TŻ Lublin - Start Gniezno 16.09.07

żużel w Lublinie

Którego zawodnika zagranicznego najchętniej widziałbyś w składzie na mecz z Gnieznem

Czas głosowania minął 16 września 2007, o 11:00

Nieminen
36
33%
Johnston
53
49%
Ostergaard
11
10%
Charczenko
8
7%

Liczba głosów: 108

Wiadomość
Autor
jataman22

Re: TŻ Lublin - Start Gniezno 16.09.07

#301 Postautor: jataman22 » 30 września 2007, o 20:51

Po pierwsze przestań wymyślać, jakieś bzdury wyssane z palca, chcesz sobie powymyślać i czcić moją osobę to załóż sobie co najwyżej bloga.

Czyli Michał P z Twojego byłego gimnazjum nie przychodził do mnie w Twoim imieniu przepraszac mnie za Twoje głupie gadanie?? Odnośnie Twojej osoby to mnie tylko na smiech przyprawia... więcej odczuć niestety nie mam;]
tak tak, a jarek bedzie na trybunie ?

Byłby to dla mnei zaszczyt 8)

pilek

#302 Postautor: pilek » 30 września 2007, o 20:59

Dlaczego Michaluk ciągle jeździ na żużlu ? Czy ktoś mu płaci za ilość metrów miedzy nim a trzecim zawodnikiem ?

Nie moge takich ludzi jak Ty;/
nie wiem czy jako idealny kibic zauwazyles ze po dobrym starcie w biegu pierwszym Macka silnik zaczal slabnąc co w rezultacie dalo defekt. Jak sie pozniej okazalo silnik padł i Maciek jezdzil potem co bylo widac na starym motorze na ktorym mialby szanse powalczyc co najwyzej z Fajferem.
Niestety pomimo ze jest coraz lepiej sprzetowo to tego nie dalo sie przewidziec a na 2 dobre motocykle Macka nie jest naraize stac.
Teraz tylko czekac. aktualnie Maciek razem z mechanikiem rozbiera silnik aby dowiedizec sie co sie stalo.

jak pech to pech:(
aha dla porownania dam czasy mierzone na probie toru na jedno okrazenie

Gomolski 17,95 i 18,12
Maciek 18,18 i 18,36
Rafał 18,25 i 18,28
Eklof 18,70
Fajfer 19,20

Jelen mial kolo 17,6 piszczyk tez podobnie.

pozdrawiam.
Obrazek

http://www.Michaluk.czarnysport.pl <-- Oficjalna Strona Maćka

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#303 Postautor: Hans » 30 września 2007, o 21:01

Słuchaj, właśnie gadam z tą osobą i powiedziała mi, że pierwszy raz o czymś takim słyszy. Pewnie w twoich słowach jest tyle racji co w kwestii rzekomego witania się Gawrzyka. Nie mam pytań.
Życzę powodzenia i dalszych prób zgnojenia mojej osoby, probuj dalej, bo po raz kolejny nie udało Ci się.

Shack
Administrator

#305 Postautor: Shack » 30 września 2007, o 21:03

jataman22 pisze:
tak tak, a jarek bedzie na trybunie ?

Byłby to dla mnei zaszczyt 8)

wyslales zaproszenie ? jak ladnie poprosisz to mame i mruczusia wezmie.

Shack
Administrator

#306 Postautor: Shack » 30 września 2007, o 21:09

Gawrzyk pisze: Jak się pod stołem posługuje programem komputerowym, żeby wygrać partię szachów, i zostaje z tego powodu zdyskwalifikowanym można potem odreagować na forum. Albo zapisać się do PISU z takimi "fair play" zachowaniami 8)

o tak o ? :lol:

tak to i Walujew, ktorego (jak gdzies slyszal bartosz) matka byla niedzwiedzica polarna a ojcem drwalem z syberii, by w szachy lał każdego.

Sober
Senior

#307 Postautor: Sober » 30 września 2007, o 21:15

Nuda, nuda i jeszcze raz nuda - tak po krótce należy opisać ten mecz. Bardzo dobrze się stało, że ten zlepek amatorów, jakim jest drużyna Startu spadł do drugiej ligi, bo po prostu ten spadek im się należał.
Przestrzegam jednak przed przedwczesną radością, bo mecz na Łotwie wcale nie musi być łatwy i jeszcze nie możemy być pewni utrzymania. Tym bardziej, że najprawdopodobniej w drużynie naszych przeciwników wystąpi zawodnik, który ma coś do udowodnienia ;)

aha i jeszcze jedno...
Panowie, dajcie sobie juz spokoj, bo to sie zaczyna sie robic zalosne...
Umowcie sie, strzelcie sobie po jednym w nos, a na forum zwyczajnie ignorujcie się nawzajem, bo naprawdę, nieprzyjemnie się to czyta.

