Hmmm dużo padło w tym temacie ciekawych rozwiązań,może lepszych może gorszych ( w zależności od punktu widzenia )
ale jedyne co skromnie mogę doradzić włodarzom klubu to nie ma co dalej prowadzić tej konwersacji lecz brać się do roboty , szukać sponsorów i mądrych rozwiązań by przyszły sezon można rozpocząć bez zaległości i braku płynności finansowej .
Niech w końcu cała żużlowa Polska zobaczy że nie tylko mamy jednego walczącego zawodnika jakim jest Daniel , który we Wrocławiu pokazał swój potencjał , ale i silny klub który może powalczyć o coś więcej niż tylko o utrzymanie sie w I lidze.
Masz rację. Rzecz w tym, ze jeżeli myslimy o czymś więcej niż czwarty z rzędu sezon wegetacji obcokrajowców powinno się zaklepać w październiku. A skoro tak, trzeba rzucić wszystkie siły na Grudziądz i spróbować sprawić niespodziankę kończąc sezon. Będzie wiecej czasu na rozliczenie tego sezonu i opracowanie jakiegoś sensownego rozwiązania na przyszłość. Według mnie do panów 3D potrzeba dwóch zawodników z pierwszej dziesiątki I ligi. Moje typy to Zorro i Peter