7 urodziny forum

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#626 Postautor: Radzio » 27 kwietnia 2007, o 12:44

na szczęście nie może dodać:) chyba, że zmienią forum na by przemo;)

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#627 Postautor: wojtas » 27 kwietnia 2007, o 17:33

Ogolnie te komentarze to jedna tragedia. Szczegolnie dzisiaj podstawowka dala popis, ale liczba wpisow juz zostala zredukowana z 37 do 10 i nie ma takiego smietnika :D
Obrazek

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#628 Postautor: Manitou » 27 kwietnia 2007, o 22:54

Brawo pan moderator :wink:

meesha
Trener
Kontakt:

#629 Postautor: meesha » 5 maja 2007, o 22:27

Jezus Maria i wszyscy święci... Zróbcie coś i wyłączcie opcję komentarzy pod newsami na stronie bo załamać się można <sciana> Co prawda ja nie musze ich czytać, ale czytać je mogą kibice z całej Polski, a z tej lektury wyniknąć może tylko wstyd i pośmiewisko :roll: Nie wpomnę już o zawodnikach, sponsorach itd. którzy przecież też te głupoty mogą przeczytać...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
luckas
Szkółkowicz

#630 Postautor: luckas » 5 maja 2007, o 22:30

ja już od dawna nie czytam ani nie odpowiadam - szkoda zdrowia.
prosiłem gdzieś pare razy aby zostały komentarze wyłączone ale nic z tego. :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
luckas
Szkółkowicz

#632 Postautor: luckas » 5 maja 2007, o 22:35

czyli ja tym szczęśliwcem nie zostałem. to jak możesz oświeć odpowiedzią co niektórych tu i teraz:)

PS. Dzięki meesha 8)
Ostatnio zmieniony 5 maja 2007, o 22:37 przez luckas, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#633 Postautor: meesha » 5 maja 2007, o 22:36

Wiem, wiem... "niedasie" :P

A czy jakiś sprytny informatyk nie mógłby sprawić aby przy próbie wysłania komentarza wyskakiwał jakiś błąd czy coś :?: :) Nie wierzę, że ktoś kto się na tym zna nie jest w stanie tego popsuć 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Smirnek_
Senior

#635 Postautor: Smirnek_ » 5 maja 2007, o 22:45

Znowu remoncik :lol: :?: Tej czegoÅ› brakuje?

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#636 Postautor: Radzio » 6 maja 2007, o 08:55

hmm.. jak nowa strona, to może udało by sie na cmsie ją zrobić? Ułatwiło by to pracę i dało możliwość prostym osobom, które nie znają sie na tworzeniu stron aktualizacje jej.

Np dodawanie jakiś rzeczy do download, taki szprytny skrypt, który po wpisaniu do terminarza wyniku, sam będzie p[odliczał tabele i ja aktualizował, to dużo czasu zaoszczędzą i wiele, wiele innych ciekawych i przydatnych rozwiązań.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#637 Postautor: InDorka » 6 maja 2007, o 12:17

Wszystkie komentarze zostały wyzerowane. Szkoda,że nie znikła również opcja pisania ich.Teraz wygląda jakby pies z kulawą nogą nie zaglądał do aktualności na stronie głównej,albo nie miał nic do powiedzenia .
W sumie jednak lepiej tak niż z głupotami tam zamieszczanymi.

....... :) .......

Awatar użytkownika
istred
Trener

#638 Postautor: istred » 10 maja 2007, o 12:59

W historii klubu, na stronie głównej, w liście zawodników, którzy reprezentowali Lublin w pierwszym okresie jest "Kosior ???".
Nazywał się chyba Aleksander... startował przede wszystkim w wyścigach samochodowych, próbował też swoich sił na żużlu, ale tylko jeden sezon - tak jak jest na stronie.
Imię można uzupełnić.
Dokładnie można sprawdzić w książce "Z koziołkiem na plastronie", tam powinna być wzmianka o nim.

Shack
Administrator

Re: Oficjalna strona naszego klubu...:::...4 urodziny forum

#639 Postautor: Shack » 10 lipca 2007, o 17:13

Potrzebujemy osob do prowadzenia strony internetowej. Na poczatek do dodawania newsow.

Niestety z powodu wyjazdu Gawrzyka, a mojej pracy, ktorej musze poswiecac coraz wiecej czasu, nie jestesmy w stanie prowadzic strony.

