Stadion
Re: Stadion
boxing traktuj mój wpis z przymrużeniem oka, nie zarzucam Ci nic złego, ot, za każdym razem jest taki sam schemat. Kibole szaleją, policja, jako jedyna (oprócz wojska) siła zdolna do opanowania chaosu robi swoje a i tak ktoś się czepia, że jest źle. Na tych słynnych derbach z Avią policja postępowała mniej delikatnie i co było
Lament, że walą gdzie popadnie. Teraz byłoby podobnie, chociaż tym razem de facto,jak sam piszesz, nikogo postronnego tam nie było. I bądź tu mądry.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Widzialem emotikona sadychor
W kazdym razie ubaw po pachy - policja puszcza zadymiarzy bo maja pociag do domciu
Takiego tekstu jeszcze nie slyszalem
A ze federalni mieli pozniej starcie z lubelskimi debilami - sami sobie winni, jakby ich troche wystrzelali na murawie - mieliby latwiej.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Siedziałem na meczu na pierwszym łuku z kobitką swoja i mogę powiedzieć że bramki które są pomalowane na żółto nie były zamknięte !!! Nie wiem czy na całym stadionie ale akurat na pierwszym łuku nie było żadnej kłótki i mogłem sobie przez nią wyjść i wejść i również tak było z sektorem Gości.Wczesniej goście nie wiedzieli bo większą cześć spotkania to siedzieli i patrzyli się w boisko a gdy trzech idiotów wleciało z racą by spalić flage to wtedy kibice lechii dostali sygnal ze pora na awanture jeden koleś podlecial pociągnął raz i bramka otwarta a policja obok ich stala i się patrzyła to ja sie pytam po c**j oni tam stali ??? żeby z kibicami lechii oglądać mecz ???
Szkoda ze tak się stało a na boisku walczyli małolaty 15 letnie i moze troszke starszych ale starsza gwardia siedziala na stadionie bo nie było im przychylne by lać się.
Szkoda ze tak się stało a na boisku walczyli małolaty 15 letnie i moze troszke starszych ale starsza gwardia siedziala na stadionie bo nie było im przychylne by lać się.