Cooper pisze:Zalezy dla jakich zawodnikow;] Niektorzy zawodnicy tez zbyt atrakcyjni nie sa:] I bez aluzji - po prostu akurat przeczytalem wywiad z Marcinkowskim.
Marcinkowski? On juz chyba raz mial za daleko do Lublina. Nie wroze kontraktu
Cooper pisze:Zalezy dla jakich zawodnikow;] Niektorzy zawodnicy tez zbyt atrakcyjni nie sa:] I bez aluzji - po prostu akurat przeczytalem wywiad z Marcinkowskim.
sting126 pisze:I dzieki Bogu. To chyba jedyny zawodnik ktorego bym nie zdzierzyl w druzynie.
go! pisze:Cooper pisze:Zalezy dla jakich zawodnikow;] Niektorzy zawodnicy tez zbyt atrakcyjni nie sa:] I bez aluzji - po prostu akurat przeczytalem wywiad z Marcinkowskim.
Marcinkowski? On juz chyba raz mial za daleko do Lublina. Nie wroze kontraktu
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Boobi pisze:jesli wezmie malo to czemu nie, ja bym go w skladzie widzial
Boobi pisze:ale jesli nie bedzie mial zapewnionych il startow i dobrze skonstruowany kontrakt to ja bym sie nie zastanawial
boxing pisze:A takich Marcinkowskich mozemy miec co najwyzej na glebokiej rezerwie .
Boobi pisze:hmm tym zawodnikom to blizej do konca kariery niz dalej. po drugie przerabialismy juz sklad na jeden sezon(vide rempala). chociaz po cichu licze na staszka
piotr76 pisze:
1. J.Rempała
2. D.Śledź
3. S.Drabik o ile nie podpisał gdzieś / Staszek też nie wiem czzy gdzieś nie ma kontraktu
4. T.Piszcz
5. jakiś obco np Kai , Hall , Lemon w ostateczności Panna Bajerska
Lublin_Fan pisze:Co tu konstruowac jesli gosc nie ma sprzetu. Wymyslny kontrakt nic by tu nie dal. Marcinkowski chcialby pewnie kase na dwa nowe i przygotowane do ligi motocykle oraz niewykluczone, ze z jeden rezerwowy silnik i jakis osprzet. Wszystko przed pierwszym meczem oczywiscie. Ile moze to kosztowac? Moze ktos z wtajemniczonych w rynek forumowiczow potrafi z grubsza oszacowac cos takiego? Regdal?
Inna kwestia czy byloby to oplacalne dla klubu, tzn czy ten gosc gwarantuje jakies punkty.
Moim zdaniem nie