Opowiadałem im po kolei o zawodnikach, pomagałem wypełniać programy, trochę sobie pokrzyczeliśmy, spodobała im się fala... śmiali się z muzyki biesiadnej i z nazwiska Kiełbasa, a najważniejsze że podobało im się ściganie - co prawda tego młodego w białym ( żółtym ) kasku, ale jak na pierwszy raz i tak było dla nich fajnie i już czekają na następny mecz za dwa tygodnie. Ja im obiecałem że tym razem już wygramy :)

Cała sprawa polega na tym, że niektórzy na tym forum nie mają dystansu do tego sportu.

Rozumiem też że nie wszyscy pracują, albo nie zarabiają kokosów i dla nich to 17 zł to było wyrzucenie w błoto.

Ale jak się człowiek rodzi z nienawiścią pod beretem do wszystkiego w okół to trudno żeby być z czegokolwiek być zadowolonym. Proponuję co niektórym tutaj trochę dystansu do życia. Żużel to tylko sport, a nie walka na śmierć i życie.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#1588 Postautor: Lublin_Fan » 6 kwietnia 2009, o 22:24

To mozna interesowac sie lubelskim zuzlem i nie wykazywac nawet najmniejszego dystansu do tego wszystkiego co sie przez lata dzialo, dzieje teraz i jeszcze bedzie dziac ?? :lol:

Mars czekal 18 miesiecy na mecz swojej druzyny i ... pekla mu zylka :lol:

Ja jeszcze dzis jestem pod wielkim wrazeniem jazdy Simona i Denisa. Warto bylo to zobaczyc. Jak na druga lige - poziom bardzo wysoki.

Davv
Kadrowicz

#1589 Postautor: Davv » 6 kwietnia 2009, o 22:33

Tak jak napisałeś. Ale u nich to zapewne zasługa odpowiednio Henki i Emila. Simon to pewnie za rok jak nie opadnie z sił, zamelduje się w Coś tam Mobile Ekstralidze, a Denisowi też można wróżyć awans przynajmniej o jedną klasę. Reszta to z małymi wyjątkami ewidentna druga liga. Ja to byłem zawiedziony strasznie Tomickiem. Jak by nie było chłopak otarł się mocno o GP.

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#1590 Postautor: Perez » 6 kwietnia 2009, o 22:36

Jesli chodzi o Lubosa to jego czasy dobrej jazdy z gp dawno sie skonczyly niestety teraz probuje sie odbudowac u nas miejmy nadzieje ze mu sie uda 8)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#1591 Postautor: mustafa » 6 kwietnia 2009, o 22:37

Lublin_Fan pisze:To mozna interesowac sie lubelskim zuzlem i nie wykazywac nawet najmniejszego dystansu do tego wszystkiego co sie przez lata dzialo, dzieje teraz i jeszcze bedzie dziac ?? :lol:

Heh, kto by nie chciał żeby w końcu działo się inaczej :) Ja jednak jestem w tej grupie ludzi, którzy uważają że da się coś zbudować tylko poprzez dobrą atmosferę, a nie opluwanie się, najeżdżanie, i krytykę totalną. No cóż taka moja nieszczęsna natura.

Żużel istnieje raptem kilka miesięcy, a niektórzy już widzą w "tych" ludziach krętaczy, cwaniaczków, zarobkowiczów, oszustów mydlących oczy, którzy specjalnie doprowadzili ten żużel do upadku, a teraz go reaktywowali, żeby jeszcze raz doprowadzić go do upadku.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1592 Postautor: Mars » 6 kwietnia 2009, o 22:38

Lublin_Fan pisze:To mozna interesowac sie lubelskim zuzlem i nie wykazywac nawet najmniejszego dystansu do tego wszystkiego co sie przez lata dzialo, dzieje teraz i jeszcze bedzie dziac ?? :lol:

Mars czekal 18 miesiecy na mecz swojej druzyny i ... pekla mu zylka :lol:

Ja jeszcze dzis jestem pod wielkim wrazeniem jazdy Simona i Denisa. Warto bylo to zobaczyc. Jak na druga lige - poziom bardzo wysoki.

Oj pękła pękła ....

