Play-off I runda GTŻ Grudziądz - TŻ Lublin 26.08.2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Speedway Fan
Senior

Re: Play-off I runda GTŻ Grudziądz - TŻ Lublin 26.08.2007

#451 Postautor: Speedway Fan » 27 sierpnia 2007, o 00:56

ambitna postawa całej druzyny w extralidze, byly tez piekne porażki a żużel w Toruniu mimo wszystko stanął na krawędzi i gdyby nie wejscie Unibaxu wszystko zakonczyłoby sie krachem tuż po generalnie udanym sezonie.

Gdyby do nas przyszedł drugi taki Karkosik czy jak on sie zwie to też byśmy wyszli na plus ;)

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#452 Postautor: FREDek » 27 sierpnia 2007, o 03:39

Tak na gorąco...

Owszem. Tomek wyjechał bez plastronu, jednak szybko "braki" zostały uzupełnione i w momencie przerwania wyścigu Tomek był na czele stawki! W powtórce nie zabrał się ze startu tak dobrze i skończyło sie na drugim miejscu.

W ostatnim swoim wyścigu - również na prowadzeniu - zdefektował Tomkowi motocykl. Po zawodach starał się znaleźć przyczynę "przerywania" silnika i pojeździł sobie jeszcze "trochę" na Grudziądzkim torze.

Nasi zawodnicy niestety byli bezradni. Po opadach deszczu "niosła" jedna ścieżka, w którą szybciej wjezdzali goście (Lublinianie baaaardzo słabo "zabierali się" ze startu) i na trasie cholernie cięzko było mijać.

Tak na deser...

...totalny "-" (czyt.: minus) dla kibiców z Grudziądza, jak i "ochrony". Mam nadzieję, ze w przyszłym roku "odwiedzicie" Nasze duuuuuuuuuuuuuużo piękniejsze miasto od Waszego i... również będziecie tak "mocni".

Słowo od Małego: "o zasadach prawdziwego kibica, jak i kibicowania 99% z Was nie ma zielonego pojęcia gamonie. MOTOR czeka na Was!"

Jak wstanę - napiszę więcej.
"Chwala… jednych jest, ze pisza… dobrze, a innych, ze sie do tego nie zabieraja…."

Obrazek

Sledzio
Trener
Kontakt:

#453 Postautor: Sledzio » 27 sierpnia 2007, o 07:54

To jest poprostu wstyd i hańba.
Słuchałem radia Lublin wczoraj w pracy to myślałem że krew mnie zaleje.
Wielki mecz sezonu, najważniejszy mecz sezonu i co wyszło ??? Pierwsza porażka w sezonie gdzie nie wychodzimy z 30 pkt :( :( :( :( :( :(
Rozumiem z Ostrowem Gdańskiem czy Gorzowem, ale z Grudziądzem ???
Dawid w pierwszym meczu (0,3,3,0,3), później wywiady że wie co źle zrobił i wie co zrobić by było lepiej i co wyszło ??? (0,1,1,d,w) 2 wrrrr.
Po kij pieprzyć takie głupoty tylko robić nadzieje komuś że będzie lepiej ???

Teraz tylko dziękować zawodnikom z Poznania, szczególnie skórnickiemu który na 90% uratował nam 1 ligę.

Awatar użytkownika
sacreble9

#454 Postautor: sacreble9 » 27 sierpnia 2007, o 08:48

FREDek pisze:...totalny "-" (czyt.: minus) dla kibiców z Grudziądza, jak i "ochrony". Mam nadzieję, ze w przyszłym roku "odwiedzicie" Nasze duuuuuuuuuuuuuużo piękniejsze miasto od Waszego i... również będziecie tak "mocni".