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#308 Postautor: Speedway » 30 września 2007, o 21:23

Umowcie sie, strzelcie sobie po jednym w nos, a na forum zwyczajnie ignorujcie się nawzajem

Dodatkowo możecie pograć w szachy albo żeby było szybciej to w warcaby :)
Obrazek

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#309 Postautor: luCas » 30 września 2007, o 21:40

Jesli chodzi o mecz, to nie ma co pisac, kto byl ten wie ze nic sie nie dzialo.
Jesli chodzi o organizacje, to od 10 lat nie spotkaly mnie takie atrakcje jak dzis. Przy wejsciu osobnik sprawdzajacy bilety w wydychanym mial chyba ze 3 promile. Spoko, kazdy moze sie napic :? Kolejna atrakcja: tryglodyci z miro..ehhh czepili sie lancuszka do kluczy...zenada i teksty z rynsztoka..spoko lancuszek zostal w samochodzie....potem, przy probie wejscia na stadion ze skasowanym juz biletem kolejny klopot i 5 minut wymiany zdan na temat jego waznosci. Jesli tak ma byc traktowany kibic ktory od 10 lat sponsoruje klub, to ja chyba podziekuje.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#310 Postautor: Portek » 30 września 2007, o 21:49

Nudy dzisiaj straszne , za to na trybunach jak zawsze znajdzie sie jakiś śmieszny tekst. Dzisiaj np "chodźcie zrobimy szwedzką" :lol: :lol: :lol: gdyby nie to to chyba bym usnął.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#311 Postautor: boxing » 30 września 2007, o 22:04

Mecz nudny, ale bywaly gorsze - takie, ze 15 biegow bylo od startu do mety bez mijanek. Dzisiaj Dawid troche powalczyl - przyjemnie sie patrzylo na jego szybkosc na dystansie i "lykanie" rywali. Ze 3 lata temu byl to startowiec-przypadkowiec - jechal tylko jak wyszedl ze startu, a nie zawsze sie udawalo "wystrzelic". Teraz lepiej walczy niz rusza spod tasmy.

Tercet Jelen - Tomek - Dawid bardzo dobrze - choc rywal nadzwyczaj slaby. Kauko jak dla mnie co najwyzej przecietnie - na slabiutkiego rywala wystarczylo, ale... To co najwyzej druga linia, piaty zawodnik do skladu na bardzo slabego przeciwnika. "Sredni zawodnik" na "slabego rywala", "slaby zawodnik" na "rywala sredniego" i "zaden zawodnik" na przeciwnikow z czolowki pierwszej ligi. Dwa tygodnie temu, gdy startowal na Darkowym motocyklu nie chcialem go oceniac. Dzisiaj najlepsze wrazenie zrobil ominieciem lezacego Gomolskiego. Fatalne wrazenie za ostatni start.

Lotysze, o ile sie nie wzmocnia przed barazem, nie powinni byc trudna przeszkoda. Ale jak sie wzmocnia, moze byc roznie. Dodac im do skladu Nermarka (ladnie w Szwecji i nasze tory nie beda dla niego zagadka), Comptona i Wodjakowa i na wyjezdzie mozna przegrac. Wolalbym zamiast takich emocji spokojne utrzymanie.

Dziwia mnie negatywne wpisy na Wojciechowskiego i troche gwizdow na stadionie. Chyba jedyny polityk regularnie odwiedzajacy zuzlowy stadion . Chyba jedyny tak mocno zwiazany z klubem. Czlowiek, ktoremu klub bardzo duzo zawdziecza. Zrobil ile mogl dla klubu. A ze teraz jego pozycja polityczna jest zadna - to i niewiele moze. I trudno oczekiwac cudow. Wojciechowski nalezy do tych politykow, ktorym jeszcze ufam. I wierze, ze gdy jego pozycja pojdzie w gore - to nie zapomni o naszej - i swojej - druzynie.

Pozdrawiam :D
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#312 Postautor: Dj_Korgi » 30 września 2007, o 22:08

luCas pisze:Kolejna atrakcja: tryglodyci z miro..
mi kazali wyjąć baterie z aparatu. W jakim celu to nie wiem. Nie wspomne, że musiałem WSZYSTKO wyjąć z plecaka - po co? Też nie wiem.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#313 Postautor: Hans » 30 września 2007, o 22:12

Zgadza się. Takiego pyrania to ja nigdzie nie miałem jak dziś.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#314 Postautor: Cooper » 30 września 2007, o 22:17

Cooper w piątek pisze:
Hans pisze:Zgadza się, ekipy będą walczyć i nie wierzę w taki sam rezultat jak tydzień temu.