POZDRAWIAM

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#1593 Postautor: InDorka » 6 kwietnia 2009, o 22:49

Mars pisze:
Oj pękła pękła ....

Ale zanim pekla udalo Ci sie urodzic jedno fajne zdanie,chociaz sie z nim nie zgadzam
Mars pisze:Mecz pokazal jacy sa ciency fizycznie ja juz bym mogl ich nie ogladac dawac nastepnych mamy ich chyba z 20.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1594 Postautor: Mars » 6 kwietnia 2009, o 22:57

InDorka pisze:
Mars pisze:
Oj pękła pękła ....

Ale zanim pekla udalo Ci sie urodzic jedno fajne zdanie,chociaz sie z nim nie zgadzam
Mars pisze:Mecz pokazal jacy sa ciency fizycznie ja juz bym mogl ich nie ogladac dawac nastepnych mamy ich chyba z 20.

Niby sie nie zgadzasz ale cos w tym jest , nie liczy sie ilosc lecz jakosc.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#1595 Postautor: tezetomaniak » 6 kwietnia 2009, o 23:08

dobra, sam napisales o jakosci, nie wytrzymałem ;)

. , : ; ! ? ... - " <-- oto maly zestaw znakow przestankowych. uzywaj ich zawsze, bo czasami ciezko sie czyta takie zdania wlasnie ;)

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#1596 Postautor: InDorka » 6 kwietnia 2009, o 23:10

Mars pisze:
Niby sie nie zgadzasz ale cos w tym jest , nie liczy sie ilosc lecz jakosc.

Poprawka.Ja sie nie zgadzam zdecydowanie,a nie niby.Kazdemu trzeba dac druga szanse.Poczekajmy jeszcze ze dwa mecze i wtedy ew.zaczniemy ich wieszac.
Natomiast podoba mi sie Twoje fajne ,obrazowe sformulowanie,usmiecham sie od kiedy go przeczytalam.

I jeszcze jedna sprawa przy okazji do autorow/redaktorow strony....na ktorym miejscu w tabeli jestesmy? 4-5 czy 6?
~~~~~~~~
~~~~~~~~

Davv
Kadrowicz

#1597 Postautor: Davv » 6 kwietnia 2009, o 23:17

InDorka pisze:Poczekajmy jeszcze ze dwa mecze i wtedy ew.zaczniemy ich wieszac.

To może poczekajmy do końca sezonu i wtedy będzie najlepsze pole do ocen. Śmieszy mnie jak ktoś pisze, to tylko trening, to tylko 1/2/3/4/5... mecz. Każdy występ jest podstawą do ocen i komentarzy. Zarówno po tym jak ktoś prezentuje się na treningu, jak i po pierwszym meczu można wyciągnąć wnioski. Po kilku następnych można te wnioski korygować, ale nie pisz, że krytykowanie kogoś po jakimś występie jest nie na miejscu. Zawalili ten mecz i tyle.

go!
Trener

#1598 Postautor: go! » 6 kwietnia 2009, o 23:23

InDorka pisze:Poprawka.Ja sie nie zgadzam zdecydowanie,a nie niby.

To za co ten Rempala Cie przepraszal w telewizorze?

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#1599 Postautor: InDorka » 6 kwietnia 2009, o 23:27

Davv pisze: ale nie pisz, że krytykowanie kogoś po jakimś występie jest nie na miejscu. Zawalili ten mecz i tyle.

Nigdzie tego nie napisalam,sama krytykowalam mecz po powrocie do domu.Ale jestem przeciwna pomyslom wyciagania drugiego garnituru,przed daniem szansy na rehabilitacje pierwszemu .
~~~~~~~~
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#1600 Postautor: InDorka » 6 kwietnia 2009, o 23:31

go! pisze:To za co ten Rempala Cie przepraszal w telewizorze?

O ja koza nieszczesliwa......Rempala mnie przepraszal,a ja tego nie widzialam ;)
Podejrzewam,ze za to co mi sie nie podobalo w jego postawie i osiagnieciach.Jesli drugi raz zrobi to samo nie uwierze w zadne przeprosiny i nie dam sie nabrac,zaczne budowac szubienice.
~~~~~~~~
~~~~~~~~