Mówisz o sytuacji po meczu w parkingu?? Jesli tak, to masz rację. Tylko zauważ, że jeden z waszych wieśniaków ( czapeczka w kratkę, czarne dresowe spodnie :shock: :lol: ) prowokował naszych wieśniaków, którzy zwykle udają się po meczu nad parking by sobie pokrzyczeć. Tyle w temacie.
Co do meczu, starał się PIszcz i Jeleniewski. Rybka bez wyrazu, przypadkowo wygrany Joker.
Mroczka - Klimek, obaj zdali licencję w tamtym roku i zapowiadają się na dobrych zawodników, jednak Artur wczoraj pokazał, że jest dużo lepszym zawodnikiem od Rafała.
Pozdrawiam.

bslub

#455 Postautor: bslub » 27 sierpnia 2007, o 09:09

Speedway Fan pisze:
ambitna postawa całej druzyny w extralidze, byly tez piekne porażki a żużel w Toruniu mimo wszystko stanął na krawędzi i gdyby nie wejscie Unibaxu wszystko zakonczyłoby sie krachem tuż po generalnie udanym sezonie.

Gdyby do nas przyszedł drugi taki Karkosik czy jak on sie zwie to też byśmy wyszli na plus ;)

Karkosik czy inny Sołowow sam nie przychodzi, trzeba wiele pracy zeby namówić takich ludzi do inwestycji w sport a czy ktoś normalny
zainwestuje w to lubelskie "dziadostwo" w Toruniu mimo że stali "na krawędzi" nieli tez i sukcecy.
Komentarz może być jeden i to z klasyka, kończ Pan (Panie Harry) wstydu oszczędź.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#456 Postautor: mikas » 27 sierpnia 2007, o 09:26

sacreble9 pisze:Mroczka - Klimek, obaj zdali licencję w tamtym roku i zapowiadają się na dobrych zawodników, jednak Artur wczoraj pokazał, że jest dużo lepszym zawodnikiem od Rafała.
Pozdrawiam.

I po wczorajszym meczu to jest dla mnie najgorszy wniosek jaki tez wyciągnąłem patrząc na punktację. Do tego że Rafał nie jest jakoś specjalnie wyróżniającym sie zawodnikiem na tle swoich rówieśników (którzy cokolwiek na żużlu jadą, a nie jakies Machniki i inne Dziki), co wszyscy próbowali mu jak i kibicom wmawiać już zdążyłem sie przyzwyczaić jakis czas temu, ale po wczorajszym meczu zostałem juz całkowicie sprowadzony na ziemię. Jeśli nie weźmie sie do roboty to bardzo szybko sen o drugim lubelskim Dadosie zamieni sie w sen aby być chociaż drugim Piszczem niestety :?

P.S. Gdy rok temu Klimek potrafił walczyć i wygrywac z juniorami z innych klubów Mroczka na meczu u nas ledwo składał sie w łuki i ledwo potrafił jechac ślizgiem, gdzie są obaj teraz widac gołym okiem :?
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#457 Postautor: bartosch » 27 sierpnia 2007, o 09:31

to ja tak na szybko o sytuacji z Rafalem.
zarowno On jak i Jego Team zostali poinformowani, ze w biegu IV Rafal jedzie w BIALYM kasku. dlaczego wyjechal w zoltym? ja niestety nie moglem zareagowac, gdyz w tym czasie rozmawialem z sedzia aby na chwile przerwal zawody gdyz tor zaczyna robic sie niebezpieczny (wlasnie wtedy obficie padalo, a jako ze tor byl twardy i nie chlonal tworzyla sie na nim sliska warstwa) tak twierdzil Nasz trener oraz zawodnicy obydwu druzyn. sedzia uznal "ze do niebezpiecznego toru to mu jeszcze daleko brakuje...". kiedy skonczylem zobaczylem Rafala podjezdzajacego w zoltym kasku pod tasme. Darek natomiast od poczatku sezonu jezdzi w swoim "fartownym" lekko wyplowialym ale zawsze troche zoltym pokrowcu i poki co nie zamierza go zmieniac. warto tez zwrocic uwage na ulozenie obiektow w parku maszyn (parking gosci, telefon do sedziego i brama wyjazdowa), a do tego dorzucic ulubione miejsca "postojowe" Trenera oraz Prezesa (uzgadniaja zmiany, ktore ja zglaszam). uwierzcie mi... mozna sie nabiegac.
to tyle gwoli wyjasnienia.
cala wine za zaistniala sytuacje biore na siebie bo wkoncu to ja jestem za to odpowiedzialny. jest to moj pierwszy sezon jako kd i jeszcze duzo nauki przedemna. kazdy mecz to sa nowe doswiadczenia i wnioski co mozna bylo zrobic lepiej.
przegralismy, za co przepraszam Wszystkich Kibicow szczegolnie tych ktorzy "na zywo" obejrzeli ta dotkliwa porazke.
bylismy slabsi...
pozdrawiam!
carpe diem!