No, teraz spuscimy im wieksze manto. Chyba, ze Piszcze znow nie beda chcialy w nominowanych jechac 8) Ludzie, oni kontraktuja jakies niedobitki, bo musza uszyc jakikolwiek sklad na niedziele. To nie sa wzmocnienia, tylko goscie ktorzy przez caly sezon nigdzie nie jezdzili, a mecz z nami to ich ostatnia szansa na jakiekolwiek pokazanie sie przed nastepnym sezonem. Nie zmienia to jednak faktu, ktory troszeczke mnie martwi, ze juniorski mamy raczej w plecy.

Dziekuje za uwage 8)

A Nieminen jest troszke cienki generalnie wg mnie 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#315 Postautor: Speedway » 30 września 2007, o 22:29

mi kazali wyjąć baterie z aparatu.

Takiego pyrania to ja nigdzie nie miałem jak dziś.

Ja tez musiałem opróżnić cały plecak. Chłopaki skrzętnie wypełniają swoje obowiązki, a że za kulturę nie płacą to i jej nie doświadczycie :) Podejrzewam, że dokładniej zajmowali się tymi w koszulkach klubowych w poszukiwaniu pirotechniki jakiej. Może dostało im się za ostatnią petardę? Na następnym meczu może jeszcze będą wszystkie napoje degustować od wchodzących ;)
Z kolei gdy pare dni temu byłem na meczu Górnika w Łęcznej, facet na bramie poklepał mnie tylko przyjacielsko po kieszonce kurtki :) Przydaliby się na żużlu tacy...
Obrazek

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#317 Postautor: kilar » 30 września 2007, o 22:58

Ja nie wiem po co oni w ogole do Lublina przyjezdzali :shock: Przez ostatnie lata zaden zespol sie tak nie kompromitowal spadajac z ligi. Krosno, czy Opole spadalo po walce, a to co dzisiaj zobaczylem, to najwyzej speedrower w wykonaniu gosci. Jak oni mogli w Poznaniu zremisowac :shock: Wiecej emocji na barazach bedzie zapewne.
Mam nadzieje, ze nie zostana polaczone ligi, bo Start Gniezno absolutnie nie zasluzyl na 1 lige.

Adijos, drugo ligos wito was :lol:

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#318 Postautor: InDorka » 30 września 2007, o 23:03

Speedway pisze:
Ja tez musiałem opróżnić cały plecak.

Tak jest nie tylko na zuzlu i pilce noznej.Szperanie w torbach i plecakach bylo rowniez tydzien temu przy wejsciu na Wielka Krokiew w Zakopanem. Skoki w miedzynarodowej obsadzie z cala polska czolowka i juniorami..........tam nikt nigdy nie wnosi petard ani zadnej innej pirotechniki,(jedynie w zimie plyny rozgrzewajace), a mimo wszystko sprawdzaja bardzo dokladnie. Takie sa widocznie zalecenia odgorne.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#319 Postautor: Cooper » 30 września 2007, o 23:08

Przestancie juz nakrecac po raz kolejny ta bezsensowna spirale nt. ochrony itd. Stadion to nie teatr. Przeciez to jest robione dla bezpieczenstwa. Koniec tematu.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#320 Postautor: Torsen » 30 września 2007, o 23:13

jataman22 pisze:
i jak tam ten Twoj smiech na sali?

Tak własnie jak się spodziewałem. Jechał słabo, ale na takie ofermy wystarczyło, gdyby dziś był mecz z kimkolwiek innym nie zrobiłby 5pkt. Jest słaby jak barszcz

Dzisiejszy mecz wymyka się wszelkim ocenom. W znacznej większości gnieźnianie się po prostu podkładali. Kto żyw, ten ich mijał jak fury z sianem. Nie dziwi mnie więc, że nie doszacowałeś wyniku Nieminena, który również i na mnie zrobił wrażenie co najwyżej przeciętne.
Ale przeanalizuj też występ Twojego pupila, Dawida. Gość przegrał chyba wszystkie starty, a rywalizował na własnym torze z kelnerami, którzy najwyraźniej postanowili, dodatkowo, oddać mecz. Ile więc Dawid uciułałby dziś "z kimkolwiek innym", skoro już gdybamy?
PS Kto jeździł po zakończeniu meczu i po co?

