Gawrzyk pisze:tzn ze co? ze czarny zdezerterował
same nowe twarze
Gawrzyk pisze:tzn ze co? ze czarny zdezerterował
Gawrzyk pisze: idzie do klubu, sklada oferte pracy, zapoznaje sie z obowiazkami jakie mial podjac J.Z., przekonuje do siebie i swoich kompetencji i umiejetnosci z. czarnego i podejmuje wyzwanie - rozwiazuje problem braku osob chetnych do pracy o ktorych mowi z. czarny, zglaszamy sie do ligi, jedziemy bo kasa jest.
proste jak budowa cepa.
uprawianie spychologi i mowienie "a co moze zrobic forumowicz" doprowadzi do tego co mamy od 2007 roku. o tym jak mozna sparafrazowac slowa kennediego nie bede pisac bo znow mi powiesz ze to slogany
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gawrzyk pisze:jesli to prawda i ocenic to na chlodno - byla to zajebista metoda na wypromowanie siebie i firmy, praktycznie zerowym kosztem.
Gawrzyk pisze:ododzac od tematu naszej dyskusji i wracajac do tego co napisal harry. jesli to prawda i ocenic to na chlodno - byla to zajebista metoda na wypromowanie siebie i firmy, praktycznie zerowym kosztem.
Gawrzyk pisze:chcialem ale miasto sie nie interesuje, brak ludzi do pracy, brak wsparcia, sam nie pociagne, miasto przeklete, przepraszam ze rozbudzilem nadzieje..
Łoptymista pisze:
Pocieszajace jest to, ze do akcji wkroczyl inny kandydat na zbawce. Ma pewne doswiadczenie. .
harry pisze:No niestety, poza informacja powyzej, dowiedzialem sie tylko ze na spotkanie nie dotarl glowny tegoroczny inicjator zuzlowy. Mimo zapowiedzi. Szkoda. Na tyle to go chyba bylo stac.
Radzio pisze:Ja myślę, że bardziej trafne będzie stwierdzenie, że ta osoba(albo osoby) rzuciła się ze scyzorykiem na armię Rosyjską.
go! pisze:Radzio pisze:Ja myślę, że bardziej trafne będzie stwierdzenie, że ta osoba(albo osoby) rzuciła się ze scyzorykiem na armię Rosyjską.
Jakby nie bylo to mnie Zdzislaw rozczarowal nieco. Od poczatku po 3 razy dziennie informowal w jakim miejscu i pozycji sie lubelski zuzel znajduje. A tu raptem jakies problemy laryngologiczne na prezesa spadly.
Ale jakby nie bylo - trzymam kciuki.