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#458 Postautor: kdsz » 27 sierpnia 2007, o 09:41

Skóra uratował nam skórę, ale czy damy radę Startowi, to mam poważne wątpliwości. Gniezno jest zdeterminowane by utrzymać ligę i stawia do boju wszystko co ma do dyspozycji. My tymczasem mylimy kolory kasków, nie korzystamy z jokera gdy jest jeszcze szansa na trzymanie jako takiego wyniku (przy stanie 17:7) i dajemy radę odnieść DWA indywidualne zwycięstwa na torze szóstej drużyny I ligi. Niech każdy sam sobie odpowie na pytanie kto bardziej zasługuje na utrzymanie.
bslub pisze:kończ Pan (Panie Harry) wstydu oszczędź.
Nie znam się na Sienkiewiczu, ale czy przypadkiem tych słów nie wypowiedział przegrywający do zwycięzcy? Trochę nie pasuje do obecnej sytuacji.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
sacreble9

#459 Postautor: sacreble9 » 27 sierpnia 2007, o 09:44

mikas pisze:I po wczorajszym meczu to jest dla mnie najgorszy wniosek jaki tez wyciągnąłem patrząc na punktację.

Jeśli Cię dobrze rozumiem a Ty mnie, to ten wniosek nie jest podparty tylko wczorajszym wynikiem obu chłopaków.
mikas pisze:P.S. Gdy rok temu Klimek potrafił walczyć i wygrywac z juniorami z innych klubów Mroczka na meczu u nas ledwo składał sie w łuki i ledwo potrafił jechac ślizgiem, gdzie są obaj teraz widac gołym okiem :?

Powtórzę się, to był 1 mecz Artura po zdaniu licencji. Wydaje mi się, że to wiele wyjaśnia.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#460 Postautor: Cooper » 27 sierpnia 2007, o 09:55

kdsz pisze:Niech każdy sam sobie odpowie na pytanie kto bardziej zasługuje na utrzymanie.

I ja patrzac na caly sezon nie mam zadnych watpliwosci. Dla mnie druzyna nie jest taka jak jej ostatni mecz.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#461 Postautor: kdsz » 27 sierpnia 2007, o 09:58

Mężczyzn ocenia się po tym jak kończą a nie jak zaczynają. Jeśli spadniemy z ligi to ocena wyniku sportowego będzie mogła być tylko jedna. I nie zmieni tego fakt, że bardzo dużo emocji dostarczyli nam nasi zawodnicy fantastyczną jazdą

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#462 Postautor: mikas » 27 sierpnia 2007, o 10:02

Sacreble9 jasne ze nie tylko, wczorajszy mecz tylko mnie w moich przemyśleniach utwierdził i niestety bardzo dobitnie wskazał na szybkość rozwoju obu chłopaków.
Niestety Regdal czas skonczyć z pisaniem że Rafał ma jeszcze czas, on juz tego czasu nie ma, tego czasu zaczyna coraz bardziej brakować...i aby tylko Rafał i jego team za poźno sie nie obudzili.

Tak był to pierwszy mecz Artura i wyjaśnia bardzo wiele a w szczegolności to że Rafał Klimek sie nie rozwija w takim tempie jak powinien :(
Oczywiście może jeszcze wszystko nadgonić i być w przyszłości lepszym zawodnikiem od Mroczki czy nawet lepszych obecnie juniorów ale wygląda na to że ten rok niestety zmarnował, ale jak sie odpuszcza swoje najwazniejsze zawody młodzieżowe w sezonie to z takim podejsciem jego ojca i teamu do rozwoju kariery gdy potrzebna jest jak najwieksza ilośc jazd to trudno w sumie sie temu dziwić :?