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#321 Postautor: boxing » 30 września 2007, o 23:22

Krotko po rundzie honorowej chyba Tomek Piszcz zalozyl kask i trytal. Po co - nie wiem.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Sledzio
Trener
Kontakt:

#322 Postautor: Sledzio » 30 września 2007, o 23:41

Jak to po co ??? nie wiesz ??? poprostu zespół z Gniezna to jak sparing-partner i nie poczuł zmęczenia tylko średni trening więc chciał ten 6 bieg zdobyć :)

A tak wogóle to nuda jak jasna cholera !!! co to wogóle ma być ???? szkoda mi klubu bo 65 pkt wypłacić to ojoj bardzo bardzo ale to bardzo dużo.
Żal po 10 biegu wogóle co to miało być ??? tylko że jak Darek kontuzji doznał taki doświadczony zawodnik jadąc na pierwszej pozycji w Gnieżnie to co ?? im wolno a my już nie ??? każdy sobie ustawia tor jak chce, my tu jesteśmy gospodarzami a oni tylko gośćmi to tak jak goście przychodzą do domu gospodarza i idą do kuchni i biorą sobie tyle wódki ile chcą zamiast siedzieć za stołem i pilnować żeby nikt krzesła nie zabrał :)
A ten 15 bieg jako Joker Dawid Cieślewicz za Jabłońskiego to poprostu amatorka że hej i gdzie ten Gomólski ??? który tydzień wcześniej machnął 21 punktów ??
Szkoda kibiców Gniezna bo nie zasłużyli na taki sezon.
Miała być walka o Extraligę a tutaj z wielkim hukiem 2 liga, kto by pomyślał przed sezonem że tak się stanie ?? chyba nikt.
A teraz czekamy na babe bajerską i fujarkę śwista :)

jataman22

#323 Postautor: jataman22 » 30 września 2007, o 23:49

Jak się pod stołem posługuje programem komputerowym, żeby wygrać partię szachów, i zostaje z tego powodu zdyskwalifikowanym można potem odreagować na forum. Albo zapisać się do PISU z takimi "fair play" zachowaniami

Oooo widzę, podjęty mój koronny wątek, tonący brzytwy się chwyta widzę... no więc proponuję się dokładnie zapoznać ze sprawą, która jest rozpatrywana przez PZSZACH, jeśli taki z Ciebie super dziennikarzyna to proponuję również swoimi oczywiście super środkami porozmawiać z władzami Polskiego Związku Szachowego i ich stanowiska w tej sprawie, ja meila już otrzymałem. Sprawa jeszcze nie została rozpatrzona, więc po 1 jakim prawem sugerujesz, iż grałem programem, a po 2 po cholere podajesz cos o czym nei masz zielonego pojęcia. Poczytaj również o pojęciach dyskwalfikacja i wycofanie, bo najwidoczniej je baaardzo mylisz. Albo napisz o tym w gazecie, bardzo chętnie wyciągnę z Twojej gazety troche kasy, bo bardzo dziwne, że sprawa była głośna i kontaktowało się ze mną wielu dziennikarzy, a jednak nikt nie zdecydował się napisać ani słowa. Ktoś Cie posądzi o morderstwo to już jesteś skazany?? Dla przykładu w tym turnieju zajmowałem 20 miejsce bez szans na nagrode, gdzie nagrody były symboliczne, po cholere miałbym oszukiwac?? Napisz o tym w gazecie, proszę.

Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

#325 Postautor: Carew » 1 października 2007, o 00:07

jataman22 pisze:
Jak się pod stołem posługuje programem komputerowym, żeby wygrać partię szachów, i zostaje z tego powodu zdyskwalifikowanym można potem odreagować na forum. Albo zapisać się do PISU z takimi "fair play" zachowaniami

Oooo widzę, podjęty mój koronny wątek, tonący brzytwy się chwyta widzę... no więc proponuję się dokładnie zapoznać ze sprawą, która jest rozpatrywana przez PZSZACH, jeśli taki z Ciebie super dziennikarzyna to proponuję również swoimi oczywiście super środkami porozmawiać z władzami Polskiego Związku Szachowego i ich stanowiska w tej sprawie, ja meila już otrzymałem. Sprawa jeszcze nie została rozpatrzona, więc po 1 jakim prawem sugerujesz, iż grałem programem, a po 2 po cholere podajesz cos o czym nei masz zielonego pojęcia. Poczytaj również o pojęciach dyskwalfikacja i wycofanie, bo najwidoczniej je baaardzo mylisz. Albo napisz o tym w gazecie, bardzo chętnie wyciągnę z Twojej gazety troche kasy, bo bardzo dziwne, że sprawa była głośna i kontaktowało się ze mną wielu dziennikarzy, a jednak nikt nie zdecydował się napisać ani słowa. Ktoś Cie posądzi o morderstwo to już jesteś skazany?? Dla przykładu w tym turnieju zajmowałem 20 miejsce bez szans na nagrode, gdzie nagrody były symboliczne, po cholere miałbym oszukiwac?? Napisz o tym w gazecie, proszę.

Chyba pomyliliście tematy... Po co w temacie meczu pisze się takie pierdoły, zróbcie sobie osobny pokój do chata i pogadacie :wink: :wink: .
----- FORZA JUVE -----