TŻ Lublin - GTŻ Grudziądz
Re: TŻ Lublin - GTŻ Grudziądz
Po 17zł. Sorry za pomyłkę
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
17 zl + 1 zl dobrowolna zrzutka na rzecz klubu 
a może ktoś z bardziej doświadczonych forumowiczów wytłumaczy mi jaki cel wygrywania tego meczu, przecież w Grudziądzu w play-off nie mamy najmniejszych szans a w Poznaniu jak pokazał ostatni mecz szanse są duże szczególnie jeśli zaprosiłoby się np. Nieminena i w razie zwycięstwa w Poznaniu unika się baraży
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Do konca sezonu jedziemy bez obco.
a to już nie walczymy o utrzymanie się w pierwszej lidze,
bo chyba nikt nie wierzy w to że bez obco ligę da się utrzymać
bo chyba nikt nie wierzy w to że bez obco ligę da się utrzymać
Są tacy co wierzą. A tak na marginesie tej pasjonującej dyskusji chciałbym zapytać, czy z uwagi na piątkowy trening Piszcza mogę uznać, że już się wyleczył i pojedzie z Grudziądzem, czy dalej ma kontuzję? I czy "jedziemy bez obcokrajowców" odnosi się również do Mateja?
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dziennik Wschodni pisze:Jeszcze nie wiem czy w zawodach pojedzie Tomek Piszcz, za którego w Poznaniu stosowane było zastępstwo zawodnika - mówił wczoraj pełniący obowiązki prezesa klubu, Jarosław Siwek. Wiadomo jednak, kogo kibice na pewno nie zobaczą. - Pewne jest tylko to, że nie skorzystamy z usług zagranicznych juniorów - dodał Siwek. Jeśli popularny "Piszczyk” przedstawi zwolnienie to niewykluczone, że w meczu z GTŻ wystąpią, rywalizujący od pewnego czasu o miejsce w składzie: Mariusz Franków i Sebastian Trumiński.
- tezetomaniak
- Trener
yeah.. to jest to co chce zobaczyc.. Mroczka kontra Michaluk i Franków... czuje ze jutro bedzie sporo okazji do śmiechu...
Ostatnio zmieniony 5 sierpnia 2007, o 10:50 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
tezetomaniak pisze:yeah.. to jest to co chce zobaczyc.. Mroczka kontra Michaluk i Franków... czuje ze jutro bedzie sporo okazji to śmiechu...
Nic dodać. NIc ująć. Brawo!
Re: TÅ» Lublin-GTÅ» GrudziÄ…dz
AdhezjA pisze:
Trzeba coś zrobić żeby w nastepnym sezonie wzrosła liczba kibiców na naszym stadionie... mam kilka pomysłów
To idź do klubu i zgłoś się na dyrektora bo jak wiadomo nasz dyro ma funkcje do końca sezonu !
No to do dzieła, a może w końcu Extraligi dożyjemy.
-
Speedway Fan
- Senior
A najlepiej weź się za sponsoring i sypnij parę milionów 
bslub pisze:a może ktoś z bardziej doświadczonych forumowiczów wytłumaczy mi jaki cel wygrywania tego meczu, przecież w Grudziądzu w play-off nie mamy najmniejszych szans a w Poznaniu jak pokazał ostatni mecz szanse są duże szczególnie jeśli zaprosiłoby się np. Nieminena i w razie zwycięstwa w Poznaniu unika się baraży
Taki cel że jak przegramy z Grudziądzem mecz to na playoffy przyjdzie co najwyżej 500 osób
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A moze tak napisac na stronie http://www.tzlublin.com newsa o takim tytule: "Sa jeszcze bilety na dzisiejsze spotkanie!", i o takiej tresci:
"Juz o 9.00, a wiec na godzine przed otwarciem kasy najbardziej zagorzali kibice ustawili sie w kolejce aby nabyc bilety na spotkanie z druzyna bezposrednio sasiadujaca na "Koziolkami" w ligowej tabeli. Mozna sie spodziewac kompletu publicznosci, tak jak mialo to miejsce we wszystkich meczach w bieżacym sezonie. Dla tych ktorzy zastanawiaja sie czy jest jeszcze mozliwosc nabycia biletow informujemy ze w kasach zostalo jeszcze okolo 1,5 tysiaca kart wstepu ale z każda minutą ta liczba maleje."
"Juz o 9.00, a wiec na godzine przed otwarciem kasy najbardziej zagorzali kibice ustawili sie w kolejce aby nabyc bilety na spotkanie z druzyna bezposrednio sasiadujaca na "Koziolkami" w ligowej tabeli. Mozna sie spodziewac kompletu publicznosci, tak jak mialo to miejsce we wszystkich meczach w bieżacym sezonie. Dla tych ktorzy zastanawiaja sie czy jest jeszcze mozliwosc nabycia biletow informujemy ze w kasach zostalo jeszcze okolo 1,5 tysiaca kart wstepu ale z każda minutą ta liczba maleje."