Kdsz my wygraliśmy w Gnieźnie oni u nas nie, po sezonie zasadniczym mieliśmy 4 punkty wiecej od nich, dalej twierdzisz ze bardziej zasługują na utrzymanie niż my?
Zwykle piszesz dość mądrze, ale chyba tym razem emocje Cie poniosły ;) Wszystko okaże sie po konfrontacji z Gnieznem, więc może nie wyprzedaj faktów, bo robisz z siebie jakiegoś proroka albo jasnowidza ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#463 Postautor: InDorka » 27 sierpnia 2007, o 10:16

bartosch pisze:zarowno On jak i Jego Team zostali poinformowani, ze w biegu IV Rafal jedzie w BIALYM kasku. dlaczego wyjechal w zoltym?

Nie znam "obejscia" i zwyczajow obowiazujacych w parku maszyn , ale ja tu chyba czegos nie rozumiem.Kierownik druzyny bardzo szlachetnie bierze na siebie cala odpowiedzialnosc,ok.
Ale prosze mi wyjasnic kto tworzy team zawodnika ( pisany do tego z duzej litery) ?Jesli to jest tylko mechanik , to faktycznie,on ma inne obowiazki , ale jesli jest ktos jeszcze..... to nie moze przypilnowac takiego "drobiazgu" ?
W nerwowej atmosferze wysoko przegrywanego meczu , latwo o pomylki , jednak o tym , ze Sledz zawsze jezdzi w swoim zoltym kasku mozna sie bylo nauczyc przez kilka miesiecy , bo chyba zawodnicy wiedza z kim jada , nie dowiaduja sie tego pod tasma.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#464 Postautor: kdsz » 27 sierpnia 2007, o 10:19

Mikas, jestem nadzwyczaj spokojny w tym momencie więc nic mnie nie poniosło. Powiem więcej - wciąż wierzę w utrzymanie. Ale czy na nie zasługujemy? Nie wydaje mi się. Ostatnie akcje (Trumna, kolory kasków, Piszcz bez plastronu) pokazują jak daleko jesteśmy od profesjonalnego sportu. Jak daleko jesteśmy od pierwszej ligi. Co gorsza czytając na forum ciągłe poklepywanie po plecach mam czasem wrażenie, że mało kto zdaje sobie sprawę, że tkwiąc w miejscu od kilku sezonów, tak naprawdę pikujemy głową w dół. Coraz częściej myślę sobie, że im szybciej przywalimy w glebę tym lepiej dla lubelskiego speedway'a. Coś musi się zmienić. Nie wiem czy personalia Grupy Trzymającej Władzę, czy coś zupełnie innego, ale coś musi się zmienić

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#466 Postautor: Regdal » 27 sierpnia 2007, o 11:57

zarowno On jak i Jego Team zostali poinformowani, ze w biegu IV Rafal jedzie w BIALYM kasku. dlaczego wyjechal w zoltym?

