TŻ Lublin - GTŻ Grudziądz

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kdsz
Trener

Re: TŻ Lublin - GTŻ Grudziądz

#51 Postautor: kdsz » 4 sierpnia 2007, o 17:27

Po 17zł. Sorry za pomyłkę
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Koper
Trener
Kontakt:

#52 Postautor: Koper » 4 sierpnia 2007, o 17:50

17 zl + 1 zl dobrowolna zrzutka na rzecz klubu :wink:

bslub

#53 Postautor: bslub » 4 sierpnia 2007, o 19:25

a może ktoś z bardziej doświadczonych forumowiczów wytłumaczy mi jaki cel wygrywania tego meczu, przecież w Grudziądzu w play-off nie mamy najmniejszych szans a w Poznaniu jak pokazał ostatni mecz szanse są duże szczególnie jeśli zaprosiłoby się np. Nieminena i w razie zwycięstwa w Poznaniu unika się baraży

Koper
Trener
Kontakt:

#54 Postautor: Koper » 4 sierpnia 2007, o 19:28

Do konca sezonu jedziemy bez obco.

bslub

#55 Postautor: bslub » 4 sierpnia 2007, o 20:13

a to już nie walczymy o utrzymanie się w pierwszej lidze,
bo chyba nikt nie wierzy w to że bez obco ligę da się utrzymać

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#56 Postautor: kdsz » 4 sierpnia 2007, o 21:36

Są tacy co wierzą. A tak na marginesie tej pasjonującej dyskusji chciałbym zapytać, czy z uwagi na piątkowy trening Piszcza mogę uznać, że już się wyleczył i pojedzie z Grudziądzem, czy dalej ma kontuzję? I czy "jedziemy bez obcokrajowców" odnosi się również do Mateja?
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Koper
Trener
Kontakt:

#57 Postautor: Koper » 4 sierpnia 2007, o 21:47

Dziennik Wschodni pisze:Jeszcze nie wiem czy w zawodach pojedzie Tomek Piszcz, za którego w Poznaniu stosowane było zastępstwo zawodnika - mówił wczoraj pełniący obowiązki prezesa klubu, Jarosław Siwek. Wiadomo jednak, kogo kibice na pewno nie zobaczą. - Pewne jest tylko to, że nie skorzystamy z usług zagranicznych juniorów - dodał Siwek. Jeśli popularny "Piszczyk” przedstawi zwolnienie to niewykluczone, że w meczu z GTŻ wystąpią, rywalizujący od pewnego czasu o miejsce w składzie: Mariusz Franków i Sebastian Trumiński.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#58 Postautor: tezetomaniak » 4 sierpnia 2007, o 22:46

yeah.. to jest to co chce zobaczyc.. Mroczka kontra Michaluk i Franków... czuje ze jutro bedzie sporo okazji do śmiechu...
Ostatnio zmieniony 5 sierpnia 2007, o 10:50 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#59 Postautor: FREDek » 5 sierpnia 2007, o 03:45

tezetomaniak pisze:yeah.. to jest to co chce zobaczyc.. Mroczka kontra Michaluk i Franków... czuje ze jutro bedzie sporo okazji to śmiechu...

Nic dodać. NIc ująć. Brawo!
"Chwala… jednych jest, ze pisza… dobrze, a innych, ze sie do tego nie zabieraja…."

Obrazek

Sledzio
Trener
Kontakt:

Re: TÅ» Lublin-GTÅ» GrudziÄ…dz

#60 Postautor: Sledzio » 5 sierpnia 2007, o 09:02

AdhezjA pisze:
Trzeba coś zrobić żeby w nastepnym sezonie wzrosła liczba kibiców na naszym stadionie... mam kilka pomysłów

To idź do klubu i zgłoś się na dyrektora bo jak wiadomo nasz dyro ma funkcje do końca sezonu !
No to do dzieła, a może w końcu Extraligi dożyjemy.

Speedway Fan
Senior

#61 Postautor: Speedway Fan » 5 sierpnia 2007, o 13:09

A najlepiej weź się za sponsoring i sypnij parę milionów ;)

koniuszko
Szkółkowicz

#62 Postautor: koniuszko » 5 sierpnia 2007, o 14:57

bslub pisze:a może ktoś z bardziej doświadczonych forumowiczów wytłumaczy mi jaki cel wygrywania tego meczu, przecież w Grudziądzu w play-off nie mamy najmniejszych szans a w Poznaniu jak pokazał ostatni mecz szanse są duże szczególnie jeśli zaprosiłoby się np. Nieminena i w razie zwycięstwa w Poznaniu unika się baraży

Taki cel że jak przegramy z Grudziądzem mecz to na playoffy przyjdzie co najwyżej 500 osób

Koper
Trener
Kontakt:

#64 Postautor: Koper » 5 sierpnia 2007, o 15:25

A moze tak napisac na stronie http://www.tzlublin.com newsa o takim tytule: "Sa jeszcze bilety na dzisiejsze spotkanie!", i o takiej tresci:
"Juz o 9.00, a wiec na godzine przed otwarciem kasy najbardziej zagorzali kibice ustawili sie w kolejce aby nabyc bilety na spotkanie z druzyna bezposrednio sasiadujaca na "Koziolkami" w ligowej tabeli. Mozna sie spodziewac kompletu publicznosci, tak jak mialo to miejsce we wszystkich meczach w bieżacym sezonie. Dla tych ktorzy zastanawiaja sie czy jest jeszcze mozliwosc nabycia biletow informujemy ze w kasach zostalo jeszcze okolo 1,5 tysiaca kart wstepu ale z każda minutą ta liczba maleje."
Ostatnio zmieniony 5 sierpnia 2007, o 16:12 przez Koper, łącznie zmieniany 1 raz.

