FREDek pisze:Jakoś nie wierzę, by kibice piłkarscy starali się wszczynać burdy na meczu żużlowym. Jeśli tak by się stało, SAMI daliby powód "miastu" by nie pomagać klubowi piłkarskiemu, a jego [ MOTORu ] kibiców wypieprzyć z miasta, bo... nie umieją się zachować! Takim nieodpowiedzialnym zachowaniem kibice piłki bardziej zaszkodziliby sobie, jak i klubowi, aniżeli pomogli
W zasadzie nie jestem fatalistka,ale niektore ich wypowiedzi brzydko pachna.
Czy uwazasz,ze w Wilnie kibice Legii spodziewali sie orderow po swoim "programie artystycznym"
w przerwie meczu ? Jak sie ma trociny zamiast mozgu ( mam na mysli pseudokibicow oczywiscie) trudno sie spodziewac rozsadnego myslenia i zdolnosci przewidywania.
Nie chcialabym wzorem Legii ew,wykluczenia lubelskiej pilki z rozgrywek,ale skoro swoimi bunczucznymi wypowiedziami chca do tego doprowadzic,to juz jest ich problem.A moze i moj? Maja nas trzykrotnie zredukowac,wiec znajac swoje szczescie moge i ja oberwac w cos waznego dla zycia.
Mam nadzieje,ze MIRO czyta fora sportowe przed meczami i uratuje mi zycie,bo meczu z Gdanskiem nawet ze strachu nie odpuszcze