Zgadzam się ze wszystkim o czym napisał Bartosch,to rzeczywiście prawda,jednak spróbujmy ułożyć zbieg wszystkich wydarzeń według kolejności :
Rafał wyjechał na próbę toru (dwie sesje),ze sprawdzonymi ustawieniami sprzed tygodnia,gdzie ci którzy byli wiedzieli,że silnik w drugiej części meczu udało się spasować z tym Grudziądzkim betonem (walka z Puszakowskim,wygrane ze Stange).Niestety na próbie toru ten sam silnik przy identycznych i następnie skorygowanych ustawieniach (duga sesja próby toru) nie prezentował się dostatecznie dobrze,aby podjąć skuteczna rywalizację z rywalami na torze.Potem zrobiło się trochę nerwowo i podejmowaliśmy różne próby aby zmnienić niekorzystny stan rzeczy.Następnie kolejne zmiany i wreszcie 1-szy wyścig (kask żółty) gdzie widać wyraźnie było że silnik Rafała nie pracuje tak jak należy i jest dziwnie słaby.W konsekwencji kolejna porażka,dalsze próby szukania przyczyn "słabości" silnika,aby do kolejnych wyścigów wyjechać z szansami na zbobycie punktów.Wówczas w parkingu czas mija szczególnie szybko,a wczoraj mijał 5 razy szybciej niż zazwyczaj,sędzia jak nigdy "podkręcił" tempo meczu ,tak - że jeszcze jedni dobrze nie zjechali z toru a już zapalał zielone światło na odliczanie 2 minut i wyjazd do kolejnego.Przed wyjazdem do wyścigu 4-tego należało zmienić kolor kasku z żółtego na biały, jednak w tym kotle i zadymie jaka wczoraj była zostało to niestety przeoczone, i tutaj nie ma winy jednej osoby,każdy z nas za to przeoczenie ponosi odpowiedzialność,i ja i Rafał i mechanik.Zazwyczaj po wyścigu pierwszym w poprzednich meczach Rafał nie musiał zmieniać kolorów kasku,wczoraj jednak sytuacja była inna.Jednak ta pomyłka i tak nie miała wpływu na wynik meczu.I tyle w kwesti koloru kasku.
Co do rywalizacji i wyników osiągniętego w tym meczu przez Rafała to mogę tylko podkreślić,że niestety nie było wczoraj z przyczyn sprzętowych szans na nawiązanie rywalizacji z przeciwnikami,słabnący silnik z wyścigu na wyścig nie pozwolił na lepszy wynik.
Kolega sacreble9 napisał,że Mroczka jest zdecydownie lepszym zawodnikiem od Klimka i po części ma rację,wczoraj Mroczka pokazał ,że na swoim torze jedzie dość dobrze,przywiózł trzy zwycięstwa i pokonał naszych seniorów.Życzę jemu dalszych dobrych wyników i prawidłowego rozwoju.Mogę tylko nadmienić raz jeszcze,że wczoraj Rafałowi na skuteczną rywalizację z Mroczką,Brzozowskim i innymi nie pozwolił defktujący silnik (zaraz po zawodach jedzie do majstra z podejrzeniem padnietych sprężyn zaworowych),i nikt mnie nie przekona że Rafał Klimek nie potrafi jechać.Awans do finału MMPPK,punkty na lubelskim torze i w MDMP są tego dowodem.Są jeszcze inne przyczyny braku lepszych wyników od oczekiwanych,ale o nich nie będę teraz pisał.Jedną z nich jest to ,że nadal nie pojawia się ktoś,kto w tego chłopaka zechciałby zainwestować,klub ma problemy finansowe,ojciec już ma dość,a potrzeby są ogromne.Jeśli to się w najbliższym czasie nie zmieni bardzo możliwe,że ten talent pozostanie niestety zmarnowany.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#467 Postautor: tezetomaniak » 27 sierpnia 2007, o 12:06

Regdal pisze:Co do rywalizacji i wyników osiągniętego w tym meczu przez Rafała to mogę tylko podkreślić,że niestety nie było wczoraj z przyczyn sprzętowych szans na nawiązanie rywalizacji z przeciwnikami,słabnący silnik z wyścigu na wyścig nie pozwolił na lepszy wynik.
(...)i nikt mnie nie przekona że Rafał Klimek nie potrafi jechać.

mam pytanie. Czy Klimek w każdym meczu wyjazdowym ma problemy sprzętowe ?
srednia 0,345, punkty na Michaluku i defektach...

Regdal pisze:Awans do finału MMPPK,punkty na lubelskim torze i w MDMP są tego dowodem.

no właśnie, na lubelskim torze...

go!
Trener

#468 Postautor: go! » 27 sierpnia 2007, o 12:16

Regdal pisze: Jedną z nich jest to ,że nadal nie pojawia się ktoś,kto w tego chłopaka zechciałby zainwestować,klub ma problemy finansowe,ojciec już ma dość,a potrzeby są ogromne.Jeśli to się w najbliższym czasie nie zmieni bardzo możliwe,że ten talent pozostanie niestety zmarnowany.

Prosze Cie... Tylko nie mow o Rafale jak o dziewczynce z zapalkami. Samo sie nie zmieni, sam sie nikt nie zaiteresuje ani nie pojawi sie "ktos, kto zechcialby zainwestowac", a talent sie powinien obronic sam !!