meesha
Trener
Kontakt:

#65 Postautor: meesha » 5 sierpnia 2007, o 15:50

Koper pisze:najbardziej zagożali kibice

Stingu, pomściłem Cię :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Koper
Trener
Kontakt:

#66 Postautor: Koper » 5 sierpnia 2007, o 16:01

:evil: :wink:

P.S. W ten sposob juz kazdy czytajacy to forum nie popelni w przyszlosci bledu w takich słowach jak marzyc/marzenia, czy zagorzale/zagorzali :)
Ostatnio zmieniony 5 sierpnia 2007, o 16:04 przez Koper, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
sacreble9

#67 Postautor: sacreble9 » 5 sierpnia 2007, o 16:03

tezetomaniak pisze:yeah.. to jest to co chce zobaczyc.. Mroczka kontra Michaluk i Franków... czuje ze jutro bedzie sporo okazji do śmiechu...

Może i masz racje, tyle, ze jest taka subtelna różnica, że rok temu był to pierwszy występ Artura po zdaniu licencji. Jakbyś nie był zorientowany to ten chłopak kilka dni temu startowal w finale MIMP, więc potrafi jeździć slizgiem kontrolowanym.
Pozdrawiam.

bslub

#68 Postautor: bslub » 5 sierpnia 2007, o 16:05

koniuszko pisze:
bslub pisze:a może ktoś z bardziej doświadczonych forumowiczów wytłumaczy mi jaki cel wygrywania tego meczu, przecież w Grudziądzu w play-off nie mamy najmniejszych szans a w Poznaniu jak pokazał ostatni mecz szanse są duże szczególnie jeśli zaprosiłoby się np. Nieminena i w razie zwycięstwa w Poznaniu unika się baraży

Taki cel że jak przegramy z Grudziądzem mecz to na playoffy przyjdzie co najwyżej 500 osób

tak jak wygramy z Grudziądzem to przyjdzie 1000 osób a jeśli sprawę play-off załatwiłoby się w dwóch meczach z Poznaniem to unika się pięciu meczy (trzech z Gnieznem i dwóch w barażach) porównanie zysków i kosztów jest jednoznaczne

Koper
Trener
Kontakt:

#69 Postautor: Koper » 5 sierpnia 2007, o 16:08

To tez mnie przekonuje ze sprowadzenie Nieminena na mecz wyjazdowy play-off moze okazac sie mniejszym wydatkiem niz odjechanie kolejnych 6 meczów. Jednakze trudno decydowac sie na sprwadzenie obcokrajowcow-seniorow (i zaplacic im od razu po meczu) jesli sa zaleglosci wobec polskich zawodnikow.

Mezzi
Szkółkowicz

#71 Postautor: Mezzi » 5 sierpnia 2007, o 21:24

No musze przyznać mecz taki sobie.Ale decydował głównie start i dalej nic wielkiego.Było pare akcji np.Jelenia.Ehh,wysokie zwycięstwo ma też drugą stronę.Czy klub wypłaci się zawodnikom,którzy porobili dwucyfrówki?Play off z Grudzem,tylko weź tu wygraj na ich terenie... :?
http://www.forum.isq.com.pl Internetowy Quiz Wiedzy o Żużlu. Dołącz do nas!

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#72 Postautor: Madlene » 5 sierpnia 2007, o 21:28

Powiedzcie mi jak to jest z tą złotą rezerwą.. zawsze mi sie wydawało ze punkty są mnożone tylko w sytuacji kiedy zawodnik jadacy ze złotej wyprzedzi chociaz jednego zawodnika druzyny przeciwnej... a tu dzisiaj wynik 5:2...? jak to w koncu wyglada? mnozymy czy nie mnozymy ;) ?

Snys
Zawodowiec

#73 Postautor: Snys » 5 sierpnia 2007, o 21:28

W Polsce mnożymy, w Anglii nie :)

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#74 Postautor: Madlene » 5 sierpnia 2007, o 21:30

Snys pisze:W Polsce mnożymy, w Anglii nie :)

dzieki, można sie troche pogubić ... ;)

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#75 Postautor: InDorka » 5 sierpnia 2007, o 21:37

Sting-byles pierwszy,bo wszyscy pewnie ogladali przegrane "złotka".Mnie tez mecz nie podobal sie,zbyt duza dysproporcja.Na palcach mozna policzyc wyprzedzenia :Rymel Klimka,Klimek Jamrozego,Jeleń Mroczke i w ostatnim biegu dwukrotna zamiana miejsc Jeleniewskiego i Rymela.Z taka roznica punktowa kojarzyl mi sie zawsze nasz zespol w poprzednich latach na wyjazdach.Chyba nigdy w mojej karierze kibica nie widzialam az tak duzej roznicy punktow na naszym torze.Chyba nikt nie spodziewal sie az takiego pogromu........w typerze tego meczu najwyzsza nasza wygrana obstawil pav4u.....+22,czyli pomylil sie o 17 punktow.
Mecz nudny i za dlugi,stanowczo za pozno,ostatnie trzy biegi juz szarawo.
Strasznie przykro bylo mi patrzec jak Pawel Staszek w 8 biegu nerwowo oglada sie za siebie na kazdym okrazeniu,aby sprawdzic czy Maciek go nie wyprzedzi.Tegoroczny lider Grudziadza i to wlasnie na naszym torze tak mu nie wyszlo.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~