Skład na sezon 2009 :)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Shack
Administrator

Re: Skład na sezon 2009 :)

#376 Postautor: Shack » 23 listopada 2008, o 20:49

Gawrzyk pisze:tzn ze co? ze czarny zdezerterował

same nowe twarze

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#377 Postautor: Cooper » 23 listopada 2008, o 20:50

Gawrzyk pisze: idzie do klubu, sklada oferte pracy, zapoznaje sie z obowiazkami jakie mial podjac J.Z., przekonuje do siebie i swoich kompetencji i umiejetnosci z. czarnego i podejmuje wyzwanie - rozwiazuje problem braku osob chetnych do pracy o ktorych mowi z. czarny, zglaszamy sie do ligi, jedziemy bo kasa jest.

proste jak budowa cepa.
uprawianie spychologi i mowienie "a co moze zrobic forumowicz" doprowadzi do tego co mamy od 2007 roku. o tym jak mozna sparafrazowac slowa kennediego nie bede pisac bo znow mi powiesz ze to slogany 8)

Gawrzyk, prosze Cie... Czy gdzies jest info, ze klub poszukuje ludzi do pracy? Czy sa jakies konkretnie nakreslone oferty? To co sie dzieje, to partyzantka. Mozna "pojechac Gelem" i powiedziec, ze my jestesmy tylko kibicami - tak jak na motor nie wsiadziemy, tak wiekszosc z nas nie ma kompetencji/nie chce brac odpowiedzialnosci za zarzadazanie klubem. To, ze swego czasu Ciebie o to poproszno, to nie oznacza, ze taka jest standardowa droga dzialania. Zreszta sam nie kryjesz, ze brakowalo Ci w tej dziedzinie wiedzy i doswiadzcenia i bledow bylo sporo, a za Twoja charytatywna prace spotkaly Cie tylko joby. Po co to powtarzac?

Wielu z nas (a przynajmniej tak jak rozmawiam z niektorymi z tego forum), jest chetna do pomocy, w tarkcie sezonu, czy przed nim. Ale to moze byc tylko pomoc w jakims waskim zakresie, kazdy zna sie na czyms innym. To, ze nie sa to tylko slowa niech pokaze ostatni happenin, czy tez organizacja turnieju "Ratujmy lubelski zuzel". Nie oczekujmy jednak, ze paru chlopakwo z forum bedzie chodzic do Z. Czarnego i sie pytac, czy na managera sie nadaja;] Tam trzeba profesjonalisty, a nie amatorki w stylu "przyjdzie, pozna obowiazki, przekonuje do siebie itd." Amatorke juz przerabialismy w Lublinie nie raz.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#379 Postautor: Cooper » 23 listopada 2008, o 21:03

Gawrzyk pisze:jesli to prawda i ocenic to na chlodno - byla to zajebista metoda na wypromowanie siebie i firmy, praktycznie zerowym kosztem.

Tyle, ze w tym momencie po porzuceniu misiji odbudowy zuzla stalo sie to czarnym (sic!) PR-em;]
No nic, na razie nie ma co tu tereotyzowac, tylko poczekac na wiecej informacji. A kto teraz przejal ten wozek?

Koper
Trener
Kontakt:

#380 Postautor: Koper » 23 listopada 2008, o 21:09

Gawrzyk pisze:ododzac od tematu naszej dyskusji i wracajac do tego co napisal harry. jesli to prawda i ocenic to na chlodno - byla to zajebista metoda na wypromowanie siebie i firmy, praktycznie zerowym kosztem.

Ale tez spore ryzyko ze uzyska sie ostatecznie antyreklame swojej osoby jak i firmy jesli dzialania na rzecz ratowania zuzla w Lublinie zostalyby powszechnie odebrane wlasnie tylko jako wypromowanie siebie i firmy poprzez pozorowanie dzialan i tlumaczenie sie jak nie stadionem to rezygnacja p. Jacka Ziolkowskiego. No chyba ze wyjdziemy z zalozenia "nie wazne jak beda o Tobie mowili byle mowili", ale to chyba bardziej dotyczy PR wokol politykow a nie ludzi z biznesu.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#382 Postautor: Cooper » 23 listopada 2008, o 22:18

Gawrzyk pisze:chcialem ale miasto sie nie interesuje, brak ludzi do pracy, brak wsparcia, sam nie pociagne, miasto przeklete, przepraszam ze rozbudzilem nadzieje..

Patrzac obiektywnie, to trudno sie z tymi tezami nie zgodzic, bo wszystkie mniejszym lub wiekszym stopniu znajduja potwierdzenie.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#384 Postautor: Cooper » 24 listopada 2008, o 10:55

Kwestia tego, czy tak jak sugerujesz, bylo to robione z premedytacja, czy po prostu tak wyszlo...

