Pokemon pisze:Poczułeś wiatr w żagle Harry? Długo czekałeś ze swoją ripostą. Nie przeżywaj tak. Z drugiej strony widzę, że nic się nie zmieniłeś![]()
Nie wiem nic o zadnym wietrze. Wisi mi to. Forum odwiedzam srednio raz w tygodniu i wtedy prostuję co większe bzdurki. Zmieniać się nie zamierzam bo nie widzę powodów.
Za to jak gratuluję znajomości. Gratulacji dla mnie nie przewiduję w żadnych układach więc nie wiem o co Ci chodzi.Powiem ci, że jestem osobą zorientowaną politycznie. Wiem kto co może. Wiem też kto z kim trzyma. Dlatego na razie wstrzymam się z gratulacjami.
Widzę że napradwę ciężko przychodzi Ci zrozumieć pewne rzeczy a właściwie fakty. Aż współczuję. Rezygnację złożyłem, w piatek jestesmy umówieni u Wasilewskiego, jeszcze jedno zebranie i wielce prawdopodobne bedzie to moje ostatnie zebranie. Dalej nie mozesz zrozumiec, ze wypisuje się z tego???Chciałbym, żebyś taką ripostę jak wyżej napisał mi po kolejnym zebraniu, a najlepiej po zawiązaniu nowego klubu (czyli jak będzie coś konkretnie wiadomo) a nie teraz, kiedy jeden Pan zaprosił drugiego Pana i obaj Panowie zaprosili na rozmowy do trzeciego Pana, który ma...dobre chęciZwróć uwagę, że nie można było uzbierać 500 tys. na SSA. Teraz jest 600 tys. długu, no ale rozmowy przecież trwają
![]()
Klub nie powinien być upolityczniony, bo co będzie kiedy zmieni się opcja polityczna?![]()
Tak jest w teorii ale praktyka pokazuje, że bez poparcia polityków nie ma szans na istnienie klubu, przykład pilkarek ręcznych. Już dawno przestałyby istnieć gdyby nie gigantyczna ( polityczna) pomoc miasta. A piłkarze??? Już byłby zamiast boiska mini tor w środku jakby miasto nie sypnęło groszem w ostatniej chwili. Dlatego bardzo wazne jest pozyskać jakiegoś mocnego polityka. A to nie łatwe. Życzę szczęścia nastepcom.