Ostatnio zmieniony 5 sierpnia 2007, o 16:12 przez Koper, łącznie zmieniany 1 raz.
Koper pisze:najbardziej zagożali kibice
Stingu, pomściłem Cię
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
P.S. W ten sposob juz kazdy czytajacy to forum nie popelni w przyszlosci bledu w takich słowach jak marzyc/marzenia, czy zagorzale/zagorzali
Ostatnio zmieniony 5 sierpnia 2007, o 16:04 przez Koper, łącznie zmieniany 1 raz.
tezetomaniak pisze:yeah.. to jest to co chce zobaczyc.. Mroczka kontra Michaluk i Franków... czuje ze jutro bedzie sporo okazji do śmiechu...
Może i masz racje, tyle, ze jest taka subtelna różnica, że rok temu był to pierwszy występ Artura po zdaniu licencji. Jakbyś nie był zorientowany to ten chłopak kilka dni temu startowal w finale MIMP, więc potrafi jeździć slizgiem kontrolowanym.
Pozdrawiam.
koniuszko pisze:bslub pisze:a może ktoś z bardziej doświadczonych forumowiczów wytłumaczy mi jaki cel wygrywania tego meczu, przecież w Grudziądzu w play-off nie mamy najmniejszych szans a w Poznaniu jak pokazał ostatni mecz szanse są duże szczególnie jeśli zaprosiłoby się np. Nieminena i w razie zwycięstwa w Poznaniu unika się baraży
Taki cel że jak przegramy z Grudziądzem mecz to na playoffy przyjdzie co najwyżej 500 osób
tak jak wygramy z Grudziądzem to przyjdzie 1000 osób a jeśli sprawę play-off załatwiłoby się w dwóch meczach z Poznaniem to unika się pięciu meczy (trzech z Gnieznem i dwóch w barażach) porównanie zysków i kosztów jest jednoznaczne
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
To tez mnie przekonuje ze sprowadzenie Nieminena na mecz wyjazdowy play-off moze okazac sie mniejszym wydatkiem niz odjechanie kolejnych 6 meczów. Jednakze trudno decydowac sie na sprwadzenie obcokrajowcow-seniorow (i zaplacic im od razu po meczu) jesli sa zaleglosci wobec polskich zawodnikow.
No musze przyznać mecz taki sobie.Ale decydował głównie start i dalej nic wielkiego.Było pare akcji np.Jelenia.Ehh,wysokie zwycięstwo ma też drugą stronę.Czy klub wypłaci się zawodnikom,którzy porobili dwucyfrówki?Play off z Grudzem,tylko weź tu wygraj na ich terenie... 
http://www.forum.isq.com.pl Internetowy Quiz Wiedzy o Żużlu. Dołącz do nas!
Powiedzcie mi jak to jest z tą złotą rezerwą.. zawsze mi sie wydawało ze punkty są mnożone tylko w sytuacji kiedy zawodnik jadacy ze złotej wyprzedzi chociaz jednego zawodnika druzyny przeciwnej... a tu dzisiaj wynik 5:2...? jak to w koncu wyglada? mnozymy czy nie mnozymy
?
W Polsce mnożymy, w Anglii nie 
Snys pisze:W Polsce mnożymy, w Anglii nie
dzieki, można sie troche pogubić ...
Sting-byles pierwszy,bo wszyscy pewnie ogladali przegrane "złotka".Mnie tez mecz nie podobal sie,zbyt duza dysproporcja.Na palcach mozna policzyc wyprzedzenia :Rymel Klimka,Klimek Jamrozego,Jeleń Mroczke i w ostatnim biegu dwukrotna zamiana miejsc Jeleniewskiego i Rymela.Z taka roznica punktowa kojarzyl mi sie zawsze nasz zespol w poprzednich latach na wyjazdach.Chyba nigdy w mojej karierze kibica nie widzialam az tak duzej roznicy punktow na naszym torze.Chyba nikt nie spodziewal sie az takiego pogromu........w typerze tego meczu najwyzsza nasza wygrana obstawil pav4u.....+22,czyli pomylil sie o 17 punktow.
Mecz nudny i za dlugi,stanowczo za pozno,ostatnie trzy biegi juz szarawo.
Strasznie przykro bylo mi patrzec jak Pawel Staszek w 8 biegu nerwowo oglada sie za siebie na kazdym okrazeniu,aby sprawdzic czy Maciek go nie wyprzedzi.Tegoroczny lider Grudziadza i to wlasnie na naszym torze tak mu nie wyszlo.
Mecz nudny i za dlugi,stanowczo za pozno,ostatnie trzy biegi juz szarawo.
Strasznie przykro bylo mi patrzec jak Pawel Staszek w 8 biegu nerwowo oglada sie za siebie na kazdym okrazeniu,aby sprawdzic czy Maciek go nie wyprzedzi.Tegoroczny lider Grudziadza i to wlasnie na naszym torze tak mu nie wyszlo.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~