Prosze się zgłaszać

gg: 9308
lub: mailto:rafalt@net-land.pl

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#640 Postautor: Fork » 10 lipca 2007, o 19:05

Nie to zebym sie czepial, ale przydaloby sie napisac na stronie cene biletow na te zawody.
Znam duzo osob, ktore nie czytaja forum ani innych portali zuzlowych, a informacji na temat lubelskiego zuzla czerpia z tzlublin.com

Gdyby nikt sie nie podjal prowadzenia witryny ewentualnie ja moglbym Wam pomagac, z tym ze dopiero od 1 sierpnia.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#641 Postautor: mikas » 10 lipca 2007, o 22:26

Tak jeszcze odnośnie strony i ankiety przeprowadzonej przez meeshe, to na pytanie pierwsze: "O godzinie rozpoczęcia dzisiejszego meczu dowiedziałem się:" zdecydowana większość z tego co pamiętam zaznaczyła odpowiedz: "d) z internetu". Także pokazuje to że strona tzlublin.com jest głównym źródłem informacji jeśli chodzi o sport żużlowy w Lublinie i dobrze by było aby ta strona w miarę sprawnie funkcjonowała.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#643 Postautor: meesha » 10 lipca 2007, o 22:47

mikas pisze:zdecydowana większość z tego co pamiętam zaznaczyła odpowiedz: "d) z internetu".
Nie pamiętam czy tak faktycznie było ale na pewno odpowiedź "z radia" zaznaczyło 0 osób :lol: Kilka procent (ze 3-4) z TV, kilkanaście z plakatów, spora liczba od rodziny i znajomych oraz internetu (ale w jakich proporcjach nie pamiętam :? )

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#644 Postautor: mikas » 10 lipca 2007, o 23:06

Gawrzyk pisze:wiec do pracy mikas 8)

Gdybym nie miał własnej to pewnie bym sie podjął, niestety to już nie te studenckie lata co kiedys gdy na wszystko starczało czasu :? Sam się dziwie, że znajduje jeszcze czas na organizowanie kolejnych edycji koszulek i różne fanklubowe sprawy, które tez często zajmują nie mało czasu. A w ostatnich dniach wziąłem sobie na głowę jeszcze kolejne obowiązki w FK.
Jednak myślę, ze powinno znaleźć się kilka osób które póki co w jakiekolwiek sprawy lubelskiego żużla sie nie angażują w jakiś szczególny sposób i podejmą się napisania od czasu do czasu jakiegoś newsa. Wszak na forum mamy tylu krzykaczy i osób z receptą na wszystkie zło i wszystkie niedociągnięcia...
Mamy nawet na forum kilku dziennikarzy z różnych portali internetowych czy lubelskich gazet, może przy okazji pisania w miejsca gdzie robią to dotychczas moglyby coś wrzucić na oficjalną stronę tak jak Ty to robiłeś pisząc do Kuriera...
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#645 Postautor: Koper » 10 lipca 2007, o 23:10

mikas pisze:Mamy nawet na forum kilku dziennikarzy z różnych portali internetowych czy lubelskich gazet, może przy okazji pisania w miejsca gdzie robią to dotychczas moglyby coś wrzucić na oficjalną stronę tak jak Ty to robiłeś pisząc do Kuriera...

Uwazam ze to jest dobre rozwiazanie, texty i tak powstaja wiec moglby rowniez ladowac na stronke po ewentualnej drobnej korekcie lub modyfikacji. Tym bardziej ze ani portale ani tym bardziej prasa nie traktuje stron klubowych jako konkurencje.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#646 Postautor: mikas » 10 lipca 2007, o 23:25

No i wspólnymi siłami znaleźliśmy już jednego nowego redaktora na oficjalną stronę :)
Brawa dla Kopera i jego dziennik: http://www.speedway.info.pl czekamy na następnych :)

edit: Sorki Fork sie zgłosił pierwszy, chociaż dopiero od sierpnia ale to już niedługo, także póki co nie jest źle i strona ma szanse dalej działac a przy napływie świeżej krwi może i prężniej sie rozwijać.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2007, o 23:41 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Shack
Administrator

#647 Postautor: Shack » 11 lipca 2007, o 08:45

zglaszajcie sie na gg, bedziemy przydzielac hasla do systemu newsow.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#648 Postautor: Hans » 11 lipca 2007, o 10:55

Jak nic w najbliższych dniach nie wypadnie to i ja się zgłaszam.

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#649 Postautor: Fork » 11 lipca 2007, o 12:20

Nie koniecznie muszÄ™ to byc przeciez tylko Ja ;) Bardzo dobrze, ze znalazlo sie nas kilku do pomocy.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#650 Postautor: FREDek » 11 lipca 2007, o 15:08

Jeśli mogę w czymś pomóc, to bardzo chętnie to uczynię.
"Chwala… jednych jest, ze pisza… dobrze, a innych, ze sie do tego nie zabieraja…."

Obrazek