No, moze przy mniej lub bardziej wydatnej takze TWOJEJ pomocy

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#469 Postautor: Regdal » 27 sierpnia 2007, o 12:17

mam pytanie. Czy Klimek w każdym meczu wyjazdowym ma problemy sprzętowe ?
srednia 0,345, punkty na Michaluku i defektach...

Klimek ma różne problemy,najczęściej powracającym problemem wynikającym z braku doświadczenia na torach poza Lublinem są trudności z dopasowaniem sprzętu do nawierzchni (nie zapominaj kolego że ogromny procent meczy ligowych gospodarze wygrywają torem).
Być może niektórzy dostrzegli,że na własnym torze jest z tym o wiele lepiej.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Mateusz111
Junior

#470 Postautor: Mateusz111 » 27 sierpnia 2007, o 12:25

Redgal, ale to nie jest wytłumaczenie: czas mijał 5 razy szybciej albo silnik był słaby i dla tego Rafał nie zmienił koloru kasku.
Skoro Darek zawsze jeździ na wyjazdach w żółtym i jest w parze z Rafałem to powinno wam wejsc juz to w nawyk, ze Rafał jedzie po 1 biegu w białym. Może i nie miało to wpływ na wynik meczu, ale fakt faktem śmieje się z nas cała żużlowa Polska, bo takie przypadki mogą się zdarzyć tylko u nas.
A co z Piszczem ? Czego nie założył plastronu?

bslub

#471 Postautor: bslub » 27 sierpnia 2007, o 12:38

Pokemon pisze: Wcześniej pisałem, że będą baraże i tak też się stało. Grudziądz jest u siebie mocny :?

Do baraży to daleka droga, trzeba dwa razy wygrać z Gnieznem
a to nie będzie takie proste patrząc na ich jazdę w Poznaniu

KrzysztofC

#472 Postautor: KrzysztofC » 27 sierpnia 2007, o 15:31

koniuszko pisze:
ozzyyGKM pisze:ale nikt z nas nie pisał, że my mamy gwiazdy.

Poczytaj posty Krzysztofa który zachwalał Hefe jakim jest wielkim gwiazdorem.Mówiłem że sie wypalił w tym sezonie i z dychy nie wyjdzie??I miałem racje.Zaraz pewnie napisze że miał katar albo dłuższą drogą jechał i był zmęczony :lol:

Nie pisalem , że jest wielkim gwiazdorem tylko , że wcale nie jest gorszy od śledzia czy leleniewskiego . No i okazalo się , że wasze gwiazdy też z dychy nie wyszly. Życze zwycięztwa nad gnieznem , bo to wy w przekroju calego sezonu byliście lepsi

Koper
Trener
Kontakt:

#473 Postautor: Koper » 27 sierpnia 2007, o 15:49

Pokemon pisze:Zaskoczyła mnie pozytywnie decyzja ściągnięcia na ten mecz Nieminena. Ściągnięcia? No nie zupełnie...bo kiedy dowiadujemy się o problemie w niedzielę o godzinie 10 :shock:
Toż jak zależało nam aby Hans jechał, to limuzynę mu się podstawiało! :shock: No fakt, że Kauko to nie Hans...nie ten format zawodnika...ale do jasnej anielki komu powinno zależec na jego występie? Czemu nie przyjechał dzień albo nawet dwa wczesniej? :shock:

Dzień wcześniej do Grudziądza dotarł jego mechanik i sprzęt.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#474 Postautor: Hans » 27 sierpnia 2007, o 17:05

Pokemon pisze:Toż jak zależało nam aby Hans jechał, to limuzynę mu się podstawiało! :shock: No fakt, że Kauko to nie Hans...nie ten format zawodnika...ale do jasnej anielki komu powinno zależec na jego występie? Czemu nie przyjechał dzień albo nawet dwa wczesniej? :shock:

Pierwsze słyszę :cool:

Smirnek_
Senior

#475 Postautor: Smirnek_ » 27 sierpnia 2007, o 17:08

Hans Andersen? 8)