Koper
Trener
Kontakt:

#386 Postautor: Koper » 24 listopada 2008, o 12:46

Pewnie najblizszy artykul w prasie to wyniki plebiscytu na druzyne 60 lecia w GW.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#387 Postautor: Łoptymista » 24 listopada 2008, o 21:28

Moze bedzie cos wczesniej... moze nie

Kolejny raz okazalo sie, ze do robienia zuzla w Lublinie trzeba miec jaja ze stali, a umysl powinien krazyc na granicy szalenstwa i rozsadku.
Z tego co slyszalem to komus tego zabraklo (czego dokladnie to nie winikam), ale jako kibice mozemy czuc sie wyciuckani i tyle.
Pocieszajace jest to, ze do akcji wkroczyl inny kandydat na zbawce. Ma pewne doswiadczenie. Niestety czasu ma bandycko malo.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#389 Postautor: Łoptymista » 24 listopada 2008, o 22:18

delikatny chcialem byc
statystycznie rzecz ujmujac to mozna powiedziec ze bliskie zeru 8)

Awatar użytkownika
Boobi
Senior

#390 Postautor: Boobi » 24 listopada 2008, o 22:28

Łoptymista pisze:

Pocieszajace jest to, ze do akcji wkroczyl inny kandydat na zbawce. Ma pewne doswiadczenie. .

mozesz mnie oswiecic?
"Życie to jazda"

harry
Trener

#392 Postautor: harry » 25 listopada 2008, o 13:22

Wlasnie sie dowiedzialem, ze wczoraj podjeto decyzje o powolaniu nowego stowarzyszenia i jak najszybszym zarejestrowaniu go.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#393 Postautor: Łoptymista » 25 listopada 2008, o 14:39

Super. Pozno wystartowali, ale przynajmniej sie nie certola i robia co trzeba. Trzeba trzymac kciuki za "nowych". Jest szansa, ze beda mieli czym sie pochwalic juz w najblizszy piatek? To byloby idealne rozwiazanie od strony... PR-owskiej.

@ Gawrzyk. Jak widac. Sa specjalisci od pisania o zuzlu. Moze ktorys z nich wreszice zabierze sie do pracy taj jak trzeba.

harry
Trener

#394 Postautor: harry » 25 listopada 2008, o 14:47

No niestety, poza informacja powyzej, dowiedzialem sie tylko ze na spotkanie nie dotarl glowny tegoroczny inicjator zuzlowy. Mimo zapowiedzi. Szkoda. Na tyle to go chyba bylo stac.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

go!
Trener

#395 Postautor: go! » 25 listopada 2008, o 15:09

harry pisze:No niestety, poza informacja powyzej, dowiedzialem sie tylko ze na spotkanie nie dotarl glowny tegoroczny inicjator zuzlowy. Mimo zapowiedzi. Szkoda. Na tyle to go chyba bylo stac.

No to kto?
Kto sie rzucil z ta szabla na czolgi? :?

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#396 Postautor: Radzio » 25 listopada 2008, o 16:08

Ja myślę, że bardziej trafne będzie stwierdzenie, że ta osoba(albo osoby) rzuciła się ze scyzorykiem na armię Rosyjską. Duże ciśnienie jest ze strony kibiców i ta osoba naprawdę musi być świadoma tego co chce zrobić. Bo znów się rozbudza nadzieje kibiców... Ale myślę, że kibice pomogli by tak jak w przypadku mikasa co pisał;)

go!
Trener

#397 Postautor: go! » 25 listopada 2008, o 16:58

Radzio pisze:Ja myślę, że bardziej trafne będzie stwierdzenie, że ta osoba(albo osoby) rzuciła się ze scyzorykiem na armię Rosyjską.

Jakby nie bylo to mnie Zdzislaw rozczarowal nieco. Od poczatku po 3 razy dziennie informowal w jakim miejscu i pozycji sie lubelski zuzel znajduje. A tu raptem jakies problemy laryngologiczne na prezesa spadly.

Ale jakby nie bylo - trzymam kciuki.

Kalhorn
Junior

#398 Postautor: Kalhorn » 25 listopada 2008, o 18:16

go! pisze:
Radzio pisze:Ja myślę, że bardziej trafne będzie stwierdzenie, że ta osoba(albo osoby) rzuciła się ze scyzorykiem na armię Rosyjską.

Jakby nie bylo to mnie Zdzislaw rozczarowal nieco. Od poczatku po 3 razy dziennie informowal w jakim miejscu i pozycji sie lubelski zuzel znajduje. A tu raptem jakies problemy laryngologiczne na prezesa spadly.
Ale jakby nie bylo - trzymam kciuki.

Niestety jednak klub zawodowy rozni sie nieco bardziej od klubu amatorskiego, niz pan Z. Czarny przypuszczal. To jednak nie ten kaliber, jesli chodzi nawet o przygotowania do sezonu, a co dopiero jak zacznie sie sezon. Widocznie p. Czarny zrozumial to we wlasciwym momencie i stwierdzil, ze sam tego nie pociagnie. Gorzej by bylo jakby mimo wszystko zglosil druzyne, a pozniej stwierdzil, ze "no jednak nie dalo sie". Skoro sa nowi kandydaci (mam nadzieje ze nie ta ekipa co w poprzednim roku) i czuja sie na silach, to niech probuja. Mam nadzieje ze pan Czarny nie zrezygnuje ze wspierania lubelskiej druzyny.

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#400 Postautor: Regdal » 25 listopada 2008, o 22:02

Kto by to nie był,zanim rozpocznie przygodę ze sportem żużlowym powinien najpierw przeczytać sobie z uwagą i zrozumieniem poniższy artykuł.

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2008/11/25/skrzydlewski-dla-sportowefaktypl-nie-pochyle-czola-przed-gks/
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl