Pawel_JS pisze:Gelo pisze:Na pewno masz równo pod sufitem? Pytam bo mi ręce opadły. Jeszcze raz może zadam pytanie - kto miał robić punkty w Daugavpils? Kto jak nie Jeleń? Ja? Ty? Śledź z połamanym kręgosłupem? Ludzie myślcie trochę.
Mam równo, spadła cała drużyna, nie JELEŃ. Nawet jakby zrobił o 15 pkt. więcej, to nie utrzymalibyśmy się. Na Łotwie punkty miał robić każdy, to że od jednych oczekuje się mniej, a od drugich więcej, to normalne, ale zawiódł zespół, Jeleń, Stachyra, Klimek, teoretycznie Piszcz też(choć patrząc na wyniki pozostałych...). I to Ty myśl, bo bez tego Jelenia, to od dłuższego czasu ubolewałbyś nad spadkiem.![]()
Próbujesz znaleźć kozła ofiarnego, owszem, wina leży również po stronie Daniela, ale trochę się zastanów...
Nie odpowiedzialeś na pytanie - trudno. Ja nie spodziewam się, że Franków zrobi chociaż jeden punkt. Nie wierzę też w punkt Klimka i Michaluka. Można też przegrać ale próbować - tak jak zrobili Piszcz i Stachyra. I właśnie dlatego, że bez Jelenia ubolewałbym nad spadkiem od dłuższego czasu, teraz ubolewam, że spadliśmy właśnie przez niego. Gdyby był Frankowem nikt by do niego nie miał pretensji. Tamten to kaleka i kolejne "zero" nikogo nie dziwi. Ale to jest do jasnej cholery czwarty zawodnik w Polsce!!! Ja mu tej Łotwy nie zapomnę.